duminică, 19 iulie 2015

O tinuta marsala de ocazie cu buget redus





O tinuta marsala de ocazie cu buget redus
Marsala este un vin roșu închis din Sicilia. Iar anul acesta, au decretat mai marii într-ale designului de modă, culoarea anului este această nuanță de vișiniu numită marsala, o combinație foarte reușită de grena cu maro roșcat. Noi îi spuneam mai demult vișină putredă, bordo sau prună. Culoarea este una foarte bogată, elegantă, cu o anume noblețe în ea, și face ca o piesă vestimentară mai simplă, fără pretenții, să arate aristocratic pe orice formă de corp. Citeam deunăzi pe blogurile de fashion că o ținută marsala de ocazie ar fi scumpă și nu chiar foarte ușor de procurat. Acum, depinde și de purtătoare și de perspicacitatea ei, și de talentul ei de a combina piese obișnuite în așa fel încât să obțină un efect maxim de eleganță și de bun gust.

O tinuta marsala de ocazie cu buget redus
Eu caut acum o ținută de seară în această nuanță. Cât de curând va fi o nuntă în familia mea, și cum e vorba despre cineva foarte apropiat, trebuie și eu să fiu la înălțimea evenimentului. Am un stil propriu de a mă îmbrăca, dar o concesie trebuie să fac modei anului și aceasta va fi nuanța de roșu marsala a ținutei. Cine știe ce materiale țesute la comandă sau croitorese de pe la renumite case de modă, nu-mi permit, deci mă voi orienta să-mi alcătuiesc o toaletă șic cu resurse rezonabile.

O tinuta marsala de ocazie cu buget redus
Unul din magazinele unde-mi găsesc haine pe măsură la prețuri excelente este miniprix.ro și acolo am găsit tot ceea ce mi-aș putea dori pentru o alegere perfectă într-o seară de neuitat. Am găsit pe miniprix rochii, bluze, pantofi și sandale de nuanță marsala, genți și accesorii. Sunt sigură că se găsesc și alte produse în culoarea anului, dar eu deocamdată atât am nevoie și de aici o să-mi aleg combinația potrivită: o bluză fără mâneci largă în partea de jos cu o pereche de pantaloni largi dintr-un material ușor, sau o rochie lungă, cambrată pe bust și bogată sub șolduri, asortată cu un blazer de seară în nuanțe de turcoaz deschis și alb. Acum trebuie să mă hotărăsc dacă vreau un set geantă și pantofi de culoare marsala, ca rochia, sau turcoaz, ca blazerul. Apoi aleg și bijuteriile.

O tinuta marsala de ocazie cu buget redus
Și nu-mi fac nici un fel de probleme privind bugetul. Pe miniprix.ro găsesc produse la prețuri foarte rezonabile, de multe ori au și reduceri chiar cu 50% sau mai mult, în așa fel încât o toaletă de ocazie nu reprezintă un motiv de dezechilibru financiar, ba dimpotrivă, cu miniprix reușești să faci economii și să fii bine îmbrăcată în orice situație. N-ar fi prima dată când comand de la ei, știu că sunt serioși, că primesc coletul rapid și că marfa comandată este exact ceea ce găsesc în pachet. Așadar, peste câteva zile voi fi pregătită pentru orice serată, petrecere sau nuntă. Abia aștept să-mi îmbrac noua mea ținută de ocazie de la miniprix!



Un comentariu:

  1. ce tinute faine,pe gustul meu toate insa mi-as dori si eu aceste sandalute-https://www.miniprix.ro/produs/1144723/Sandale-din-piele-naturala

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.