joi, 4 iunie 2015

Dila episodul 27 - rezumat





Dila episodul 27 - rezumat
Dila o bruschează pe Sultan, apoi și Azer, care vine să vadă despre ce este vorba, aproape o sugrumă când din nou dă vina pe el pentru cele pe care le-a făptuit. După aceea Dila este chemată în magazie unde muncitorii constată că în sacii de făină era de fapt, nisip.

Melike se preface că plânge și îl pune pe Haydar să-l sune pe Rîza. Acesta din nou se lasă atras în intrigile ei și ale lui Arzu, pe care Rîza o găsește bătută și cu hainele rupte, chipurile de către urmăritorii de acum câteva zile. Rîza o aduce acasă și Melike îi îngrijește, conștiincioasă, vânătăile. Dila o vede pe Arzu adusă din nou la conacul Selamoglu și iarăși apar tensiuni între ea și Rîza.


Dila episodul 27 - rezumat Fatma, care fusese cerută în căsătorie de Serdar, ca parte a planului de recucerire a averii care aparținuse familiei Selciug cândva, refuză oferta acestuia. Melike rămâne uimită când Fatma îi povestește despre asta și se arată contrariată de refuzul fiicei sale. Când sună Serdar, răspunde Melike și o forțează pe Fatma să vorbească cu el și să accepte să iasă împreună la cinema. Însă Azer, care vrea cu orice preț s-o recâștige pe Fatma, este pe urmele lor și nu rezistă să nu le atragă atenția când sunt în sală.
În aceeași seară Dila și Rîza sunt la restaurant, într-un fel de împăcare, iar Dila face gesturi romantice intime de față cu toți cei prezenți. După masă pleacă împreună la casa lui Rîza, unde Dila găsește pe canapea un cercel de-al lui Arzu.

Dila episodul 27 - rezumat
Canip continuă s-o informeze pe Melike despre tot ce mișcă în casa Barazoglu. Într-o zi vin jandarmii la Melike cu o citație pe care ea o rupe bucăți și n-o ia în seamă, deși nici Fatma și nici Haydar nu-i aprobă gestul. Dila se află din nou față în față cu Selciuc și acesta, conform planului, îl cheamă pe Rașit care în urma acestei întrevederi, va fi primit să lucreze la ferma Barazoglu, greșeală de care Dila nu este conștientă.

Dila episodul 27 - rezumat
Fatma este din nou cerută în căsătorie de către Serdar care îi dă și inelul de logodnă, și, de data asta, cu gândul la presiunile lui Melike, Fatma acceptă cererea. Melike se duce în vizită la Dila după ce văzuse la Arzu o poză cu fiica acesteia, îi arată poza și Dilei și îi spune că este fata lui Rîza.



episodul precedent: Dila ep. 26                                         urmează: Dila episodul 28

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 27 al serialului, postat pe youtube și pe startv.com.tr

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.