sâmbătă, 19 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 31 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 31 rezumat
Macit este oprit de Neriman care se disculpă spunând că ea nu a dorit ca el să vină și i-a mai spus asta în câteva rânduri. Faiz îl invită în casă, și îi spune lui Neriman să aștepte afară. Macit îi spune că în primul rând o iubește cu adevărat pe fiica lui, dar din cauza unor probleme financiare ale firmei, a fost nevoit să se logodească cu Pelin, ca să-și salveze tatăl, familia. Faiz îi vorbește și el și îi spune, printre altele, că Neriman o să-l uite pentru că a rănit-o prea mult cu problemele lui de acasă.

Zehra îi face zestre lui Nezahat, pentru că Asîm a abordat-o din nou și i-a promis că rezolvă problema cu fata lui, că nu este alt motiv al acestei amânări și că se vor căsători așa cum și-au promis. Nezahat și Asîm merg apoi să aleagă verighetele. Ruya are o discuție cu Șinasi referitor la comportamentul lui violent, dar ea crede că din cauza lui Neriman. Șinasi îi explică situația sorei lui Aslî și a căsniciei ei cu Emre. În acest timp Emre ajunge acasă și dă s-o bată pe Aslî spunând că s-a săturat de ea și de familia ei. Kader intervine și îl trimite la aer să-și revină.


Un destin la rascruce - episodul 31 rezumat
Pelin îi povestește lui Duygu că și-a petrecut noaptea cu Macit (în ideea că-i va spune lui Ozgur) apoi spune că ea, Duygu, este influențată de Ozgur, de aceea credea că liniștea ei este falsă. Duygu merge imediat la Ozgur să-i povestească, dar mai întâi vorbesc despre ei doi, iar Ozgur îi spune că s-a înșelat în privința ei, că a crezut că poate judeca lucrurile drept, chiar dacă e vorba despre familia ei. Macit vine abătut la serviciu și nici n-o aude pe Burcu care-i spune că-i dă planul săptămânal. Gândul lui este numai la cuvintele lui Faiz. Neriman este cu Fahriye și îi povestește cele petrecute apoi îl sună pe Macit, dar el respinge apelul pentru că se află în birou la Pelin și vrea să clarifice unele lucruri cu ea. Îi spune că trebuie să rupă logodna, că el nu mai suportă. Că a făcut totul pentru familia lui, dar că nu se va însura cu ea. Că el nu poate să facă dragoste cu ea, că n-o poate atinge. Pelin tremură de nervi apoi leșină. Dincolo, în biroul lui Selim, Șaika primește de la el un buchet imens de flori.

Un destin la rascruce - episodul 31 rezumat
Ruya, care nu-l crede pe Șinasi, vorbește cu Neriman și îi spune din nou să stea departe de școală, o vreme. Apoi vine Faiz și împreună cu Neriman și cu Șinasi pleacă la un magazin de instrumente muzicale, să cumpere pentru școală, dar când Neriman rămâne singură cu Șinasi îl întreabă de ce brusc, tatăl ei îl caută și îi vorbește. Apoi îi spune că a vorbit cu Ruya. Faiz aduce vorba despre școală și că ar fi bine ca Neriman să se implice mai mult.

Ozgur vrea să plece la Paris, pentru că deja relația lui cu Duygu scârțâie. Discuția alunecă spre întrevederea cu Faiz, pe care Macit și-o imaginase ca oarecum violentă, înainte să vină acolo, după care pune inelul de logodnă pe birou, spunându-i că rupe logodna. Pelin arată foarte îngrijorată și copleșită iar Faizal o întreabă ce este, dar Pelin nu recunoaște. În cartier, Neriman aude ultimele frânturi dintr-o conversație a lui Faiz cu Gulter în special partea că faptul că el vrea s-o mărite, dar Gulter nu-i povestește despre asta.

Ruya stă de vorbă cu Nezahat despre Șinasi, explicându-i că el e prieten cu Neriman, prieten din copilărie, și că nu poți să ștergi cu buretele atâtea amintiri. Apoi ele două merg acasă la Kader s-o vadă pe Aslî. Kader o pudrează ca să nu i se vadă palma trasă de Emre. Macit o sună pe Neriman, dar ea crezând că Faiz i-a spus lui că vrea s-o mărite, îi spune să nu-l creadă pe taică-său, neștiind că Faiz n-a discutat așa ceva cu el. Convorbirea decurge aparent normal, doar că fiecare vorbește despre altceva.

Faizal și Selim stabilesc să ia cina cu Inci și Kerim, cu Macit și Pelin, apoi să stabilească data nunții, să nu mai amâne acest eveniment. Macit se întâlnește cu Neriman pe faleză și el îi spune că va încheia jocul lui Pelin și va fi liber pentru ea, dar Neriman îi reproșează că nu înțelege în ce situație opune, că o săf fie acuzată că a luat logodnicul verișoarei ei. După ce se despart, Aslî o cheamă pe Neriman la ea pentru că e singură acasă, dar apare Kader la ușă iar Aslî, speriată, o ascunde în dormitor. Norocul ei este că soacră-sa pleacă înapoi după câteva clipe. Aslî îi povestește lui Neriman prin ce trece și de faptul că Emre o bate, dar spune despre Kader că este cea mai rea. nsă nu v rea să afle Șinasi despre viața ei adevărată în această casă pentru că ar deveni și mai violent. Duygu află de la Șaika derspre Ozgur că a plecat la Paris. Șinasi, căruia Nezahat îi spusese că Ruya îl iubește, se duce să discute ceva cu ea, dar nu despre acest subiect, ci despre cântecul lui și despre școală. Inci îl anunță pe Macit că în seara aceea vor lua masa împreună cu familia Demirhan dar el declină invitația și spune că are treburi importante și nu va putea să ia parte la această cină comună, dar maică-sa insistă și atunci el nu are încotro.

Un destin la rascruce - episodul 31 rezumat
Cihan stă cu câțiva copii de la școala de muzică la o masă, la cofetărie, unde le dă suc și prăjituri, pentru că Faiz a făcut o înțelegere cu cofetăria, să plătească el consumația copiilor de două ori pe săptămână. De altfel el investește mulți bani ca să-l ajute pe Șinasi, cu instrumentele muzicale și altele, ca să-l lege în felul ăsta de Neriman, să-l îndatoreze. Neriman stă de vorbă cu mătușa sa și îi spune că Macit nu știe de intenția tatălui ei de a o mărita, apoi o întreabă dacă nu cumva el cu Șinasi vrea s-o mărite? Gulter spune că nu, dar de fapt, nici ea nu știe. La masă Kerim, Inci, Faizal discută despre diverse, apoi consideră că e cazul să se hotărască data nunții. Pelin spune că nu este timpul pentru așa ceva, că mai are de pus ordine în treburile firmei. Cu toții o privesc mirați, dar acceptă hotărârea lor. Neriman discută cu Fahriye chestiunea măritișului ei, și ajung la concluzia că este cel mai bine să vorbească deschis cu Faiz și să-l întrebe cu cine vrea s-o mărite. Neriman își face curaj și vorbește cu tatăl ei,. dar Faiz este ambiguu, vorbește la modul general fără să spună vreun nume, dar recunoaște că s-a gândit s-o mărite.

Un destin la rascruce - episodul 31 rezumat
Macit și Pelin discută în particular pe terasă și ea spune că nu știa despre faptul că părinții aveau să decidă data nunții, apoi se preface că ea nu vrea nimic din ceea ce nici el nu ar accepta, și că nunta se va face doar dacă ei doi vor dori asta. Aslî are din nou probleme în casa soacră-sii. Emre îi acuză toată familia, îi face pe toți nebuni și spune că din cauza lor se ceartă ei. Aslî pleacă de la masă. Pelin pare să fie convinsă că jocul de-a logodna nu mai are rost. Totuși o sună pe Șaika șia flă că Neriman ar fi din nou cu Șinasi, și că nu vrea să-l mai vadă pe Macit deloc. Pelin îi pune în vedere să-l anunțe pe Macit că Neriman lucrează la școala de muzică. După aceea Pelin stă de vorbă cu maică-sa, dezvăluindu-și intențiile, iar Duygu ascultă din camera alăturată, fără ca ele două să știe. Când aude chiar de la maică-sa că Pelin joacă teatru, Duygu iese și o aplaudă, ca pe o actriță ...

Șaika încearcă să-l abordeze pe Macit care-i spune că nu are ce căuta la el în birou. Înainte să iasă de acolo, Șaika îi spune să n-o sune pe Neriman că are telefonul închis pentru că predă lecții la școală la Șinasi. Macit nu rezistă și se duce să vadă cu ochii lui. Coboară din mașină și într-adevăr, o vede pe Neriman stând de vorbă foarte relaxată cu Șinasi ...

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








7 comentarii:

  1. Găsiţi pe Youtube episoade subtilitate în romana Mai în avans ca rezumatele astea! Ep 32 este deja postat

    RăspundețiȘtergere
  2. dle anonim, rezumatele mele vor fi si la anul tot aici pe cand fisierele alea video s-ar putea sa fie reportate pentru incalcarea drepturilor de autor, asa cum au fost mereu si mereu, la majoritatea serialelor. Sigur, pentru moment si pentru cine are timp la dispozitie, sunt bune episoadele. Pentru cine prefera rezumatele care se citesc in 2 minute, este bun blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Astăzi nu puneți rezumatul episodului 32?

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru efortul depus, Oana.
    D-le Anonim, daca ai vizionat deja pe Youtube episodul, cum de ati ajuns aici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabilo era un fel de reclama... o fi doar el cu episoadele subtitrate in ro pe youtube.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.