vineri, 12 iunie 2015

Dila episodul 33 - rezumat





Dila episodul 33 - rezumat
În care au loc atentate la viața lui Rîza comandate de Selciuc. Canan revine la cazul morții lui Eren și încep să se adune probe împotriva lui Sultan și Rașit.
Tensiunile dintre Arzu și Melike se ascut iar boieroaica ajunge să o și bată pe tânără. Selciuc, după ce află amănunte importante de la Melike, se duce la Arzu și o șantajează. Dila rămâne foarte uimită și dezorientată de retragerea declarației contra lui Azer a Fatmei, pentru că astfel, în legătură cu soarta lui Rîza, totul depinde de ceea ce declară Azer. Imediat ce află despre asta, Ahmet îl informează pe Selciuc. În închisoare, Rîza nu știe nimic despre apropiata eliberare a lui Azer, și află de la Selim doar după ce el este deja eliberat și dus din nou în fața judecătorilor. Atunci se enervează, nu-i vine să creadă, și se supără pe sora lui când află că datorită ei Azer este liber.

Canan, pentru că i s-a luat cazul Rîza, se apleacă din nou asupra morții lui Eren și vine la casa Barazoglu să mai facă niște investigații. Cu ocazia asta îi sperie involuntar pe făptași, și observă că Sultan și Rașit încearcă s-o inducă în eroare. După ce pleacă, Rașit, care este mai temător și mai susceptibil de a recunoaște adevărul, vorbește cu Sultan care se preface că-l liniștește, dar în realitate va plănui să facă ceva să scape de el.

Dila episodul 33 - rezumat

Arzu, constrânsă și șantajată, face o mișcare de apărare la rândul ei - într-o noapte intră la Selciuc pe când acesta dormea și caută prin acte, luându-i o mapă cu CD-uri compromițătoare pentru diverse persoane. După ce ajunge la ea în cameră o prinde dimineața verificând fișierele care se aflau pe respectivele CD-uri. Haydar îi spune lui Melike despre gestul Fatmei de a-și retrage plângerea împotriva lui Azer, iar boieroaica se înfurie și se năpustește asupra fetei cu bătaia. Haydar încearcă s-o potolească, iar ea se oprește din dat numai când Fatma îi spune printre lacrimi că a făcut asta pentru că-l iubește pe Azer. Melike pleacă aruncând în urma ei o privire plină de dispreț.

Dila episodul 33 - rezumat
Arzu îl provoacă pe Selciuc la o discuție și cu toate că îl are la mână, el încă o amenință și încearcă să preia controlul. În urma acestei întrevederi, Arzu va fi lovită de o mașină pe stradă, ca din întâmplare. Azer ajunge acasă, unde este privit cu mirare de toată lumea, pentru că acolo nimeni nu știe nimic despre eliberarea sa. Sultan ia un plic de la un bărbat (cu un șervet, ca să nu lase amprente) și îl plătește pentru aceasta. Datorită evoluțiilor nedorite, Selciuc devine agitat cu toată lumea, inclusiv cu procurorul Ahmet, care nu poate trece cu ușurință peste o anumită rigoare profesională, și cu Serdar, pe care îl consideră un idiot că s-a îndrăgostit de Fatma.

Selciuk își trimite un om de încredere la vorbitorul închisorii la cineva din celulă cu Rîza și îi transmite acestuia să-l lichideze pe Selamoglu. Noaptea, cel desemnat, se ridică încet din pat și vine cu un cuțit asupra lui Rîza, dar colegul de alături era treaz și îl strigă pe Rîza imobilizând brațul ucigașului. Toți ceilalți se trezesc, iar Rîza îl strânge de gât pe atentator forțându-l să-i spună cine i-a comandat uciderea, apoi rămânând uluit când aude că Selciuc este cel care-i dorește moartea.

Vine și ziua înfățișării la tribunal în care totul depinde de ceea ce declară Azer. Dar acesta, de dragul Fatmei, nu recunoaște cine a tras în el și spune că nu Rîza a fost acela. După ce se pronunță hotărârea de a-l elibera pe Rîza, toată lumea, cu excepția lui Selciuc, răsuflă ușurată. După ce vine acasă, Rîza află și de la Arzu despre intrigile lui Selciuc și chiar asistă la o convorbire dintre ea și Selciuc care îi mai dădea niște ponturi și indicații. Astfel, el îi spune și lui Melike despre fața întunecată a fostului său prieten din copilărie, neînțelegând ce l-a determinat să-i facă rău lui și familiei lui.

Dila episodul 33 - rezumatFatma îi trimite un sms lui Serdar în care îi dezvăluie sentimentele ei pentru Azer, apoi merge la o terasă cu acesta, relația lor evoluând către o apropiere a Fatmei de fostul ei răpitor. Sultan merge la cămară și ia o cutie cu otravă, probabil având de gând să-l omoare pe Rașit. Canan primește niște documente și un plic cu un CD de la cineva necunoscut.

Arzu este chemată de Selciuc într-o zonă industrială dezafectată și acolo acesta o amenință iar oamenii lui o înconjoară. În acest moment apar Haydar, Rîza și alți apropiați ai familiei Selamoglu și preiau controlul. Atunci Selciuc îi spune lui Rîza despre moștenirea pe care el o crede a fi dreptul lui. Elementul surpriză este că apare și Dila în locul respectiv. Atunci Selciuc scoate CD-ul cu filmarea adusă de Arzu. Până la urmă Rîza nu-l mai amenință ci îi predă lui pistolul iar Selciuc este gata să profite și să-l omoare pe vechiul său prieten, dar lucrurile iau o altă întorsătură și Selciuc se preface că vrea să-și tragă un glonte în tâmplă. Toți stau cu privirile ațintite către el, care face o mișcare fulgerătoare și trage către Rîza, fără să-l nimerească. Însă concomitent se aude o a doua detunătură și Selciuc este rănit în inimă, deși nu se știe cine a tras.


episodul precedent: Dila ep. 32                                         urmează: Dila episodul 34

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 33 al serialului, postat pe startv.com.tr

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv







5 comentarii:

  1. azi este 13 iunie!!
    Am asteptat toata ziua rezumatul, dar degeaba... :((
    Multumesc mult pt pierderea de timp b-(
    Nu zic ca faci ceva rau, te inteleg, dar ai scris ceva si nu te-ai tinut de cuvant... cred ca trebuia sa ne anunti daca s-ar fi intamplat ceva 5-p
    Multumesc g-)
    Valentina:-f

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Valentina, rareori pun rezumatele in timpul zilei. dupa cum vezi, daca nu intervine ceva neprevazut, ma tin de cuvant.

      Ștergere
    2. Oana...Acolo in descriere ai spus ca cineva a tras in Selciuc....Am aflat ca era Serdar..E adevarat?

      Ștergere
    3. Ori a tras Serdar, ori a tras mesterul Haydar...:))

      Ștergere
  2. :)) Haydar era in spatele lui Selciuc, numai Riza era cu fata catre el. Serdar a tras, scrie si in explicatia pozei din episodul 34, urcata de aseara pe blog. Pui mouse-ul pe poza si apare explicatia.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.