marți, 22 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 34 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 34 rezumat
Macit se hotărăște să le spună părinților lui că nu se mai însoară cu Pelin și se desparte de ea. Kerim îl amenință, iar el le spune la amândoi că nu se poate căsători cu o persoană pe care n-o iubește, că e îndrăgostit nebunește de Neriman și că pentru ea acceptă orice pedeapsă o să-i dea ei doi, inclusiv sărăcia, deși le amintește că a făcut tot ce i-a stat în putință să salveze onoarea familiei - de care Kerim îl acuză că o pătează acum. Apoi pleacă să se întâlnească cu Pelin, care primește vestea nevenindu-i să creadă la început. El îi pune inelul de logodnă în palmă, ea joacă teatru că nu va putea îndura, dar lui nu-i mai pasă. Noaptea, Pelin într-o adâncă depresie, aici râde, aici plânge, după care ia un tub de pastile.

Șinasi este în rezerva lui Neriman și îi vorbește, dar ea însă doarme. După ce el pleacă, spre dimineață, ea deschide ochii și plânge. A doua zi este externată. La școală Ruya vine să-i aducă lui Șinasi un contract foarte important și bănos, dar el nu este atent și după aceea spune că numai Neriman contează pentru el, că acel contract e nimic dacă ea nu este bine. Ruya pleacă jignită. Ozgur vine într-un suflet la Macit să-l anunțe că Pelin a încercat să se sinucidă. La spital, Faizal îl amenință că dacă Pelin pățește ceva, le va face viața un iad și lui și familiei lui.


Un destin la rascruce - episodul 34 rezumat
Șinasi, acasă, vorbește despre o "ea" dar pe când el se referă la Neriman, mama lui și Nezahat cred că la Ruya. Când înțeleg ele despre cine-i vorba, Zehra îl scuipă și se întreabă cum de poate fiul ei s-o iubească pe fata aceea după toate cele întâmplate. Ismail găsește niște bani într-un sertar la Kader și se ceartă pe acest subiect, ea fiind iritată că i-a căutat prin sertare. Aslî o acuză că a calomniat-o, Emre o întreabă de ce-și bate joc de ei, și nici Ismail nu-i ține partea. Deja nervoasă, Zehra se duce la Gulter și îi spune răstit că acum Șinasi vine s-o ceară pe Neriman de nevastă. Gulter, uluită, răspunde că fata gabar nu are de așa ceva. Dar Zehra n-o crede și pleacă. Pe stradă se întâlnește cu Kader căreia îi spune răstit că n-are timp de ea. Vipera, înciudată, se răzbună imediat și se duce la mama lui Asîm să-i spună că a auzit-o ea pe Nezahat spunând că după căsătorie o va da afară pe soacra ei din casă. Asîm vine să-i dea medicamentele, iar Kader pleacă rapid, dar bătrânei i se face brusc rău.

Un destin la rascruce - episodul 34 rezumat
Când medicii spun că situația lui Pelin este critică, Faiza și Duygu încep să plângă în hohote pe holurile spitalului și Faizal le spune celor din familia Arcaoglu să plece de acolo. Macit se duce și o găsește pe Neriman pe faleză. Deocamdată el vrea s-o ferească de noile evenimente, dar Neriman află de la Șaika despre încercarea de sinucidere a lui Pelin, iar Gulter o acuză că din cauza ei și-a făcut felul Pelin...

Șinasi cumpără verighetele pentru el și Neriman și i le arată lui Cihan care este circumspect în legătură cu căsătoria lor. Faiz o pune pe Gulter să vorbească cu Zehra să-i spună să vină a doua zi s-o ceară pe fată, dar că decizia va fi a ei. Gulter spune că fata nu știe despre acest lucru, dar o sună pe Zehra, care o avea pe Ruya drept musafiră. Când Ruya aude ce vorbește Zehra, despre căsătoria lui Șinasi cu Neriman, se ridică și pleacă foarte derutată. Șaika încearcă s-o țină pe Neriman mai cu picioarele pe pământ și îi spune să nu mai spere la Macit din cauza a ceea ce a făcut Pelin. La spital, ea încă este în stare critică și medicii spun că trebuie să fie pregătiți de orice.

Un destin la rascruce - episodul 34 rezumat
Kader găsește jurnalul lui Aslî și începe să le citească tuturor ai casei din el. Emre o lovește la pasajul în care spune că-l urăște pe el și pe toți din casă, dar e bine că are familia ei, fratele ei. Șaika, Gulter și Faiz vor s-o convingă pe Neriman să-l accepte pe Șinasi de soț, deși ei spun că rămâne la alegerea ei. Zehra, dimpotrivă, vrea să-și convingă fiul să renunțe la ideea asta prostească. E seară și musafirii sunt pe cale să apară. Sună telefonul lui Neriman. E Macit, venit la ușa ei, care vrea s-o vadă fie măcar un pic. Ea îi spune că dacă o iubește, trebuie să plece imediat. În urma lui, apar Zehra, Șinasi și Nezahat. Neriman o sună pe Duygu să vadă ce se mai aude cu Pelin, dar Faizal e în spatele fetei ei și aude cine a sunat, începând să strige enervată că a sunat ca să vadă dacă a murit Pelin, apoi pleacă înfuriată către Fatih. Zehra rostește cererea în numele profetului. Faiz spune câteva cuvinte, iar Faizal sună la ușă .... se repede pe scări sus, și spune față de toată lumea că Pelin moare din cauza ei. Apoi îi pune în deget inelul de logodnă a lui Macit, spunând că n-are decât ca Macit să fie al ei, așa cum și-a dorit.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.







3 comentarii:

  1. Multumim din suflet pentru tot! Sunteti minunata! Domnul sa va dea sanatate si tot ce va doriti! Ne bucurati mult, mult de tot, atunci cand din diverse motive nu putem viziona un episod ca lumea sau deloc... Viorica I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca pot fi de ajutor..! :) eu credeam ca multa lume vrea sa stie dinainte ce se petrece in seriale, de aceea postez mai devreme rezumatele decat sunt ele date la tv. Dar ma bucur sa aud ca sunt si oameni, ca dv., care le citesc si dupa ce a fost deja difuzat episodul respectiv.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.