sâmbătă, 25 aprilie 2015

Yaman episodul 45 rezumat





Yaman episodul 45 rezumat
Cu 3 zile înainte de ceea ce se petrece în episodul 44. Pe de o parte Mert, pe de altă parte Mira, fac niște investigații medicale și analize. Mira se plânge medicului că a avut din nou o durere de cap insuportabilă, posibil pentru că a stat mult timp în soare și vânt, dar îi cere medicului să păstreze secretul față de oricine din familia și prietenii ei. Deniz, jurnalista, aflată în spital, merge la o sursă de-a ei, asistentă, și află că Ender era gravidă înainte de accident. După aceea, Deniz o sună pe Sedef și vrea să-i spună ce a aflat, dar nu de față cu Selim, așa că o invită pe Sedef în altă parte. După care Sedef o cheamă pe Deniz pe la ei, să cunoască mai bine familia Serez și în special pe Selim. Ea este invitată la o masă unde înveselește atmosfera, apoi rămâne cu Selim pe marginea piscinei la povești.

urmează: Yaman episodul 46


Yaman episodul 45 rezumat
Mert și Yaman discută despre cum Turunc Nadir l-a tras pe sfoară pe Asîm și l-a atras în capcana în urma căreia acesta este închis, apoi visează cum ar arăta viitorul lor în diferite circumstanțe și versiuni. Seara, Yaman este informat de către Beren că Mira nu este împreună cu Orkun ca iubiți, ci ca amici. Yaman n-o crede. Mira vine acasă și între ea și Yaman are loc o discuție mai tensionată. Mert, care văzuse scena de pe terasa camerei sale, vorbește cu Eylul și încearcă să găsească împreună o soluție pentru cei doi îndrăgostiți certați. În casă, Mira supărată pe Yaman, își varsă nervii pe Beren, care a încercat sincer s-o ajute. Până la urmă Faruk le întrerupte țipetele.

Yaman episodul 45 rezumat
Leyla îi spune lui Selim tot ce știe și cum a descoperit că Nadir a făcut o adevărată conspirație împotriva lui Asîm. Leyla nici nu este pe deplin conștientă cât de periculos a fost jocul ei (ea este fata în casă la Nadir acum). Mai târziu Yaman, după ce are loc o confruntare între el și Turunc Nadir, o avertizează pe Sude că acesta nu este omul pe care-l crede, ci este un infractor periculos, dar Sude nu vrea să audă de așa ceva și nu-l crede.

Yaman episodul 45 rezumat
Yaman pleacă în oraș și o roagă pe Elif să se plimbe cu el, să se întâlnească cu el, mai des, apoi îi povestește despre Mira, îi spune că totul s-a terminat și că n-o mai iubește. Yaman îi propune să fie împreună, dar Elif ezită să se implice așa, deodată, și preferă să se descopere treptat.

Yaman episodul 45 rezumat
În seara dinaintea nunții lui cu Eylul, Mert discută cu Selim despre căsătorie și responsabilitățile noi pe care le are cel care face acest pas. A doua zi dimineață, cei doi viitori soți așteaptă să fie chemați la ofițerul stării civile și le telefonează lui Yaman și Mirei să vină să le fie martori. Yaman apare, dar Mira, trimite doar un imens buchet de flori.

Daca ți-a plăcut, dă și la alții:



Yaman episodul 45 rezumat Yaman episodul 45 rezumat Yaman episodul 45 rezumat


sursă foto: capturi video de pe canalul youtube al medcezir.com

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




11 comentarii:

  1. Sper sa dea serialul Yaman ...... Nu inteleg de ce l-a intrerupt brusc!! Nu ma mai mira nimic de acum... Andreea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil il cumpara pe calupuri de cate 25 de episoade. Acum anunta sezonul 2, dar Kanal D a ramas la episodul 25, urmeaza 26. Sezonul 2 turcesc incepe la episodul 39, nu la 26. Dar in fine, asa au ajustat sezoanele si la Suleyman.

      Ștergere
  2. Buna, as vrea sa te intreb daca serialul s-a terminat cu episodul 77 ? Am vazut cateva comentarii la postarea episodului care sugerau ca acela este ultimul episod.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, nu stiu daca episodul 77 este aparut, daca l-ai vazut, asa o fi. Eu sunt abonata la canalul Medcezir de pe youtube si ultimul mesaj de la ei este cu episodul 75 pe 4 iunie.

      Ștergere
    2. Da, 77 este ultimul episod :)

      Ștergere
    3. Cei de la STAR.TV au postat acest episod pe facebook

      Ștergere
    4. Asa este, serialul s-a termint, il gasiti si pe youtube, dar in turca. Vreau sa-mi spuneti unde-l pot gasi subtitrat in engleza. Cei de la Kanal D sunt niste rebuturi din punct de vedere profesional. Traba lor, nu ma intereseaza asta, ma scoate dim minti faptul ca ne cred la fel de cretini ca ei ! Sa vii tu, mare director de canal TV, cu informatii de tot rahatul, care nu au legatura cu serialul, ca sa ma prostesti in fata, e inadmisibil. Poate la ei e ceva normal, asta e nivelul populatiei din Turcia.

      Ștergere
    5. Mara, episoadele din sezonul 2 se gasesc pe unele pagini de facebook. Dar nu toate episoadele. Iarta-ma ca nu mai dau linkurile, dar pentru ca exista persoane "binevoitoare" care raporteaza fisierele video imediat ce apar linkurile respective aici sau pe alte site-uri, eu am decis sa nu mai dezvalui aceste linkuri sub absolut nici o forma, nici in privat.

      Ștergere
    6. Nu-i bai, noi sa fim sanatoase. Nu am de ce sa te iert, te inteleg si-ti respect decizia. Daca, printre picaturi, mai ai putin timp, m-as bucura sa citesc rezumatele episoadelor nedifuzate. Am citit multe din rezumatele pe care le-ai postat si imi place foarte mult cum scrii. De aceea indraznesc sa vin cu aceasta sugestie. Iti multumesc mult pentru raspuns si pentru amabilitate.

      Ștergere
    7. Ma refer la serialul Yaman !!!

      Ștergere
  3. Am inteles, Mara ca la Yaman te-ai referit, si mie imi place serialul, si il voi posta pana la capat in timp, dar acum chiar sunt prinsa tare de tot de Fatih Harbiye / Un destin la rascruce. Imi place mai mult decat Suleyman, la care am stat cu ochii lipiti de monitor o vacanta intraga :) aici as vedea de zece ori aceleasi scene cu Macit si Neriman - lucru care la alte seriale nu mi s-a intamplat... :)

    da, cum am spus, maine sau duminica mai postez un episod din Yaman.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.