joi, 3 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 14 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 14 rezumat
Neriman nu are încredere în Macit și încă nu este convinsă că deși aparțin unor două lumi foarte diferite, ei doi pot avea un viitor comun. Când vine Inci, îi pune în vedere să nu-i deranjeze elevii, apoi Macit pleacă, iar maică-sa îl sună să-i spună să nu mai vină pe la atelier pentru Neriman. Înainte de asta, Neriman cere voie să refacă desenul, și atunci ea observă că Macit i-a lăsat pe spatele foii de desen un mesaj cu ora și locul de întâlnire, la un restaurant celebru din Istanbul.

Zehra tot intră în camera lui Aslî, dar ea doarme în continuare deși este amiază. Ruya îi arată lui Șinasi cd-urile realizate și discută termenii viitoarei colaborări. Macit, la birou, nu se gândește decât la Neriman și tot despre ea discută și cu Onur, când sunt singuri. Apoi o cheamă pe Burcu și o roagă să facă o rezervare pentru două persoane la un restaurant de fițe și să închidă restaurantul pentru ora 8 seara. Când Burcu dă telefon, Pelin aude toate detaliile și intuind că Macit pentru Neriman face asta, își trasează un plan de bătaie.


Neriman oricum nu este hotărâtă dacă să meargă sau nu, dar mai mult ar vrea să refuze invitația, deși atât Fahriye cât și Șaika o sfătuiesc să meargă. Pelin telefonează la un fotoreporter, apoi, la ora 8 pleacă spre restaurant unde Macit, formația muzicală și personalul așteaptă venirea celei de-a doua persoane. Când pe ușă intră Pelin, Macit, uimit, se ridică de pe scaun, ea îi explică despre faptul că a auzit-o pe Burcu când a făcut rezervarea și a venit. Cei doi se așează, Pelin îl atinge pe mâini pe Macit, fotograful tocmit de ea trage câteva cadre. Macit așteaptă să fie aduse farfuriile cu mâncare, apoi îi urează lui Pelin poftă bună și pleacă.

Un destin la rascruce - episodul 14 rezumat
În mahala, Zehra alertează pe toate prietenele în legătură cu Aslî. Gulter vine și ea însoțită de Șaika și de Neriman, iar Șaika reușește s-o trezească pe Aslî trăgându-i plapuma de pe ea apoi îi vorbește foarte direct, spunându-i că primul pas pentru a nu se lăsa copleșită de probleme este să se ridice, să nu cadă în depresie, ci să-și revină, pentru că nimeni n-o poate ajuta dacă nu se ajută ea singură mai întâi.


A doua zi apare un articol în revistele mondene însoțit de fotografii. Kerim și Inci se bucură pentru asta, Inci adăugând că oricum, Neriman nu-l vrea pe fiul ei și fuge de el. Kader se preface că are o criză de inimă când îl vede pe Emre hotărât să meargă acasă la Zehra să-și ia nevasta înapoi. Nezahat are din nou o discuție cu Zehra, pentru că ea ar vrea să-și cumpere câte ceva de îmbrăcat iar mama ei îi spune că nu prea au bani de mâncare, iar de haine nu poate fi vorba.

Macit apare în cartier la timp ca s-o vadă pe Neriman împreună cu Șinasi care o abordase. El oprește mașina și se înfruntă cu fostul ei logodnic, apoi întinde mâna către Neriman ca să meargă amândoi la mașină. Ea, pentru a evita scandalul, își pune mâna în palma lui și se îndreaptă împreună către mașină. După aceea cei doi se ceartă, Neriman nedorind să recunoască iubirea care crește în ea. Macit se uită în ochii ei și-i spune că o iubește și este deja prea târziu pentru ea, că i se citește iubirea în priviri. Cihan, care văzuse scena de dinainte, din cartier, încearcă să-l facă pe Șinasi să înțeleagă că a pierdut-o pe Neriman și nu are rost să o tot caute.

Un destin la rascruce - episodul 14 rezumat
La firmă, Pelin, care o recunoscuse pe Șaika, face tărăboi și e decisă s-o concedieze. Înainte de a intra în birou, o cheamă Selim și ea lasă geanta pe masa Șaikăi. Telefonul de pe care îi tot trimitea mesaje lui Neriman cade din geantă și Șaika, pentru că și-a dat seama că cineva se joacă cu Neriman, îl ia și îl deschide. Pelin discută cu Onur și Macit spunându-le că spioana lui Neriman nu are ce să caute în firma lor. Onur nu mai zice nimic, Macit la fel, și ies toți trei s-o anunțe pe Șaika de concediere. În acel moment ea scoate telefonul lui Pelin de sub o foaie și zice că e probabil al dânsei, că l-a scăpat când și-a lăsat geanta pe masă. Pelin se schimbă la față, Macit este chemat câteva momente în alt birou, iar când revine, Pelin spune că s-a răzgândit și că Șaika poate rămâne la ei. După aceea, roșcata se duce să-i mulțumească lui Pelin și se stabilește o colaborare: ea trebuie să-i furnizeze informații despre ce face Neriman și când se întâlnește cu Macit.

După ce văd articolul și poza din revistă, Cihan și cu Șinasi se hotărăsc să meargă la firmă, iar Fahriye aude în telefon destinația cerută taximetristului. Fahriye și Neriman înșfacă hainele din cuier și aleargă spre primul taxi. Cihan o vede pe Șaika și se miră că "ăsta e magazinul unde spunea ea că lucrează". Pelin iese din birou și se duce spre Șinasi să dea mâna cu el, prezentându-se drept fosta iubită a lui Macit, crezând că ar putea să-l atragă pe Șinasi în planurile sale, pentru că el o vrea pe Neriman înapoi.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








4 comentarii:

  1. Multimim mult pentru rezumat, esti foarte buna la scris. Asteptam episodul 15. Dar dupa ai spus ca le ai rezumate pana la 25. E neaparat sa pui cate unul in fiecare zi. Daca tot le ai scrise nu poti sa pui mai multe. Cred ca ne intelegi si probabil ca si tu iti doreai si poate chiar urmareai cate 3-4 episoade pe zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multimim mult pentru rezumat, esti foarte buna la scris. Asteptam episodul 15. Dar dupa ai spus ca le ai rezumate pana la 25. E neaparat sa pui cate unul in fiecare zi? Daca tot le ai scrise nu poti sa pui mai multe? Cred ca ne intelegi si probabil ca si tu iti doreai si poate chiar urmareai cate 3-4 episoade pe zi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot sa pun si cate unul la 2 zile, nu unul pe zi ... :))
      Nu e bine sa pun mai multe articole zilnic, din punct de vedere al tehnicii ma refer. Blogul trebuie sa respecte un anumit ritm de publicare. Plus de asta voi fi din nou plecata cateva zile la un moment dat si vreau sa am articolele salvate pentru acea perioada. Dar voi incerca sa pun mai multe episoade decat 1 zilnic.

      Acum nu mai pot urmari 3-4 ep. pe zi, am niste treburi in apartament de facut, si neah! m-a lasat balta un meserias neserios... offff! realitatea din viata e mai importanta decat blogul zilele astea. Asa ca e bine ca am vazut si am scris deja niste episoade.

      Ștergere
    2. Oare Neriman Va recunoaste ca il iubeste pe Macit??? Daca da, in ce epiosod???? Multumesc anticipat!!!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.