luni, 11 mai 2015

Legea Pamantului episodul 13 (32, 33, 34 de la Euforia TV)





Legea Pamantului episodul 12 (33, 34, 35 de la Euforia TV)
Zilan o amenință pe Dicle cu pistolul la tâmplă, dar imediat intră Binnaz și alertează toată casa. În cameră apar Kureyșa, Emine, Celil și cu toții încearcă s-o convingă pe Zilan să o lase în pace pe Dicle, dar femeia este foarte hotărâtă și în cele din urmă Celil își adună curajul și se repede la pistol, deviind mâna lui Zilan și glontele către tavan. Acum, după ce că descoperiseră lipsa lui Dyiar, mai aveau de rezolvat și problemele primei mirese a casei. Dicle este din ce în ce mai deznădăjduită și va ajunge să scrie o scrisoare lămuritoare și să recurgă la un gest extrem, de data asta de-adevărat.Însă este găsită la timp și dusă la spital.

Legea Pamantului episodul 13 (33, 34, 35 de la Euforia TV)
Ceylan se hotărăște să plece la Adana pe ascuns, să se predea lui Hasan, fără să-i spună lui Kadîr adevărul, ca s-o poată găsi pe Gulbahar. Se duce și la Leyla să mai stea de vorbă și să-și ia la revedere și o găsește cu cățelușul oferit de Halil. La urmă se întâlnește cu Kadîr, încă odată spunându-i că pleacă la Istanbul. Dar Kadîr o urmărește, fără să-și dea seama că intră într-un joc foarte periculos.

Dyiar este speriată și caută să-l facă pe Emin Ali să oprească mașina și să întoarcă, dar deja sunt prea departe de casă. Emin oprește undeva într-o zonă izolată și pustie și o duce într-o casă părăsită de la care are cheile. Începe să se poarte agresiv cu Dyiar care nu-și acceptă situația și vrea să scape de el. La un moment dat, o pune pe pat și vrea s-o sărute, dar ea se preface că-i este rău. Emin Ali o crede și pe neașteptate Dyiar îl lovește cu piciorul într-o zonă foarte sensibilă apoi fuge în încăperea alăturată unde se încuie și pune o masă la ușă baricadând-o.

Legea Pamantului episodul 13 (33, 34, 35 de la Euforia TV)

În acest timp Kureyșa și Kadîr o tot sună, dar telefonul ei este la Emin Ali, care nici nu se sinchisește de disperarea cu care fata e căutată. După un timp, Dyiar reușește să-și ia telefonul de pe masă, în timp ce Emin Ali dormea și trimite un mesaj acasă, lui Dicle. După aceea revine în sufragerie și îi ia cheile din buzunar reușind să descuie ușa, însă când iese afară, lovește o sticlă și Emin se trezește. Dyiar aleargă pe terenul bolovănos dar Emin Ali o ajunge din urmă și o imobilizează. Chiar atunci trecea o căruță pe drum, însă Emin Ali o bruschează și o amenință pe fată să nu cumva să scoată o vorbă. După aceea o aduce înapoi în casă și îi ia telefonul, o sună pe Dicle și o minte ca s-o liniștească în legătură cu cumnata ei.

Legea Pamantului episodul 13 (33, 34, 35 de la Euforia TV)
Nasîr vine cu soția și copilul să-i sărute mâna lui Halil în calitate de șef al clanului dar și să-și revendice drepturile în casă. Mai apoi Nasîr își vizitează rudele pe care nu le mai văzuse de mult timp și Zilan stabilește o întâlnire cu el, pe câmp, departe de ochii curioșilor, ca să-i ceară să se alieze contra familiei Bozbey. Aici se relevă că ei fuseseră iubiți înainte ca Zilan să se căsătorească cu Kadîr și înainte ca Nasîr să fie închis. Amândoi au un scop comun, și anume răzbunarea. Nasîr vrea să se răzbune atât pe Halil cât și pe Kadîr. Zilan îi dă o scrisoare care conține secrete de familie care pot arunca în aer pacea fragilă dintre familiile Bozbey și Pehlivan.

În finalul episodului, Emin Ali vrea s-o forțeze pe Dyiar să se culce cu el, sub amenințarea pistolului.



Note: rezumatele sunt făcute după vizionarea episoadelor originale netraduse. Stop cadrele din rezumate sunt preluate de pe showtv.com.tr. Dimensionarea este aceea a televiziunii turce, de 2 ore pe episod.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv




Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.