marți, 27 octombrie 2015

Iertare/Merhamet - episodul 1 rezumat





Iertare/Merhamet episodul 1 rezumat pulbere de stele
Episodul începe cu o petrecere, pe terminate, în casă la Deniz, cea mai bună prietenă a avocatei de succes Narin Yilmaz. Narin s-a amețit de băutură și tocmai apar Irmak, sora lui Deniz, împreună cu logodnicul ei, Fîrat. Deși este foarte confuză, Narin își dă seama că Fîrat este fostul ei iubit din liceu, care se comportă de parcă n-ar fi recunoscut-o. În următoarele zile Narin este uluită că Fîrat n-o recunoaște (el se preface pentru moment), apoi, întâmplător se întâlnește pe stradă cu taică-său, care nici el n-o recunoaște, dar se uită pofticios la sânii ei.

La birou, șeful ei, Erol, îi cere să lucreze pentru mafiotul Sermet și să-l ajute să iasă la suprafață dintr-o încurcătură cu un partener de afaceri rus cu care a luat un credit apoi acela a plecat cu banii și Semet este acum în pericol. Însă ca să aibă o garanție că poate recupera banii de la afaceristul rus, Sermet i-a răpit fiica de câțiva anișori. Dintr-o altă coincidență, Fîrat este cel care îi pune bețe-n roate lui Sermet, din punct de vedere al împrumutului bancar, așa că Narin se află într-o poziție delicată, doar dintr-un simplu joc al sorții.

Iertare/Merhamet episodul 1 rezumat pulbere de stele
Într-o seară ies cu toții la un restaurant, Irmak și Fîrat, Deniz și iubitul ei Can, pictor boem cu care se ceartă mereu pentru că el duce o viață dezordonată, și Narin. Conversația serii se învârte în jurul lui Sermet, iar la un moment dat chelnerul vine și aduce o sticlă de vin de 500 de dolari, comandată telefonic de mafiot pentru Narin. Can pune punctul pe i și spune că asta înseamnă că el a plăcut-o pe avocată și că o vrea. Narin, dezorientată și țintuită de o privire suspicioasă a lui Fîrat, recunoaște că este clientul ei și de aceea a pus unele întrebări legate de el, dar nimic altceva. A doua zi, Narin și Fîrat se văd la biroul lui de la bancă, și constată că iubirea dintre ei n-a murit. Irmak, în trecere pe acolo, este cât pe ce să-i surprindă sărutându-se.

Iertare/Merhamet episodul 1 rezumat pulbere de stele
Episodul 1 este presărat cu amintiri ample din trecutul pe care Narin l-a trăit în casa părintească. Recep, tatăl ei, este bețiv, nu muncește și își terorizează familia. Hatice, maică-sa, e o femeie slabă și mai curând își apără soțul, care o bate de-o bagă în spital, uneori, decât copiii. Narin merge pe ascuns la școală și este foarte bună la învățătură, dar fratele ei, Mehmet, o pârăște că ține o lampă noaptea ca să citească lecțiile și Recep o bate, apoi îi interzice să mai meargă la școală, trimițând-o să lucreze la un coafor ca femeie de serviciu. Speranța lui Recep este ca Mehmet să fie luat de o echipă celebră de fotbal, pentru că i s-a spus că este foarte talentat. Din fericire, antrenorul unei echipe se interesează de el, și astfel are și Narin de câștigat pentru că directorul școlii, prieten cu acel antrenor, îi pune lui Recep condiția să o trimită pe Narin din nou la școală dacă vrea să-l ia pe Mehmet în echipă de pe acum. Apoi, imaginile ne-o arată pe Narin elevă de liceu, mergând către casă ținându-se de mână cu Fîrat, și el licean...


Pentru alte episoade accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube






2 comentarii:

  1. Oana, de ce pui așa rar rezumatele filmului un destin la răscruce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zilele astea am postat rar in general. Mi s-a stricat masina de cusut si am de cusut de mana draperiile si perdelele de la hol si sufragerie. Deocamdata nu ma pot ocupa si de blog, nici in viata reala nu am nici un fel de ajutor din partea nimanui :) Pana maine trebuie sa termin de cusut, asa ca poate imi fac timp de Macit si Neriman.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.