luni, 28 septembrie 2015

Card bancar cu pisica si valiza bleu





Card bancar cu pisica si valiza bleu

Banca Transilvania ne surprinde plăcut în fiecare sezon venind cu câte ceva inedit. Vi-l amintiţi pe zânul cu costum de gală şi fustiţă de balerină ţinând bagheta magică în mâna, nu-i aşa? Sau mai ţineţi minte campania de creditare DragoBT ori cu alte denumiri creative. Ca să nu mai spun de faptul că la Banca Transilvania comisioanele sunt mici sau inexistente pentru anumite produse. Tocmai ce am fost zilele trecute să-mi deschid un cont în euro - cumpărăturile online de pe net, bată-le vina :) - şi mi s-a spus că deschiderea contului e gratis.

Mă gândeam eu că aşa e la deschiderea de cont, dar mai apoi am întrebat cât sunt comisioanele de administrare. Mi s-a spus că nu există astfel de comisioane, decât la retragere de numerar. Eu folosesc acel cont pentru tranzacţii online, deci ... plătesc doar taxele şi spezele, în cazul în care acestea există, la transferuri bancare, de regulă. Mi-a înflorit un zâmbet când am auzit că nu sunt comisioane de întreţinere pentru un cont în euro, la fel cum din câte ştiu, nu sunt nici pentru cardurile pe care le am la ei de nişte ani buni. Astăzi când să-mi accesez contul online dau peste o noutate: cardul personalizat.

Card bancar cu pisica si valiza bleu
Personalizat cu o fotografie, din galeria lor sau din albumul tău personal. Poţi să pui pe cardul tău o imagine cu tine, cu pisica sau cu câinele tău. Cu prietenul cel mai bun, cu actorul preferat, cu cea mai bună bere pe care ai băut-o vreodată ori cu maşina pe care o visezi. Chiar mi se pare o idee bună, originală, amuzantă. Nu te costă nimic în plus faţă de obţinerea altui card, este 50 de lei emiterea şi atât, ca de obicei, Banca Transilvania nu-ţi ia comisioane de administrare. Poţi opta pentru un card Visa electron sau Mastercard Mondo, poţi să-ţi virezi salariul pe el, porţi să cumperi cu el, poţi să faci tot ce vrei tu. Şi în afară de asta, nici măcar nu trebuie să te deplasezi la vreo agenţie BT ca să-l comanzi, aplici pe site-ul băncii, cu alte cuvinte, ai cardul doar la un click distanţă. Te duci la bancă doar când trebuie să-l ridici, după maxim două săptămâni.

Eu am aplicat, însă de vreun sfert de oră mă tot gândesc ce poză să încarc? Una din serialul meu preferat, sau una cu pisica mea dragă dormind în valiza bleu după ce vin din concediu, vara? Mda... grea alegere. Cred că tot un card cu Miți a mea mi-aş dori cel mai mult :)



4 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.