vineri, 22 mai 2015

Dila episodul 16 - rezumat





Dila episodul 16 - rezumat
După ce Dila cade și rămâne inconștientă pe podea, Sultan merge să ștergă treptele, apoi, când apare Seyit bey se arată speriată de cele întâmplate. Dila este dusă la spital unde se constată că este într-o stare gravă și nu se știe dacă vor fi bine și ea și copilul.

Sultan merge acasă să curețe cu detergent scările unse de cu seară și este surprinsă de Azer, care astfel își dă seama cine a pus la cale acest joc. La spital, în timp ce este resuscitată, Dila visează că este căsătorită cu Rîza și au un băiat numit Ihsan, cu care se plimbă printr-un parc dar deodată un personaj înfășurat în negru îl ia pe Ihsan și se îndepărtează. Când băiatul din vis nu se mai vede, inima Dilei repornește. Rîza află de la Sultan că Dila este în spital și o pornește într-acolo, ca să afle că ea a fost stabilizată dar a pierdut copilul. Eren și Rîza par să nu fie afectați de pierderea sarcinii, dar Seyit este deprimat că n-o să mai aibă un nepot de la fiul său decedat.

Dila episodul 16 - rezumat
Când Dila își revine este transferată într-o rezervă și acolo află de la Eren și Seyit că a pierdut sarcina. Sultan, care era împreună cu cei doi alături de Dila, iese imediat pe hol să vorbească cu Rașit. Rîza o vizitează pe Dila cât de des poate și îi aduce flori, spunându-i, chiar dacă ea doarme, cât de mult o iubește. Azer îl pândește pe Rîza și intră peste el instigându-l cu tupeul caracteristic. Rîza îi răsucește mâna la spate, îl scoate din rezerva Dilei și îl împinge într-o altă încăpere lovindu-l.

Dila episodul 16 - rezumat
Seara, Sultan se întâlnește cu Rașit în mașină și stau de vorbă. După ce se despart, lui Sultan îi iese în cale Hayriye care vrea s-o șantajeze, pentru că a văzut-o și cu Rașit și știe și despre scările unse ca să cadă Dila, dar Sultan se arată fermă pe poziție și deocamdată nu cedează deloc insinuărilor ei. Pe de altă parte, Seyit nici el n-o mai suportă și începe să se răstească la ea din orice. Sultan e prinsă în plasa propriilor ei uneltiri, pentru că sperase ca Dila să moară, ceea ce nu s-a întâmplat, și acum nu mai are control asupra jocului ei.

Dila episodul 16 - rezumat
Rîza se află și el între ciocan și nicovală, pentru că Dila îl respinge constant, iar Melike vrea cu orice preț să-l despartă de ea, la rândul ei sfătuindu-se cu Haydar în legătură cu ce poate face în acest sens. Într-o zi se întâlnește cu Dila undeva pe câmp și îi spune foarte tăios să-l lase în pace pe Rîza. Avocata, când vede pentru ce a vrut Melike să stea de vorbă cu ea, fără un cuvânt se urcă pe cal și pleacă, lăsând-o pe boieroaica Selamoglu să strige amenințări în urma ei.

Dila episodul 16 - rezumat
Relația dintre Azer și Fatma ia o turnură neașteptată. Fatma, văzând că nu scapă de iubirea lui obsesivă, ca să-l îndepărteze de ea, plănuiește o farsă care va avea consecințe nebănuite asupra lui. După ce la conacul Barazoglu are loc o ceartă în toată regula când Sultan primește prin poștă citația de divorț și Seyit își iese de-a dreptul din fire pentru cele pe care fiul său le face fără să-i ceară părerea, Azer, nepăsător de cei de acasă, îi cumpără Fatmei un inel de logodnă și stabilesc să vină la ea să-i facă o surpriză. El apare la ea acasă foarte elegant îmbrăcat și cu un buchet imens de flori și-o sticlă de șampanie în mână.

Dila episodul 16 - rezumat
Fatma, în mod ciudat, se arată drăgăstoasă cu el, ba chiar foarte lipicioasă, dar Azer, sincer și îndrăgostit, nu bănuiește ce-l așteaptă. După ce se comportă ca doi îndrăgostiți pe care nu-i vede nimeni, în apropierea piscinei conacului Selamoglu, Fatma îl ironizează pe Azer, apoi se aprinde lumina în curte și o grămadă de prieteni de-ai ei, prezenți lângă piscină, își bat joc de el. Azer rămâne înmărmurit și nu-i vine să-și creadă ochilor că iubirea vieții s-a putut purta așa cu el. Lasă șampania să-i cadă din mână și să se spargă, lasă și buchetul de flori tot jos și pleacă parcă teleghidat și extrem de dezamăgit de gestul deplasat al Fatmei. Ea ar vrea să-l oprească, dându-și seama că a întrecut măsura, dar una dintre prietene o ține de braț. Azer merge pe un pod și nu se știe dacă vrea doar să arunce inelul de logodnă în apă sau să se sinucidă...


episodul precedent: Dila ep. 15                                         urmează: Dila episodul 17

Notă: stop cadrele sunt preluate de pe startv.com.tr.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv






10 comentarii:

  1. Fiindca e simbata-FINALA Eurovison, am descoperit, cautind, ceva si reprezentantul Turciei. O melodie frumoasa, lirica, imagini din Istanbul, cu iz de vremuri vechi (inspirat de..Tradarea)??? Asta apropo ca am comentat despre cintecele din seriale turcesti. iata linkul, sa aveti un w.end fain!
    https://www.youtube.com/watch?v=y24MeQCNBi8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pt link, Dana, weekend insorit la toata lumea!

      Ștergere
  2. Cred ca am incurcat nitel adresele, vad ca au si o artista la Eurovision...In fine, cautind seriale cu actorul Necip-Memili (rol Azer, ca imi place cum joaca si pare cunoscut), am dat de http://www.cinemarx.ro/seriale-tv/cu-Necip-Memili-1384259/. Nu apar titluri cunsocute mie, insa m-a facut curioasa un serial, l-as urmari: Hanimin çiftligi/fermă - Serial TV (2009) despre o poveste de dragoste, petrecuta in Adana (oras situat in sudul Turciei) prin anii '50.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azer, da - personaj adevarat si memorabil. Insa actorul are un nas ceva ce n-am vazut in ultimii 50 de ani :)))) :D

      Ștergere
  3. IATA despre noul serial LEGAMINTUL (ar trebi sa postez la STELE TV, in fine aici. http://a1.ro/tv/tv-1/mehmet-akif-alakourt-vine-la-euforia-tv-nu-rata-serialul-turcesc-legamantul-id396935.html
    amindoi actorii principali sunt f. cunoscuti, voi cerceta in continuare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim din nou, Dana! Pe faza ca intotdeauna! :-f Pacat ca unele televiziuni cumpara doar seriale din astea, care la turci au fost bune de aruncat la gunoi, adica de intrerupt... ca la ei un serial are zeci si zeci de episoade, nu asa, 10-15...

      Ștergere
  4. Nu reusesc sa gasesc "pă năt" vorba lui Mircea badea, dar cred ca actorul principal din LEGAMINTULeste el-Boran din PUTEREA Destinului - iar ea, actrita principala una din surorile din Inima nu respecta reguli! Reunosc ca nu mi-a placut serialul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, dar cum de nu găsiși pă-năt, că eu dă-pă-năt am aflat :)
      insa vezi? la ei nu este de ajuns sa joace un actor bun si carismatic...

      Ștergere
    2. Adica scria ca ei, actorii principalui sunt cunoscuti publicului romanesc, dar nu detaliau in care film au jucat! Avind memorie vizuala (si, in genere, memorie muzicala si altele, scuze pt. lauda de sine...), i-am recunoscut. Si, culmea, nu prea sunt fana lor, adica nu prea imi place cum interpreteaza in cele 2 filme mentionate!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.