sâmbătă, 4 iulie 2015

Yaman episodul 33 rezumat





Yaman episodul 33 rezumat
Toți prietenii Mirei cu Selim și Ender se gândesc cum de s-a putut ca Tan să trimită din nou un bilet Mirei, din spitalul de boli psihice și sunt terorizați de amintirea trecutului și de faptul că Tan ar putea încerca din nou s-o răpească pe Mira. O parte a episodului este ocupat cu aceste frământări ale tinerilor în legătură cu pericolul pe care îl reprezintă Tan. Însă ei nu au aflat despre evadarea lui din spital, deocamdată.

Sude și-a petrecut noaptea alături de Kenan iar dimineața Beren îi spune mamei sale că i-a dat zeci de mesaje pentru că nu știa unde se află. În continuare Sude și Kenan își petrec ziua împreună, pe un mic iaht. Selim merge la spital și vrea să discute cu un medic despre mesajele pe care i le tot trimite Tan, Mirei, dar află stupefiat că profesorul de pian a scăpat din spital în noaptea precedentă. În acest timp, Hale, care nu este de partea grupului susținătorilor Mirei, ci dimpotrivă, vrea să stea deoparte ca nu cumva să se creadă că ar avea intenția să-i facă vreun rău, în acest timp, deci, Hale este la universitate și vede în biroul unui profesor dosarul cu o lucrare de-a Mirei, pe care îl ia fără să fie văzută și îl rupe, aruncându-l la gunoi.

urmează: Yaman episodul 34


Yaman episodul 33 rezumat
Hasan este în mâinile lui Turunc Nadir care-l torturează. Mira este tot timpul în compania lui Yaman și a prietenilor ei, care au stabilit că asta e cea mai bună metodă să o poată apăra de o eventuală intrigă de-a lui Tan. Selim o aduce pe mama micului Kadîr, prietenul lui Tan, la poliție, unde este chemat și fiul ei, care, atunci când își dă seama că se știe ce a făcut pentru Tan, fuge din cabinet. Polițiștii îl prind pe hol, și este nevoit să recunoască tot adevărul. Selim îl sună pe Yaman, care se plimbă prin bazar cu Mira, și îi spune să meargă acasă pt că Tan este liber.

Nadir îi dă drumul lui Hasan care-l așteaptă la intrarea în zona rezidențială a bogătașilor pe Orkun cu care stă de vorbă. Mira are un coșmar cu Tan care a intrat în casa ei și cântă la pian, dar ea îl vede mai întâi pe Yaman cântând apoi îi ia locul Tan, de care se sperie și se trezește țipând. Sude și Beren apar în secunda doi lângă ea s-o liniștească.

În paralel, ancheta crimei de care fusese acuzat Selim continuă. Avocatul află că s-au găsit niște fire de păr în mănușile luate de Yaman și că au făcut testul ADN ca să vadă cine este criminalul, care nu este Selim. Toată familia răsuflă ușurată pentru că o mare acuzație nedreaptă s-a reparat. Mai târziu Selim este anunțat că a fost găsit criminalul care s-a sinucis.

Yaman episodul 33 rezumat
Kenan are o scurtă discuție cu Sude, în care îi atrage atenția că el nu este câinele ei și că nu-l poate ține în lesă, ori să-i comande ce să facă. Nadir Turunc se întâlnește, chipurile din întâmplare cu Sedef (de fapt, o urmărise și acum o aștepta să iasă de la un magazin) și i spune că va locui cu ei, în Altinkoy, aproape de vila lui Asîm Șekip Kaya. Ada îl informează pe Yaman că tatăl Leylei a murit, și că știe asta de la Orkun. Yaman pleacă să-și prezinte condoleanțele și să o susțină moral pe fosta lui iubită. La priveghi sunt prezenți Orkun, Giray, Hasan, rudele decedatului. Când ajunge înapoi, Yaman îi povestește Mirei cum a fost în casa Leylei.

Cu toții făcuseră un plan să-l prindă pe Tan când Yaman la un moment dat văzuse anunțul unui concert de pian. Au plătit ziariștii să scrie că Mira va veni la acel concert și credeau că astfel îl vor atrage pe Tan. Dar Mira schimbă planurile în ultimul moment, fără să spună nimănui, și apare ca interpretă pe scenă. Yaman este în culise, dar primește un telefon de la mama lui, Nevin, și trebuie să plece. În acest timp Tan servește o cină frugală la el acasă, iar de după ușa unei debarale, se văd picioarele legate ale unei femei. Este Nevin, pe care Tan a răpit-o, ca să-l atragă pe Yaman într-o cursă și să se răzbune. Yaman se duce la casa acum părăsită a copilăriei sale și acolo îl așteaptă Tan care îl neutralizează cu un aparat cu șocuri electrice. Yaman cade pe loc, iar Tan îi promite că-și va întâlni moartea...


sursă foto: capturi video de pe canalul youtube al medcezir.com

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.