duminică, 17 mai 2015

Dila episodul 12 rezumat





Dila episodul 12 rezumat
Nici unul nici celălalt nu trage, dar imediat apare Seyit bey și le strică jocul. Seyit nu le permite să se înfrunte și le amintește că ar trebui să asculte de el atâta vreme cât este în viață și că au promis să nu mai folosească vreodată o armă. Seyit le reamintește că trebuie să-l asculte pe el înainte de a acționa, apoi conversația continuă acasă. Dila și Azer îi dezvăluie lui Seyit relațiile lor cu Rîza respectiv Fatma. Conversația se aprinde, bătrânul este surprins de ceea ce află, nu este dispus să creadă că Dila se vede cu ucigașul soțului ei, iar totul este auzit de Canîp care ascultă la ușă. Mai târziu Azer îi va cere lui Canîp să o urmărească pe Dila și să facă poze cu care să demonstreze faptele ei.

Dila episodul 12 rezumatPeste câteva zile Dila este oprită de Rîza pe stradă și el o întreabă de ce nu i-a răspuns la mesajele de pe telefon, dar Dila nu văzuse nimic, pentru că mesajele erau șterse de Eren, care aflase toată povestea de la Canîp. Dila se urcă în mașină și demarează dar imediat oprește făcându-i-se rău. Rîza o ia și o duce la spital apoi îl anunță pe Seyit și pleacă de acolo. Toată familia vine s-o susțină pe Dila, astfel că vor afla cu toții că este însărcinată. În timp ce Seyit este foarte bucuros că va avea un nepot, Sultan nu primește vestea cu același entuziasm, ba chiar se apucă de plâns din această cauză.

Dila episodul 12 rezumat
Presată de Tolga, Hulya încearcă să stoarcă o sumă mare de bani de la Metin, dar acesta nu are așa mulți bani și amândoi vin la Rîza să-i ceară împrumut. Când Rîza îi cere Hulyei niște date personale să completeze anumite documente, ea se supără și iese din birou. Metin nici atunci nu-și dă seama că e ceva necurat la mijloc și se supără pe fratele său. Seara, la masă, Rîza vine cu un document și o demască pe Hulya, care pretinde că s-a îndrăgostit. Metin țipă la ea și e gata s-o ia la bătaie, dar Rîza îl oprește. Melike îi cere Hulyei inelul de logodnă și verigheta și o alungă de la conac. Din cauza acțiunilor lui Sultan, Fatma ar vrea să se distanțeze de Azer, dar când se întâlnesc undeva pe marginea unei faleze foarte înalte, el se preface că se lasă să cadă în prăpastie și în mare, pentru ca Fatma să recunoască faptul că-l iubește.

Dila episodul 12 rezumat
După incidentul în urma căruia a ajuns la spital, Dila își verifică telefonul și observă că nu sunt mesajele despre care vorbea Rîza. Atunci îi spune lui Eren - care vrea s-o despartă de el - să nu se mai amestece în felul ăsta în viața ei și să nu-i mai verifice telefonul mobil. La conacul Barazoglu, Seyit bey dă o petrecere în cinstea viitorului său nepot. Melike este și ea invitată și se așează la masă cu Dila și Eren. În dormitor, Azer și Sultan se ceartă din nou, iar Emine ascultă la ușă și intervine înainte ca Azer să se inflameze mai tare și s-o lovească pe soția lui. După aceea el iese afară și începe să bea și să vorbească singur, iar la un moment dat o sună pe Fatma. După ce se îmbată bine de tot, merge în cameră la Sultan, o bate apoi se culcă cu ea.

Dila episodul 12 rezumat
Când vine următoarea zi de miercuri, în care Seyit bey avea de împărțit dreptate celor din Sarîghiol, el o prezintă oamenilor veniți acolo pe Dila, care este avocat și le spune că de acum încolo dreptatea va fi făcută prin intermediul ei și al legilor. Apoi o invită pe Dila înăuntru, împreună cu el, și cheamă primul împricinat, amândoi împărțind dreptate, după legea pământului dar și după legile justiției. Când Azer află despre asta, se ceartă cu taică-său apoi merge pe faleză, la locul în care se întâlnise cu Fatma, cu ideea de a se sinucide, dar nu-și duce gândul până la capăt și trage gloanțele în aer în loc să se împuște în cap așa cum intenționase la început.

La sfârșitul episodului 12 Rîza cu Seyit și cu Dila se întâlnesc pe o terasă și după primele replici protocolare, Seyit îl anunță pe Rîza - care nu aflase încă - despre faptul că Dila este însărcinată.


episodul precedent: Dila ep. 11                                         urmează: Dila episodul 13

Notă: stop cadrele sunt preluate de pe youtube.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.