joi, 2 iulie 2015

Dila episodul 49 - rezumat





În care Canan ajunge la concluzia că Suat și Azer au complotat împreună împotriva lui Rîza și caută probe ca să-i incrimineze.


Dila episodul 49 - rezumat
Suat, furios, îl sună pe Azer care tocmai își bea ceaiul de dimineață și îi spune că Rîza este viu. Fatma se uită cu drag la o poză de la nunta ei, dar vine Melike și îi spulberă reveria, ba mai mult, îi și rupe poza în bucățele mici. Suat și Azer își dau întâlnire să-și refacă planurile. Cu toate acestea, Suat nu-i va spune Dilei că știe adevărul. Fatma și Rıza discută din nou despre sarcina ei, dacă să lase copilul sau nu, având în vedere că e al nebunului de Azer pe care ei îl consideră cu adevărat bolnav psihic. După ce iese din cameră fratele ei, Fatma are o criză de nervi considerând că este un păcat să renunțe la sarcină.

Azer se întâlnește cu Sultan și îi spune că Rıza nu a murit. Sultan nu crede, iar Azer îi da informații suplimentare și îi atrage atenția asupra comportamentului liniștit al celor din familie. Rîza consideră că este timpul să nu mai țină secret faptul că a supraviețuit și îi adună pe toți cei din firmă și le spune cum au stat lucrurile.

Dila episodul 49 - rezumat
Canan continuă ancheta și își pune oamenii să-i aducă orice probe, inclusiv foto, pe care le pot furniza. Astfel se conturează din ce în ce mai mult colaborarea dintre Azer și Suat în arestarea și condamnarea lui Rıza, dar începe să creadă și că Selamoglu nu este vinovat, cercetând probele în acest sens. Arif o sună din nou pe Sultan ca să-i ceară bani.

Suat se duce într-o seară la cabană și o surprinde pe Dila cu gestul său, apoi o întreabă de Rîza. Se duce prin bucătărie, unde Dila avea ceva mâncare pe foc, apoi vede puse două tacâmuri la masă și se auto invită, dezbrăcându-și haina și dorind să se așeze. Dila nu știe cum să scape de el, dar Suat își joacă toate cărțile în această situație și țipă la ea apoi o agresează. Dila se sperie de-a binelea și ia o vază pe care o sparge amenințându-l că-i ia gâtul.

Dila episodul 49 - rezumat
În acest timp, Yasemin este acasă la doctorul casei, iar Azer se distrează cu o femeie, încercând s-o uite pe Fatma și să cunoască pe altcineva. Suat o liniștește pe Dila apoi o ia acasă, dar în drum spre conac, nu se poate stăpâni și îl sună pe Rîza - care ajunsese la cabană și nu înțelegea ce e cu cioburile vazei pe jos - spunându-i că a luat-o pe Dila acasă din mâinile lui. Rîza se enervează, dar nu are ce face altceva decât să meargă la conacul Barazoglu să-l strige pe Suat. Canip și Hayriye mai că nu leșină când îl văd, iar Sultan vede că Azer avea dreptate. Suat iese într-un sfârșit, dar imediat apare o mașină cu jandarmi, chemată de el dinainte. Rîza se vede nevoit să meargă cu jandarmii, chiar dacă apare și Dila și ar vrea să intervină. Rîza este iarăși în arest.

Azer și femeia cunoscută la bar ajung la ea acasă și el vrea să știe mai multe despre cine este această doamnă, dar nu primește un răspuns detaliat. Fatma îl sună însă el nu răspunde, atunci noua lui cunoștință preia apelul iar Fatma este uluită când aude o voce de femeie la celalalt capăt al firului. Cei doi petrec noaptea împreună, apoi Azer rămâne la ea evitând astfel să mai treacă pe acasă.

Arzu reușește să-i pună o pastilă în suc lui Kadîr și acesta bea conținutul paharului fără să bănuiască nimic. După ce adoarme, Arzu pleacă din hotel. Suat intră în biroul lui Canan și găsește pozele făcute de oamenii ei, luând-o peste picior că sunt poze frumos realizate. Rîza, care era gata-gata să se bată cu Suat în arest, este eliberat după 24 de ore și stă de vorbă cu Dila și Canan. Arzu ajunge din nou la Rîza, îi spune că a scăpat de Kadîr apoi îi spune că el a incendiat depozitul fermei lor. În acest timp Suat îi face Dilei o propunere șocantă.


episodul precedent: Dila ep. 48                                         urmează: Dila episodul 50

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 49 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv








7 comentarii:

  1. Of Doamne...daca tu pleci in concediu , cine are sa ne mai povesteasca ce se intimpla ?
    Vacanta placuta sa ai si timp frumos !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa pot sa fac mai multe rezumate in avans pana plec, in asa fel incat sa nu se simta prea tare lipsa :)

      Ștergere
    2. Cand plecati in concediu?

      Ștergere
    3. Cu tot respectul, dar asta nu e o informatie pe care s-o dau pe internet.

      Ștergere
    4. Esti o dulce si o scumpa, Oana draga, asa ca de obicei !

      Ștergere
  2. multumim mult si asteptam cu drag rezumatele !

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.