sâmbătă, 10 octombrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 4





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 4
A doua zi Dilara se duce și discută cu avocatul ei despre divorț dar menționează că vrea ca fata să-i fie dată ei. Avocatul nu îi dă o soluție convenabilă pentru ea și la sfârșitul conversației, Dilara îl roagă să nu se mai sfătuiască cu nimeni și să nu mai discute cu alte persoane despre acest subiect.


Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 4
La restaurantul unde Alper și Cihan iau masa de obicei, apare un bătrân care se prezintă drept Rahmi, tatăl lui Cihan, care s-a întors din Rusia (de unde a fost nevoit să fugă din cauza datoriilor). În același timp, Keriman reușește să dea de fratele ei care îi spune că este la închisoare, iar drept urmare, Keriman va fi mai binevoitoare cu Gulseren, deși nu vrea ca aceasta să afle ceva despre Ozkan. Cansu se întâlnește cu Gulseren, într-o zi când mama ei adevărată o așteaptă după ore, și îi dă o poză cu ea când era însărcinată. După ce ajunge acasă, Cansu fiind răcită, Dilara vine să vadă ce face fata ei și găsește poza cu Gulseren însărcinată apoi află de întâlnirea celor două. În contra partidă, și ea o va aștepta pe Hazal la școală, iar în timp ce ele două vor merge la masă și la cumpărături, Cihan se va întâlni din nou cu Gulseren, care îi povestește despre viața ei cu Ozkan și cum a părăsit-o plecând în Germania fără să mai știe ceva despre el, Hazal fiind tot ceea ce are. Cihan, la rândul lui, o asigură că n-o să-i ia fata, că demersul lui este doar pentru a se cunoaște și ca fiecare să-și cunoască propriul copil, dar totuși o informează că Hazal este nerăbdătoare să plece din casa ei.
În altă ordine de idei, în acest episod Daria își dă și ea demisia de la fostul patron al lui Gulseren care voia să abuzeze de ea, iar Cansu rămâne acasă cu Rahmi care are grijă de ea fiind răcită.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 4
Dilara, petrecându-și după amiaza cu Hazal, vede cât de mult îi seamănă fiica ei, și se bucură auzind că ea n-o mai recunoaște pe Gulseren de mamă și că vrea să vină cât mai repede în sânul adevăratei sale familii. Pe de altă parte, Dilara va constata că Hazal este nepoliticoasă și pare needucată, pentru că atunci când ea este plecată câteva momente de la masă, Hazal răspunde la telefon (sunase Cihan, căruia Dilara nu voia să-i răspundă) în locul ei. Dilara o duce pe Hazal la o partidă de shopping și o încarcă de daruri. Gulseren pleacă de la întâlnirea cu Cihan la școală șă-și aștepte fata, dar colegele ei o informează că deja a plecat cu o doamnă într-o mașină cu șofer. Atunci Gulseren se înfurie, crezând că Cihan o minte, și se duce cu primul taxi la el la firmă, năvălind în birou, și, apropiindu-se foarte mult de el, începe să strige că i-a luat fata și că a mințit-o. Cihan este derutat pentru că nu înțelege la ce se referă Gulseren, iar faptul că ea a venit atât de aproape de el și se privesc ochi în ochi îl tulbură și îl atrage foarte mult ...

Gulseren strigă la Cihan că a fost mințită și că i-a luat fata. El nu știe la ce se referă femeia, și după ce pleacă o sună pe Dilara, care era cu Hazal la un ceai. La telefon răspunde chiar Hazal, apoi el o admonestează pe soția lui s-o ducă pe fată acasă imediat. Dilarei pare să nu-i pese de ceea ce vrea Cihan, dar până la urmă o aduce pe Hazal acasă la Gulseren. Keriman este foarte încântată de cadourile primite de nepoata ei, însă când ajunge acasă Gulseren, și vede pungile cu lucruri scumpe, se înfurie și le ia pe toate să le ducă înapoi la Dilara, certând-o pe Hazal că nu are mândrie și se lasă cumpărată.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 4
După aceea se întâlnește cu Derya, prietena ei, care o sfătuiește să facă o plângere la poliție, dar datorită situației cu schimbul de copii, Gulseren nu reușește să se facă înțeleasă de polițist.
Acasă la Gurpînari, Rahmi a adus câte un cadou pentru fiecare membru al familiei. Lui Cihan, o pereche de butoni de cămasă, Dilarei, o broșă mare de chihlimbar cu un scorpion în interior, lui Ozan un cuțit. Cihan nu consideră că acest ultim cadou este potrivit pentru un adolescent și comentează.



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







2 comentarii:

  1. Multumim mult! Ma bucur ca faci rezumate si la acest serial, fascinant de altfel. Iti trimit o imbratisare calduroasa, sper sa te mai incalzeasca, fiindca vremea nu are de gand.

    P.S. Astept cu nerabdare episodul 50 din Yaman!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag, Andreea! E bine ca-mi aduci aminte de Yaman :P
      da... ploua si sunt si eu mohorata pe dinauntru... n-am chef de nimic si am de facut o gramada de treaba prin casa.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.