miercuri, 17 iunie 2015

Dila episodul 39 - rezumat





În care Suat o atrage de partea lui pe Canan și împreună vor să demonstreze că Rîza l-a ucis pe Ihsan și s-o despartă pe Dila de Rîza.


Dila episodul 39 - rezumat
Dila și Rîza se îmbrățișează apoi se ceartă și cu toate că Rîza încearcă s-o îmbuneze și să fie foarte tandru cu ea, Dila pleacă încă nelămurită și supărată pe el. La conac, Bătrânul e cât pe ce să discute cu Azer, și atunci, Sultan care privea de pe fereastră începe să țipe ca să se adune servitorii și să deturneze atenția către ea, în ideea că poate bătrânul va pleca. Mai târziu apare și doctorul familiei să vadă ce se întâmplă cu ea.

Rîza și Haydar merg în munți să petreacă ceva timp departe de probleme, dar Kadîr o pune iarăși pe Arzu să-l sune pe Rîza, și când vede că el este reticent la cele spuse de Arzu, ia telefonul și vorbește direct cu el, dar nu se învoiește la nimic. În aceeași seară Sultan stă de vorbă cu Fatma și Azer ascultă la ușa deschisă ce-și vorbesc ele.

Canan, Dila și Suat se întâlnesc într-un apartament nou ele ajutându-l pe Suat să se acomodeze, iar în zilele următoare el și Canan adâncesc problema despre Rîza și faptul că acesta trebuie să plătească pentru că l-a omorât pe Ihsan iar Dila nu are ce să caute lângă un asemenea om. Cei doi procurori încep să cerceteze cazul mai bine, iar Suat într-o zi începe chiar să-i urmărească pe cei care muncesc la ferma lui.

Sultan cotrobăie prin dulapurile din camera Fatmei și fură niște bijuterii. Azer, care își dăs eama din ce în ce mai multe despre felul în care au murit Eren și Rașit continuă s-o intimideze pe Sultan, deși ea, la rândul ei plănuiește să-și pună în aplicare jocurile, ca și până acum. Melis este înscrisă la școală și prezentată clasei. Fatma merge la Serdar la vorbitor.Kadîr și Arzu pleacă din Paris și ajung în Adana, cazându-se la un hotel. Azer află unde a fost Fatma, deși ea mințise, și se supără pe ea pentru aceasta iar la o replică a Fatmei îi dă o palmă.

Dila episodul 39 - rezumat

Dila merge la Melis la școală înaintea ei iar fata începe să fugă când o vede. Avocata aleargă după ea până când copila obosește și se dă bătută. După ce vorbesc o vreme în parc, Dila o aduce acasă pe fată și mai stă de vorbă cu Melike. Apare Rîza și Melike pleacă în casă lăsându-i pe cei doi să discute problemele lor. La un moment dat ei vorbesc despre faptul că Rîza e tatăl lui Melis, iar copila ieșise din casă și îi aude, apoi aleargă sus în cameră, își ia ghiozdanul și fuge de la conac. Yasemin o caută și observă că nu este în casă apoi anunță stăpânii.



episodul precedent: Dila ep. 38                                         urmează: Dila episodul 40

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 39 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv







6 comentarii:

  1. Hei sunt curioasa daca suat si canan demonstreaza ca raza la omorat pe isan sidaca dila se marita cu suat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa se continua serialul. Riza va sta la inchisoare iar Dila se va casatori cu Suat ca sa-l salveze pe Riza.

      Ștergere
  2. Oh, dar chiar e o..sucire curioasa!. Pina in episodul 36, Canan era de partea lui Riza, mai degraba decit a Dilei, prietena ei, doar il apara mereu.SI deodata...e de partea lui Suat. Nu l-am vazut mult in acest episod 36, dar figura lui Suat chiar nu-mi place...aduce a.Tandarica!...Da, daca se sacrifica Dila de dragul lui Riza, o inteleg! Desi, e asa de inegala, in fine, acesta este scenariul...

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot singura m-am lamurit: in episodul 37, Canan vine la Riza si ii explica ca acum o intelege pe Dila (dupa ce au stat la taifas, ca intre prietene, in casa procuroarei). Ba il si ameninta, ca data viitoare, ea, Canan nu va veni la Riza ca prietena ci ca procuror!!! In fine, m-am linistit!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Senzatia mea este ca Canan il iubeste si ea pe Suat (poate nu-si da seama nici ea...). Pare chiar geloasa pe Dila...Iar actorul din rolul AZER a fost din nou extraordinar in acest episod! Cred ca jumate din serial "duce el", un sfert...peisajele si alt sfert...Erkan-Riza, care incepe tot mai mult sa -si revina din blazare si este "furtunos"....ca si ..capitanul ALI din TRADAREA !!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu sa zic... Aseara am vrut sa vad episodul de la tv si am atipit ap[oi m-am culcat pe la 9 si un sfert. Cand am examene sunt flenduri de oboseala, psihic vorbind. Si ma dor si picioarele pt ca nu le pot tine intinse atatea ore.

      De acord cu Azer, de acord intru totul :) Face tot serialul. Si da, pasiunea din Riza incepe sa semene cu aceea din Ali - ma refer la scena de pe malul marii, cand ii zicea Dilei sa se uite in ochii lui sa vada ca nu o minte si ca o iubeste. Oare acea pasiune sa fie una din trasaturile de caracter ale lui Erkan?

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.