miercuri, 5 august 2015

Prizoniera dragostei, episodul 3 rezumat





Prizoniera dragostei, episodul 3 rezumat
Toată lumea așteaptă ca Yigit să spună ceva, eventual să recunoască faptul că Nur este soția lui. Dar el nu poate să-i spună acest adevăr lui Iclal acum, după ce ea abia și-a revenit din coma de trei ani. Până la urmă Yigit spune că Nur este bona lui Mert și speră să rezolve problema cu eleganță, dar de fapt, coșmarul abia începe. Astfel se formează două tabere, din care cel puțin pe moment, mai numeroasă este aceea care o vrea pe Nur plecată de la fermă. Această minciună despre Nur le creează probleme în primul rând celor doi îndrăgostiți. Iclal se simte bine la început dar nu se poate obișnui cu gândul că are un copil despre care nu-și amintește nimic pentru că anii de căsnicie s-au șters din memoria ei. Știe că este căsătorită cu Yigit, dar de copil nu-și aduce aminte deloc, și, în consecință, îl tratează cu răceală pe Mert față de care nu simte nimic. Din acest motiv, Mert se atașează din ce în ce mai mult de Nur.


Prizoniera dragostei, episodul 3 rezumat
Lucrurile par să rămână într-o fundătură, dar într-o zi destinul își face jocul. Nazan, verișoara lui Yigit (Yonca Cevher, Sultan din Dila), pune verigheta lui Nur într-un sertar al camerei lui Iclal în speranța că ea o va găsi și va afla cine este acum soția bărbatului ei. Pe de altă parte, Nur și cu Mert sunt răpiți de trei bărbați și duși într-o casă părăsită unde sunt legați. Nur reușește să se dezlege și încearcă să scape împreună cu Mert, dar răpitorii îi prind din nou. Lucrurile se precipită acasă, unde toată lumea este în alertă, pentru că bărbatul cu care era Nur la plimbare și care fusese lovit la cap de răpitori ajunge la fermă și le spune tuturor ce s-a petrecut.

Prizoniera dragostei, episodul 3 rezumat Prizoniera dragostei, episodul 3 rezumat











Yigit acționează rapid și îi salvează pe Nur și pe Mert din mâinile răpitorilor lor. Copilul, bucuros că a scăpat cu bine, odată ajuns la fermă aleargă la mama lui care dormea și o trezește strigând-o "Mamă!" Iclal se supără și îl ceartă pe copil că strigă la ea. Mert, supărat merge cu Nur în camera lui, iar ea încearcă să-i explice băiețelului că o să mai dureze până când mama lui își va recăpăta întreaga memorie și că nu trebuie să fie supărat pentru că ea a reacționat așa. După ce îl adoarme pe Mert, Nur merge în living unde se află Yigit și între ei izbucnește o discuție pentru că ea n-a renunțat la ideea de a pleca de la fermă și a-și părăsi soțul pentru că nu i-a spus tot adevărul de la bun început. Atunci, el ia un pistol și îl pune în mâna ei cu țeava îndreptată către pieptul lui spunându-i să-l omoare dacă tot vrea să scape de el cu adevărat.

Prizoniera dragostei, episodul 3 rezumat
În acest timp Iclal merge la sertar să ia un calmant dar dă peste cutiuța pusă de Nazan și scoate verigheta de acolo. Nedumerită, se îndreaptă către living când aude o împușcătură: Nur apăsase pe trăgaci din neatenție și-l împușcase pe Yigit în piept.



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.







Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.