sâmbătă, 30 mai 2015

Dila episodul 23 - rezumat





Dila episodul 23 - rezumat
Dila este răpită și dusă într-o hală dezafectată. Telefonul ei a fost aruncat pe șosea, așa că Eren și Rîza o sună degeaba. Când Rîza își dă seama că trebuie să se fi întâmplat ceva, merge la Eren, o întreabă pe Sultan dacă știe ceva, dar nu află nimic în plus. Primul suspect pe listă ar fi Azer. Rîza îl găsește la un restaurant, îl ia la bătaie, dar nu află nimic de la el.

Între timp doamna Melike și cu Fatma sunt și ele la un restaurant. Un domn le privește insistent, mai ales pe Melike, care îl observă dar nu-i dă atenție. Acesta vine la masa lor și se prezintă ca fiind Selciuk, un vechi prieten, din copilărie, de-al lui Rîza, care acum este deputat și după mulți ani, s-a întors în Adana. Când Fatma și Melike ajung acasă, Rîza o ia la întrebări pe mama sa, dar nici ea nu știe nimic și n-o interesează subiectul. Rîza, enervat și neîncrezător, își iese din fire și Melike îl plesnește ca să se potolească.


Dila episodul 23 - rezumat
Dila încearcă să găsească o ieșire, dar constată că este păzită de cei doi răpitori. Rîza și Haydar au făcut o noapte albă în mașină, așteptând-o să apară acasă. Procuroarea Canan se implică și ea în găsirea prietenei ei, dar deocamdată este găsită mașina Dilei. Azer, primul suspect, este interogat oficial de către Canan, dar acesta nu are cunoștință despre răpire. Dila este sunată de un instructor de arte marțiale, care are în mână o poză de-a lui Rîza. Ea începe să plângă din cauza celor spuse de instructor.

Canip se duce la un bijutier cu brățările date de Sultan lui Hayriye și află că ele erau doar suflate cu aur. Când aude Hayriye așa ceva merge imediat, supărată, la Sultan, care o ia în râs și mai tare, deși servitoarea mai încearcă odată jocul șantajului.

Dila episodul 23 - rezumat
Melike pleacă de acasă. Haydar se împotrivește dar nu are încotro, iar ea nu-i spune unde se duce. Atunci Haydar o urmărește discret și o vede că intră la un medic chirurg, apoi iese plângând de acolo. Sultan, care a orchestrat toată răpirea Dilei, își face bagajele în grabă și vorbește la telefon cu instructorul de arte marțiale, dar convorbirea o aude și Azer care tocmai urca scările până la dormitor și ajunge neauzit chiar în spatele ei. Cei doi se ceartă zdravăn pt că ea nu-și recunoaște fapta, Azer trage cu pistolul, Sultan țipă, iar Canip și Hayriye aud gălăgia și se grăbesc să vină să vadă ce se întâmplă.

Dila episodul 23 - rezumat
Azer îl forțează pe Canip să-i dea cuțitul din mână și apoi o sperie pe Sultan că-i spintecă abdomenul și copilul din ea, ca s-o facă să spună dacă ea a comandat răpirea Dilei. Azer o lasă în pace după ce spune adevărul și pleacă de acasă. Canip se întâlnește cu Melike să-o informeze despre Dila și de faptul că Sultan a aranjat răpirea acesteia. Melike îl plătește pe servitor.

Dila episodul 23 - rezumat
Dila este adusă de cei doi răpitori la o bancă, unde ajunge și instructorul de arte marțiale. Azer pe de o parte și Rîza pe cealaltă, fac tot posibilul s-o găsească pe Dila. În acest timp, cei de la bancă pregătesc niște acte și o geantă cu bani. Dila trebuie să semneze că este de acord cu tranzacția. Dar când ies din clădire, tocmai trecea Rîza pe acolo și are loc un schimb de focuri. Azer, ajunge și el la locul respectiv, dar unul din răpitori o ține pe Dila ostatică. Până la urmă Azer trage ...

episodul precedent: Dila ep. 22                                         urmează: Dila episodul 24

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 23 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv







2 comentarii:

  1. Va dorersc tuturor o saptamina reusita! O luna iunie cit mai blinda (din...toate punctele de vedere: meteo, politic, personal..., (FARA SCHIMBARI ...BRUSTE...)
    Sunt destule...complicatii in serial! Si, multa voie buna va doresc!
    Dumnezeu sa ajuta tuturor!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.