miercuri, 6 mai 2015

Legea Pamantului episodul 12 (30, 31, 32 de la Euforia TV)





Legea Pamantului episodul 12 (30, 31, 32 de la Euforia TV)
Omer mai rezistă câteva minute, apoi moare în brațele lui Kadîr, îndurerându-i pe toți cei din jur. Ambulanța fusese chemată și sosește, dar prea târziu. Celil ajunge acasă la Kureyșa să aducă vestea proastă, dar nu-i spune decât că e împușcat și e la spital. Kureyșa, îngrijorată, merge cu Celil la spital, iar Dicle leșină când aude ce s-a întâmplat (Celil îi spune lui Emine adevărul, iar Emine îi dă vestea prostă Diclei). Toată lumea s-a adunat în jurul ei s-o trezească din leșin, doar Zilan și mama ei stau deoparte cântărind noua situație în care moartea lui Omer le-a aruncat. Întâmplător Leyla era în zona conacului Bozbeyilor și Binnaz o cheamă să le ajute cu Dicle care nu-și mai revenea. Astfel, Leyla află că iubirea vieții ei nu mai este în această lume. Kureyșa află la spital, de la Kadîr, că a rămas doar cu el, cu fiul cel mai mic, crezând la început că vechii lor dușmani au făcut asta, dar Kadîr îi spune că din cauza lui s-a întâmplat totul.

Legea Pamantului episodul 12 (30, 31, 32 de la Euforia TV)

Acest trist eveniment are consecințe care schimbă viața personajelor principale. Ceylan este adusă acasă de către Kadîr și va rămâne cu sentimentul de vinovăție pentru moartea lui Omer. Zilan, care crede că Ceylan va fi a doua nevastă, o umilește și o alungă de la conac, apoi Ceylan se va duce acasă la mama ei. Kadîr, în calitate de frate, este obligat s-o ia pe Dicle, soția fratelui defunct, de nevastă, lucru pe care Dicle nu-l va agrea, deși știe că nu are de ales. Însă pe lângă situația neplăcută dintre cei doi viitori soți după tradiție, nici lui Zilan nu-i convine noul statut al lui Dicle, și, pentru început, de nervi se va răzbuna pe Emine. Kadîr îi face o vizită lui Ceylan și îi explică situația nou creată, din cauza căreia ei nu mai pot să fie împreună. Ceylan înțelege unde bate Kadîr și îi spune că pleacă la Istanbul, la o mătușă, așa cum i-a sugerat și Gulbahar. Kadîr se opune din politețe, dar Ceylan doar îi mulțumește pentru tot. Dicle caută consolare la Fidan și la fratele ei Halil, dar nu se întrevede nici o soluție ca să nu devină soția lui Kadîr. Pe de altă parte, apare un personaj nou, Nasîr, un văr care a ieșit din închisoare și urmărește mișcările celor din familie, și de care mama lui Zilan se teme, iar ea ar vrea să-l determine să facă ordine în familia Bozbey. Nasîr nu-i sărută mâna lui Halil, ca agă, ci doar îl îmbrățișează, iar în momentul în care cei doi rămân singuri, sunt gata-gata să se ia la bătaie.

Legea Pamantului episodul 12 (30, 31, 32 de la Euforia TV)

Zilan caută din nou iertarea și atenția lui Kadîr, știind că poate pierde teren atât în fața Diclei, cât mai ales în fața lui Ceylan pe care Kadîr a adus-o în casă. Kadîr nici nu vrea să audă și o lasă pe Zilan plângând, dar când o vede pe Dicle stând de vorbă cu Kadîr se repede la ea s-o păruiască. Abia reușește Kadîr să le despartă. Ceylan se sfătuiește cu Leyla despre ce are de făcut de aici înainte și ea îl cheamă pe Halil. Când Ceylan aude că Dicle va fi soția lui Kadîr, toarnă ceaiul fierbinte peste pahare, opărindu-se. Îl sună pe Hasan care era cu Gulbahar într-o cameră, aceasta fiind bătută. Emin Ali, deși cunoaște situația lui Dicle, care devine amenințătoare pe față cu el, o răpește pe Dyiar (o ia cu el în mașină și o adoarme, lăsând-o pe bancheta din spate. Când se trezește din efectul somniferului, deja se află departe și își dă seama că Emin Ali nu a fost sincer.

Zilan ia din casă un pistol și îl ascunde la spate apoi se duce în cameră la Dicle și i-l pune la tâmplă.



Note: rezumatele sunt făcute după vizionarea episoadelor originale netraduse. Stop cadrele din rezumate sunt preluate de pe showtv.com.tr. Dimensionarea este aceea a televiziunii turce, de 2 ore pe episod.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv




Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.