vineri, 4 septembrie 2015

Prizoniera dragostei, episodul 12 rezumat





Prizoniera dragostei, episodul 12 rezumat
Yigit se enervează și rupe afișul în timp ce câțiva trecători se distrează și îl înregistrează pe telefoanele mobile. Acasă, Nur încearcă s-o ajute pe Iclal care din nou rememorează dialogul cu soțul ei înainte de accident, în care el îi cere divorțul iar ea spune că fără el nu există viață și pune mâna pe volan, destabilizând mașina. Afară la intrare, Nazan se preface că are ceva de căutat în agenda telefonului, dar pozează, de fapt, broșa lui Elmas. După ce Nur pleacă, Aytul încearcă s-o stăpânească pe fiica ei care face o adevărată criză, și chiar o și pălmuiește pentru asta, dar încă îi ascunde adevărul în privința accidentului și a problemelor pe care le avea în căsnicie.


Prizoniera dragostei, episodul 12 rezumat
Yigit se duce direct la agenția de modele și face scandal, se ia de fotografi apoi o presează pe șefă să dea telefon patronului. Ea pasează acest telefon la o secretară dar Yigit preia receptorul și vorbește el personal. Șefa merge în alt birou și o anunță pe Elmas că sunt probleme. Nur vine împreună cu Elmas și Cahit spre agenție și în cei câțiva pași pe care-i face de la mașină până la ușa clădirii lumea deja o recunoaște. Dar ea nu înțelege de ce, și nu observă afișele pe lângă care trece. Înăuntru, Yigit trece la calculatorul din biroul respectiv și șterge toate pozele cu Nur, apoi ia aparatul foto al fotografului și dă cu el de podea stricându-l.

Când apare Nur, iese cu ea afară și se ceartă, după care el îi arată afișul făcut bucăți pe care-l luase în mașină, apoi afișele de pe stradă. Atunci Nur înțelege ce s-a întâmplat, merge înapoi în birou și îi cere socoteală șefei pentru că una a vorbit cu ea ieri și alta este astăzi. Femeia își amintește ceea ce vorbise cu Elmas la telefon, dar vede că toate se sparg, de fapt, în capul ei. Yigit, de nervi, merge în garaj și începe să dea jos toate sculele agățate pe pereți sau puse pe rafturi. Nazan se duce la firmă după Elmas și acolo, pe hol, o păruiește și o bate, până o pune jos, în văzul funcționarilor care ies auzind scandalul. Elmas o sună pe Aytul ca să-i spună ce a pățit și s-o preseze să rezolve problema.

Prizoniera dragostei, episodul 12 rezumat
Fotograful lui Nur stă de vorbă cu mai mulți prieteni care lucrează în același domeniu, printre care și Fîrat. povestindu-le ce s-a întâmplat la birou, iar Fîrat se interesează de noul lor fotomodel, apoi îi solicită lui Yigit o întâlnire la un ceai, în ideea de a-l face să se răzgândească și s-o lase pe Nur să facă meseria asta. Aytul îl sună pe Cahit și-i transmite ce i-a spus Nazan. Acasă, Iclal își tot amintește de acel dialog dinainte de accident și își pierde controlul, plângând de fiecare dată. După una din aceste reveniri de memorie merge în camera lui Mert și miroase o hăinuță de-a lui, ceea ce-i prilejuiește o nouă amintire: ea, însărcinată, certându-se cu Yigit încuindu-se într-o cameră ca să scape de el și de maică-sa.

Nazan ajunsă acasă, se ia de mama lui Elmas, care era în grădină să ude florile și îi spune ce a făcut fiică-sa. O servitoare îi aduce lui Aytul o broșă identică cu aceea dăruită de Cahit, apoi vine afară cu ea arătând-o lui Nazan. Cahit spune că o pregătise pentru aniversarea căsătoriei lor. Nazan începe să dea înapoi și să creadă că a făcut o greșeală.

Prizoniera dragostei, episodul 12 rezumat
Filmulețul înregistrat de cei care-l filmaseră pe Yigit nervos ajunge și sub ochii șoferului fermei lor și sub ochii lui Nur, apoi ai lui Yigit. Dar cel mai periculos este că și Elmas face rost de clipul respectiv. Într-o dimineață Nur se trezește târziu și e amețită, apoi când se ridică din pat i se face rău și merge imediat la baie. În momentele următoare, Iclal primește un CD cu filmulețul în care Yigit rupe afișul cu Nur și-i cere explicații fostului ei soț. Afară, Nur amețește din nou și cade pe iarbă, în fața lui Aytul care cheamă pe cineva s-o ajute, apoi o duce la spital unde medicul îi spune că este însărcinată.



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.







Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.