luni, 7 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 18 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 18 rezumat
Cihan, Șaika și Șinasi intră în casă iar Neriman îl întreabă pe Macit ce caută acolo. El se supără și ea îi închide ușa în nas. Pe drum către cartierul Harbiye îi este ciudă că iubita lui e în casa lui Șinasi. Pelin îl sună și el îi răspunde nervos dar ea îl roagă să o ajute cumva, cu o vorbă bună, pt că ele l-au părăsit pe Selim. Se întâlnesc pe malul Bosforului și Pelin joacă o carte mare, a victimei, a celei rămase fără nimeni alături. Lui Macit i se înmoaie inima și o îmbrățișează. Ajuns acasă, îi dă o anumită dreptate lui Inci și îi spune că pentru toate câte le dorește, este încă devreme.


Un destin la rascruce - episodul 18 rezumat
Noaptea, înainte să se culce, Șaika îi spune lui Neriman că răufăcătorii erau niște mafioți care o caută, apoi râde și spune că a glumit și că nu-i cunoaște. Cihan, îngrijit de Gulter, adoarme cu capul în poala lui Nezahat (crezând că este Șaika) care începe să-i cânte încet. A doua zi, Kerim îi spune lui Inci că parcă Macit n-ar fi băiatul lui, pentru că el, Kerim, n-a crezut niciodată în dragoste. Inci privește pieziș și tresare, apoi spune că așa este, unii aleargă după iubire, alții după bani.


La birou, Macit o întreabă foarte serios pe Șaika de cine fuge și cine erau atacatorii ei? Ea minte că nu știe și că n-a vrut la spital pt că s-a gândit că nu dă bine ca marele Macit Arcaoglu să fie văzut într-o așa companie și cu o femeie care este secretară la firma lui. Interogatoriul acesta este întrerupt de Pelin. Neriman nu mai rezistă și îi trimite mesaj lui Macit că dacă n-o sună, vine la firmă. Macit zâmbește și se uită la ceas să vadă în cât timp apare Neriman acolo. Dar la firmă vine și Duygu, să-l vadă pe tatăl ei. În timp ce Macit e gelos pe Neriman, Pelin își dă seama că ea este acolo și se duce la Selim să-l mai roage odată să se răzgândească în privința nepoatei lui.

Însă în biroul lui Macit începe să se dezvăluie intriga lui Pelin, pentru că se ajunge cu cearta la subiectul pierderii acelei afaceri și Neriman îi reproșează lui Macit că de ce a chemat-o sau i-a dat mesaje să se întâlnească și nu a mai venit? El îi cere telefonul și după ce vede mesajele își dă seama cine a făcut toate astea, apoi iese din birou cu Neriman de mână, să-l vadă toată lumea.

Un destin la rascruce - episodul 18 rezumat
Șinasi se duce la Nihat dar acesta, care discutase amănuntele serii precedente cu Reșat, îi spune acestuia că-l invită pe Cihan la o cină. Șinasi nu știe ce să spună, iar Ruya deschide ușa biroului și îl cheamă la ea să mai lucreze la melodii. Macit își ia porția de belele de la Kerim când ajunge acasă, Șaika îi povestește lui Neriman cum Kerim tuna și fulgera după gestul făcut de fiul său, iar Cihan este din nou la o masă pe malul Bosforului cu Șinasi.

Kader îl întărâtă pe Emre, care vrea s-o aducă înapoi pe Aslî, povestindu-i că bărbați străini au stat toată noaptea în casa ei (se referă la Cihan pe care l-a văzut când a ieșit dimineața) și deci, Aslî este o ușuratică. Emre se duce imediat acasă la Zehra și strigă după Aslî la ușă. Nezahat iese afară aproape să se bată cu Emre care parcă a înnebunit de nervi, dar apare Șinasi și Emre sare gardul și se face nevăzut.

Dimineața, Macit o așteaptă la birou pe Pelin și îi face scandal referitor la mesajele trimise către Neriman. Asta, în loc s-o facă să mai renunțe la intrigi, dimpotrivă, o stârnește din nou. Pelin se duce la Șaika și o somează să-i dea numărul de telefon al lui Șinasi, apoi îi cere acestuia o întâlnire...

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.