marți, 2 iunie 2015

Dila episodul 25 - rezumat





Dila episodul 25 - rezumat
Arzu îi spune lui Rîza că ajunge în câteva minute în Adana. Dila intră înăuntru, iar Selciuk privește totul de pe terasa restaurantului. Invitații revin la masă în timp ce Azer îi dă un sms Fatmei. Arzu este așteptată la gară de doi indivizi. Când îi vede, fuge și reușește să scape de ei, pe moment, dar după aceea îl sună din nou pe Rîza s-o ajute și cei doi o găsesc. Arzu se apără și îl împușcă pe unul dintre cei doi, având telefonul deschis astfel că Rîza aude împușcătura.
Dila episodul 25 - rezumat
De data asta Rîza se hotărăște și pleacă s-o salveze pe Arzu care se află tot în perimetrul gării. O ia în mașină și astfel reușește s-o scape de cei doi urmăritori care încă mai trăgeau înspre ei. Azer, pe terasa conacului Barazoglu, stă la masă cu un clondir de alcool în față și cu tabloul Fatmei pe scaunul de alături, trimițându-i mesaje de iubire. Rîza o aduce pe Arzu la conac după care a doua zi este nevoit să-i spună Dilei despre ea, ceea ce generează o discuție în contradictoriu în urma căreia Dila se ridică și pleacă. Pe parcursul episodului prezența lui Arzu acasă la Melike determină lungi discuții și fricțiuni între Dila și Rîza. Pe de altă parte, Melike este bucuroasă și încearcă să o facă pe Arzu să creadă că fiul ei o iubește încă.

Dila episodul 25 - rezumat
Selciuc și Serdar discută în particular despre Rîza și Dila făcând niște planuri despre care cei doi nu știu. Selciuk o place pe Dila, dar nici el nici prietenul lui nu văd cu ochi buni relația ei cu cel care i-a ucis soțul. Cu fiecare ocazie, Selciuk dorește să cunoască persoanele din anturajul lui Rîza, iar acesta habar nu are că vechiul lui prieten n-a venit în Adana cu intenții bune în ceea ce-l privește și că-l atrage pe nesimțite într-un joc periculos. Ba la un moment dat începe s-o urmărească prin binoclu pe Dila când se afla pe terenurile fermei controlând cum se desfășoară munca la câmp.

Dila episodul 25 - rezumat
La închisoare Sultan are din nou probleme. Toate femeile din celulă muncesc ceva, dar ea stă în pat pe motiv că este însărcinată. Șefa camerei nu-i permite să stea și o pune la treabă. Rîza îi face cadou Dilei alt cal, de data asta maroniu. În timp ce ei doi nu sunt acasă, Melike inspectează dormitorul și dulapul cu hainele Dilei, bombănind, apoi, înainte să plece, ia niște chei pe care le găsește în hol.

Dila episodul 25 - rezumat
Azer, care simte că o pierde pe Fatma, se deghizează în postaș pe motocicletă și îi aduce un pachet, apoi își ridică viziera, dar ea nu este încântată de gestul lui. După ce el pleacă, Fatma merge și deschide coletul care conține o scrisoare și inelul de logodnă. Fatma nu primește cu bucurie darul. Seara, Azer se duce în apropierea casei Selamoglu și privește către camera Fatmei de după un palmier. Altă dată o urmărește dimineața când ea face jogging împreună cu Serdar. Azer trece pe lângă ei doi și el o atinge pe Fatma ca să-i atragă atenția.

Sultan își pierde speranța că va fi eliberată din închisoare. Primește vizite, la fel ca toată lumea, dar în celulă este posacă și nu participă la activitățile celorlalte femei. Într-o seară nu este lăsată să mănânce și este pusă să care un cos mare de gunoi. Din cauza greutății acestuia, Sultan leșină.

Dila episodul 25 - rezumat
Melike o aduce pe Arzu în fața vilei lui Rîza și îi dă cheile luate de pe hol, îndemnând-o să intre. Tânăra îi mulțumește, apoi Melike pleacă. Arzu se uită prin casă, relaxată. Când Rîza ajunge acasă o găsește într-un halat, după ce făcuse un duș. Ea îi povestește despre problemele din ultima vreme și plângând se așează în genunchi îmbrățișându-l. Așa îi găsește Dila.


episodul precedent: Dila ep. 24                                         urmează: Dila episodul 26

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 25 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv







6 comentarii:

  1. Of, vesnica complicare (artificiala) a actiunilor...Nu se incheie un fir, cind paralel incep altele...sa fie nostalgia povestilor orientale???.Incepe sa semene cu...Iffet! (poate fiindca si acest serial a fost un remake dupa un film). Sigur insa, nu ma atrage mai deloc....Un fel de parada a personajelor....si a faptelor lor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite la asta nu m-am gandit... ca povestile lor seamana cu cartea "1001 de nopti" din poveste in poveste, din personaj in personaj, Seherezada isi deapana firul caruia ii pierzi sirul ca sa nu fie decapitata precum suratele de dinaintea ei...

      Cred ca ai dreptate, e ceva in firea lor sa complice firul principal al actiunii pana se amesteca totul si principalul devine secundar...

      Ștergere
    2. Cand pui urmatorul ep??????????

      Ștergere
    3. Vai, ce dor imi era de intrebarea asta! :D :D

      Ștergere
  2. In sfarsit s-au prins trolii si haterii ca moderarea comentariilor este limitata...!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate, OANa cu amestecul actiunilor, insa detaliez la ep. 26

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.