sâmbătă, 1 august 2015

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 9 rezumat (episoadele 22, 23 pe Acasa TV)





Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 9 rezumat (episoadele 22, 23 pe Acasa TV)
Ferhat apare și, cu toate că Cemre iese din magazin, el cumpără cerceii, drept cadou de ziua ei. Ea, speriată, cheamă un taxi. Banu și Barîș se află la o ședință împreună cu Guney. Barîș este sunat de la agenție și află că Cemre a fost pe-acolo și a văzut-o pe înlocuitoarea ei filmând. Guney rămâne surprins când aude ce s-a întâmplat cu reclama lui Cemre dar Banu crede că totul e din cauza lipsei de profesionalism a fetei. Kuzey vine la companie și îi promite fratelui său că îi va înapoia toți banii împrumutați chiar dacă ar fi să ia un împrumut prin bancă. Guney nu dorește neapărat banii înapoi și chiar se simte prost când Kuzey insistă că-i va da cu orice preț. Banu vorbește apoi despre job-ul pe care doreau să i-l dea lui Kuzey, și despre care Guney nu avusese timp să discute acasă. Kuzey este, la rândul său, stânjenit că fratele lui mai mic deja îi căutase o slujbă și refuză ajutorul lui și al lui Banu pe motiv că are alte planuri. După aceea merge la bancă să împrumute bani ca să-și recupereze marfa, dar din cauza trecutului său, i se refuză acest lucru. De ciudă, cumpără un bilet la loto. În acest timp Handan ajunge în bazar și se interesează la Ali despre cele petrecute.

Sami închiriază o casă nouă care este foarte pe placul lui Handan pentru că e însorită și pentru că băieții lor vor avea fiecare camera lui. Cemre ajunge acasă și aruncă cutia cu bijuterii la gunoi. Gulten o provoacă la vorbă pe fiica ei și ajung la concluzia că reclama a fost anulată pentru că s-ar fi băgat pe fir Guney care era invidios pe succesul iubitei sale. În final conchid că ar trebui să-l sune pe Barîș și să insiste, pentru că el se pare că o place pe Cemre. Mai târziu, ea îi povestește mamei ei despre incidentul de la magazinul de bijuterii, și se întreabă cine o fi acel bărbat pe care nu l-a văzut în viața ei, dar care știa cum o cheamă și că în curând avea să fie ziua ei. Gulten este contrariată și a doua zi sună pe fostul ei soț, tatăl lui Cemre, certându-l că de ce o urmărește pe fată, dar bărbatul îi răspunde că nici n-ar mai ști cum arată, necum s-o urmărească.

Ferhat privește cerceii și caută adresa lui Cemre, despre care crede că este iubita lui Kuzey, pentru că la închisoare acesta păstra o poză cu ea. Kuzey ajunge acasă unde părinții lui vorbesc despre mutare. Handan e supărată de pierderea celor 20.000 de lire turcești și îi reproșează fiului ei că nu s-a putut descurca, spunând că era sigură că așa se va întâmpla. Mai târziu Ali va încerca să le prezinte situația așa cum a fost, fără să reușească să îndrepte lucrurile cu ceva. Kuzey speră să câștige la loto suma împrumutată, dar nu are noroc.

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 9 rezumat (episoadele 22, 23 pe Acasa TV)
Cemre primește un mesaj pe telefon cu poza cerceilor cumpărați de Ferhat. Ea se sperie iarăși și îl întreabă cine este dar el răspunde doar că un prieten. La amenințarea fetei că va chema poliția, Ferhat la rândul lui amenință că va spune poliției despre faptul că ea a încercat să fure cerceii. Când Cemre îl întreabă ce vrea de la ea, el îi spune să-l întrebe pe prietenul ei și să-i transmită salutări din partea lui Ferhat și că dacă se joacă cu focul, va avea parte de pericole. Cemre îl sună imediat pe Guney, care ieșise din birou, și îi lasă un mesaj vocal pe care Banu, fiind în birou, îl șterge. După ce ajunge acasă, Guzey este dojenit de Handan că i-a dat atâția bani lui Kuzey, mai ales acum, că se vor muta și au nevoie de bani pentru zugrăveli și mobilă, iar Kuzey ascultă discuția dintre cei doi. După aceea și Sami își ia băiatul la rost certându-l pentru banii împrumutați, și spunând că probabil i-a dat 20.000 de lire ca un fel de răsplată pentru anii petrecuți în pușcărie în locul lui.

Simay este însărcinată și vorbește despre viitorul ei cu maică-sa, care o sfătuiește să revină acasă, dar Simay consideră că are o viață în Istanbul la care nu vrea să renunțe. În acest timp Cemre și Gulten merg la agenție să stea de vorbă cu Barîș dar se întâlnesc cu Kuzey și Cemre stă de vorbă cu el. Simay merge la ginecolog și constată că nu este pregătită de un avort. Atunci doctorul, căruia îi spusese că e căsătorită dar soțul lucrează în străinătate, îi spune să revină peste zece zile și să se hotărască în acest timp, pentru că după aceea va fi nevoită să mențină sarcina.

Cemre generează mici încurcături la agenție în legătură cu reclama ei anulată. Până la urmă Banu îi va da explicații lui Attila, tatăl ei, în legătură cu decizia ei de a o scoate pe Cemre din reclamă. Attila și mai ales Cem o vor pe Cemre înapoi, iar Banu se vede nevoită să-i spună fetei că ar vrea să lucreze împreună, dar fata refuză blestemând. Guney își dă seama că Banu a tras sforile în toată această intrigă și îi spune lui Cemre că n-are nici o legătură cu reclama ei.

Simay îi spune lui Kuzey că taică-său vrea ca ea să meargă înapoi acasă, iar el n-o reține, ci o întreabă dacă trebuie să plece, iar ea răspunde că nu e obligată să facă așa cum vor ai ei. Situația dintre cei doi este delicată, iar Kuzey îi dă de înțeles că ar fi bine să plece, iar el va veni după ea dacă o să i se facă dor, apoi îi spune direct să nu-și facă vise în privința lui și să nu aibă așteptări de la el. Totuși Simay nu vrea să-i spună deocamdată, lui Kuzey despre sarcină.

Guney și Banu discută despre Cemre și Banu văzându-l preocupat de problemele fostei lui iubite, îi servește o minciună, cum că Cemre ar fi obținut rolul în reclamă rugându-se de Barîș și pentru că ea, Banu, a văzut lucrul ăsta, i s-a făcut milă de ea și i-a dat rolul. Guney n-o crede, și atunci Banu supralicitează mințind că Cemre s-ar fi agățat de Barîș la logodna fratelui ei, dar Guney răspunde că o cunoaște pe Cemre și că ea n-ar face niciodată așa ceva.

Gulten stă de vorbă din nou cu fostul său soț și îi povestește întâmplarea prin care a trecut fiica lor, cu bărbatul care o urmărea, apoi discută despre posibilitatea ca el, tatăl fetei, s-o vadă. Gulten nu este de acord cu o eventuală întâlnire, care, crede ea, nu ar avea rost acum, după ce timp de 20 de ani el n-a apărut niciodată și îi spune că-și va schimba numărul de telefon.

În același timp, Cemre și Handan primesc câte un pachet la ușă lăsat de un necunoscut care doar sună, dar nu se arată. Pachetul venit la familia Tekinoglu este pentru Kuzey. Pachetul lui Cemre conține un cercel și un bilețel despre dragostea pe care Kuzey i-o poartă. Colețelul pe care Handan îl ține în mână, are de asemenea, un cercel și un bilețel. Cemre și Kuzey se întâlnesc și încearcă să dezlege enigma cerceilor și a bilețelelor, apoi Cemre îi transmite mesajul lui Ferhat. Kuzey se enervează când aude acest nume, și mai apoi îl sună pe Ferhat și stabilesc o întâlnire la care Kuzey pleacă imediat cu un taxi.



sursă foto: capturi de ecran de pe youtube


Pentru alte episoade din acest serial vă rog accesați pagina






Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.