miercuri, 1 iulie 2015

Dila episodul 48 - rezumat





În care toată lumea e distrusă aflând despre moartea lui Rîza iar Melike din nou dă vina pe Dila pentru asta. Canan vrea să afle adevărul.


Dila episodul 48 - rezumat
La poarta închisorii toate rudele lui Rîza stau în genunchi și bocesc, iar Melike se enervează iar când o vede pe Dila și crede că ea este la baza morții fiului ei. Acasă, Azer se duce să vadă copilul lui Sultan și începe să vorbească singur, cum îi este obiceiul, fără să știe că ea era la ușă și auzea ce spunea el. La un moment dat îi sună telefonul și Sultan intră în cameră certându-l că-l trezește pe micuț. Azer află că Rîza a murit și se duce să-i vorbească lui Suat, pe care conchide în gândul lui că nu-l cunoaște cu adevărat. Conversația dintre ei se mută din living în curte, iar Suat îl face pe Azer să înțeleagă că-l are la mână și pe el și pe oricine dorește. Azer se înfurie și se repede la procuror, dar acesta nu se lasă intimidat.


Dila episodul 48 - rezumatProcurorul Hasan merge la infirmeria închisorii unde se află Rîza, care se preface mort, apoi deschide ochii și vorbește cu prietenul său, apoi se ridică deși are un bandaj la piept, exact în zona inimii. Canan ajunge la poarta închisorii iar Dila îi spune ce s-a întâmplat și că Melike o acuză pe ea de moartea lui Rîza. Boieroiaca se ia și de Canan, dar ea, care știe că Rîza nu este mort, intră în interiorul închisorii în blestemele femeii îndurerate și merge direct la infirmerie. Rîza o roagă să nu spună nimănui că el nu este mort. Canan preia cazul "morții" lui Rîza și începe chiar din acel moment să investigheze, interogându-l pe Suat care venise să se convingă dacă e adevărat ce a auzit.

După ce iese din închisoare, Suat merge cu Dila către conac, dar ea plânge în neștire apoi spune că vrea să divorțeze, iritându-l pe soțul ei care la un moment dat trage pe dreapta, o scoate din mașină și încearcă s-o facă să înțeleagă, oarecum cu forța, că Rîza nu mai este iar el în nici un caz nu divorțează. Contrar dorinței lui, Dila începe să țipe și mai tare de durere. Rîza iese din infirmerie și se duce acasă, unde cu toții, Fatma, Melis, Melike și Haydar îl boceau în sufragerie. El întredeschide ușa și o vede pe Fatma care tresare și se bucură, apoi îi face semn s-o pregătească pe Melike și pe ceilalți de vestea că el e în viață. Fatma o ia cu ușurelul pe Melike, dar când boieroaica aude că fiul ei trăiește se sperie și mai mult și când Rîza intră, ea leșină de-a dreptul.

Dila episodul 48 - rezumat
Canan îi aduce la interogatoriu pe cei doi care au pus la cale atacul din închisoare. La conac are loc înmormântarea lui Rîza, la care Dila este devastată. El se află pe malul râului și trage câteva focuri de armă în aer. Arzu și Kadîr află de la televizor despre înmormântare, și Arzu se duce imediat la casa Selamoglu să-și prezinte condoleanțele și s-o vadă pe Melis, dacă este bine. Melis, copil fără minte, îi spune mamei sale că de fapt, Rîza nu este mort, iar Fatma trebuie să stăpânească situația.

Azer și Kadîr se întâlnesc pe autostradă. Rîza și Dila petrec clipe fericite împreună, neștiuți de nimeni. Suat o întreabă pe Yasemin unde este Dila și ea este nevoită să-i spună. El o așteaptă să vină acasă o vreme, apoi pleacă după ea la cabană și îi vede pe amândoi îmbrățișați.


episodul precedent: Dila ep. 47                                         urmează: Dila episodul 49

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 48 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv









17 comentarii:

  1. Riza chiar va muri? Eu am vazut pe internet ca in ultimul ep (62) Riza se va casatori cu Dila

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu moare, dar nici eu - acum - nu prea inteleg ce interes are el sa se creada ca este mort. Am impresia ca e o stratagema de-a lui, ca Dila sa divorteze rapid de Suat (dar Suat afla ca R. e viu si nu-i da divortul) si ei doi sa se casatoreasca dupa aceea.

      In orice caz, in rezumatul pe scurt al ep. 49 zice ca el nu mai vrea sa fie considerat mort.

      Ștergere
    2. Buna! Da, in serial asa pare. Raza nu va muri...Ce bine nu?? :)))

      Ștergere
    3. Eu cred ca se preface mort ca dila sa aiba un motiv sa divorteze de suat(ei doi intelganduse sa se casatoreasca doar daca era eliberat iar acesta era mort

      Ștergere
    4. Se poate sa fie si asa. Se vede ca toata familia lui afla ca el este viu, doar Dila nu stie nimic vreme de cateva zile.

      Ștergere
  2. Stau cu sufletul la gura si...astept !
    Multumim frumos Oana ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) da, e cu suspans episodul asta. Insa stai sa vezi mai incolo, cica Suat e frate cu Riza ...!!! d( d(

      Ștergere
    2. Deci....NU pot sa cred asa ceva ! Animalul ala ii e frate ? Aoleu.....
      Astept cu nerabdare....

      Ștergere
    3. Da, si mie mi s-a parut aiurea...! Inca nu stiu detalii, sunt curioasa in cel fel ii este frate, probabil de pe tata, dar cum?

      Ștergere
  3. multumim mult Oana ,acest serial ne tine cu mintea ocupata! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deh! Ca sa facem si noi? Ne mai uitam la decorurile din casele serialelor, mai ne amuzam de intrigile lor... ca altfel... numai munca si iar munca...!

      Ștergere
  4. Da, ma gindeam si eu demult ca de aceea suntem atrasi de serialele turcesti...ne mai uitam propriile necazuri (poate chiar si mici intrigi)!Si da, Suat poate fi dupa tata frate (Melike tot se plinge ca sotul ei a inselat-o!) Va doresc tuturor o saptamina frumoasa si suportabil (caloric)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu astept episodul in care se afla ca ei doi sunt frati, dar e ceva mai incolo, cam dupa ep. 55, asa ceva.

      Ștergere
    2. In ep 60 Riza afla ca Suat este fratele lui mai mare

      Ștergere
  5. La televizor arată ca-l duce cu sicriul!!!!! Aici arata ca el e viu!!! Nu mai inteleg!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Darie, :) la televizor iți arata niște oameni cărând un sicriu închis, unde l-ai văzut tu pe Riza în sicriu?

      Asta e scena cea mai tembela din serial, cred. Înmormântarea lui Riza nu are absolut nici un rost - părerea mea.

      Ștergere
  6. Aaaaaa! Multumesc! M-ai lămurit!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.