marți, 23 iunie 2015

Dila episodul 42 - rezumat





În care aflăm că Fatma este însărcinată. Rîza este arestat datorită sforăriilor lui Suat, iar Dila este în imposibilitatea de a face ceva. Sultan naște. 

Dila episodul 42 - rezumat
Rıza este arestat sub privirile uluite ale familiei. În timp ce el este luat de poliție, Suat rămâne s-o lămurească pe Melike ce și cum, dar ea nu este dispusă să-i facă jocul. După ce Suat pleacă, Melike o sună pe Dila să-i spună noutatea, în același timp crezând că ea nu este străină de această arestare. În arest, Rîza și el începe să creadă că tot acest joc provine de la Dila. Fatma este la spital unde Sultan naște, și tot de la Melike află despre arestarea fratelui său.

Dila se înfurie și merge la Suat dar se vede pusă în situația de a nu avea cum să acționeze pentru a-l ajuta pe iubitul ei, mai ales pentru că procurorul este decis să nu dea curs rugăminții ei, pentru că ea nu ar putea fi avocata apărării în procesul morții propriului soț. Suat își continuă jocurile și aranjează în așa fel încât reținerea lui Rîza să dureze. Dila se duce la el în arest, în ideea de a afla mai multe dedesubturi ale situației. Imediat își dă seama că totul este orchestrat de Suat și după aceea se duce direct la el bruscându-l, apoi el încearcă să-i explice că are dreptate și are probe pentru ceea ce a făcut, dar Dila îl pălmuiește apoi îl și amenință.

Dila episodul 42 - rezumat
Fatma vine acasă la Melike s-o consoleze și să afle amănunte despre fratele ei. Sultan are un băiețel, iar Azer merge la spital să-l vadă așa, prin ușa întredeschisă a rezervei și cu toate că știe că nu este al lui, pare emoționat și impresionat de micuț. Seara, Dila vine la Melike să-i mai spună noutăți, dar boieroaica o pălmuiește și o acuză de necazul băiatului ei. Dila rămâne uimită, pentru că nu s-a gândit că lucrurile ar putea să pară așa și pentru că Melike, după ce-și ceruse iertare de la ea în trecutul apropiat, acum o amenință din nou.

Dila episodul 42 - rezumat
Lucrăturile lui Suat continuă astfel că la prima înfățișare în sala de judecată, Rîza este trimis la închisoare, spre disperarea lui Melike și revolta Dilei. La conacul Selamoglu apare Arzu, ca să-și vadă fata, conform planului lui Kadîr dar Melike o dă afară, deși Azer ar avea ceva de spus în legătură cu această vizită. Dila mai face singură investigații și află că Canan l-a ajutat masiv pe Suat în arestarea lui Rıza astfel că se duce la ea acasă și îi reproșează că a trădat prietenia dintre ele.

A doua zi Melike găsește un pistol într-un sertar și îl ia ducându-se la Dila acasă s-o omoare. Azer are prezență de spirit și îi ține brațul, forțând-o să descarce pistolul în pământ, dar toată întâmplarea îl sperie cumplit pe Canip, care va fi împușcat în laba piciorului și va sta întins pe niște perne, cu Hayriye bocindu-l ca pe mort.

Dila episodul 42 - rezumat
Rîza se duce la Suat să stea de vorbă și își dă seama că procurorul n-are de gând să-l elibereze ci dimpotrivă, are tot interesul să-l țină cât mai multă vreme închis. Dila merge la Rîza în arest și îi spune că Canan a complotat împotriva lui împreună cu Suat. Episodul se termină cu Azer și Fatma stând de vorbă. Ea se joacă cu niște botoșei roz, apoi el o întreabă ai cui sunt, pentru că nu puteau fi ai băiatului lui Sultan, roz e culoare pentru fetițe. Fatma îl anunță, plină de bucurie, că este însărcinată și că vor avea un copil. Azer se încruntă și-și amintește de cuvintele medicului, că el nu poate avea copii ....


episodul precedent: Dila ep. 41                                         urmează: Dila episodul 43

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 42 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv







5 comentarii:

  1. Fatma insarcinata ? Aoleu.....De abia astept sa ne scrii rezumatul, draga Oana.
    Mult spor sa ai !

    RăspundețiȘtergere
  2. 26 iunie 2015! scrie mai sus, in seara asta,adica

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.