joi, 28 mai 2015

Dila episodul 22 - rezumat





Dila începe să plângă și apoi pleacă la spital la socrul ei fără să se fi oficiat căsătoria cu Rîza. La spital este și Azer, vin și Rîza cu Canan și Eren. După ce vorbesc puțin și Seyit o roagă pe Dila să aibă grijă de familia Barazoglu, bătrânul își dă sufletul. Azer face o criză de nervi din cauza dorinței tatălui său și este luat pe sus de paznici.

Dila episodul 22 - rezumat
Urmează pregătirile de înmormântare, ceea ce durează jumătate din episod. În aceeași zi cu înmormântarea lui Seyit, Fatma dispare iar de acasă, iar Melike și Haydar o găsesc undeva pe marginea falezei, reculegându-se. Melike, care se speriase că n-o s-o mai găsească în viață, o îmbrățișează apoi merg cu toții acasă, dar starea Fatmei nu este mai bună, dimpotrivă, acum se gândește la moartea lui Seyit și la faptul că Azer va fi liber s-o mai deranjeze oricând va dori.

Dila are o discuție contradictorie cu Rîza asupra promisiunii făcute socrului său pe patul de moarte, că va avea grijă de familia acestuia. Rîza o avertizează că Azer este psihopat și are trebui să nu intre în acest joc dar Dila nu vrea să audă de așa ceva, ea vrea să-i împlinească ultima dorință a bătrânului. Pe de altă parte, acasă, Azer se comportă foarte urât și țipă la ea în timpul mesei. Eren este de părere că dacă acum Seyit este mort, ele ar trebui să se întoarcă la Istanbul, dar Dila nu este de acord.

Dila episodul 22 - rezumat

Peste câteva zile vine un avocat la conacul Barazoglu și îi convoacă pe Azer, Sultan și Dila să le citească testamentul bătrânului Seyit. Cu toții află foarte surprinși că Seyit refăcuse testamentul în totalitate în favoarea Dilei. Rîza cu Dila și Canan merg la restaurant și mai stau de vorbă despre ultimele evenimente, apoi Dilei îi este adus plicul cu scrisoarea trimisă prin poștă de Azer, care conținea și scrisoarea ei către Rîza (lăsată la hotelul din Istanbul înainte să plece la aeroport), pe care Azer nu mai apucase să i-o dea tatălui său. După ce citește mesajul lui Azer, care scrisese cum a ajuns scrisoarea Dilei la el, Rîza se duce imediat acasă și se ia de Melike. Astfel, află și ea pe mâna cui a ajuns plicul pe care i-l dăduse lui Canip, iar când se întâlnește cu el, îi spune că nu-i mai dă bani pentru treburile pe care nu le duce la bun sfârșit.

Dila verifică facturile casei și după o investigație minoră descoperă că Hayryie și Canip furau din conturile fermei. Hayryie îi dă lui Canip brățările să le vândă și să pună banii la bancă. Seara, Dila o petrece cu Rîza în casa lor, apoi ea pleacă spre conacul Barazoglu, dar imediat ce iese la stradă este agresiv urmărită de o camionetă cu doi ocupanți care o forțează să oprească. Cei doi îi deschid portierele și o trag afară din mașină, urcând-o cu forța în camioneta lor...


episodul precedent: Dila ep. 21                                         urmează: Dila episodul 23

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 22 al serialului, postat pe site-ul  www.startv.com.tr.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv






2 comentarii:

  1. multumim mult Oana cane tii la curent ,acum ca e perioada calda mai pot pierde episoade asa ca tu imi esti alaturi mereu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu exceptia faptului ca eu am postat acest episod cu o saptamana inainte ca el sa fie difuzat la tv. :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.