vineri, 2 octombrie 2015

Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 19 rezumat





Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 19 rezumat
Iclal îl vede pe Yigit sărutându-se cu Nur și când dă să plece, de gelozie și de supărare leșină. Mai mulți tineri opresc mașina și o duc pe femeie la cel mai apropiat spital. Pe drum, Fîrat cu Aytul se grăbesc către debarcader. Nur și Yigit nu se apropie prea mult, apoi își văd de fericirea lor și pornesc iahtul. Iclal se trezește în rezerva de spital și fuge înapoi la debarcader, în cămașa de noapte, desculță, strigându-l pe Yigit și refuzând să creadă că cele văzute sunt adevărate. Tot atunci ajunge și Aytul cu mașina, dar Iclal pare să trăiască într-o altă realitate, dintr-o gelozie extremă, iar maică-sa, în ideea prostească de a o proteja de adevăr, refuză cu încăpățânare să-i spună că ea nu mai este soția lui Yigit. Văzând că iahtul nu este la locul lui, Iclal sare în apă iar Fîrat se duce după ea și o aduce înapoi pe mal.

Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 19 rezumatAcasă, Nazan ascultă la ușă discuția dintre mamă și fiică și își dă seama despre cele petrecute. Dimineața, Iclal pleacă devreme, cu mașina, către debarcader unde iahtul se întorsese, iar Nur și Yigit erau încă înăuntru. Speriată, Nur se ascunde într-o baie iar Iclal intră în dormitor și văzând că numai Yigit este acolo, se uită bănuitoare dar nu are încotro și peste puțin timp se preface că pleacă, dar rămâne pe punte și pregătește un mic dejun adus de acasă. Yigit o scoate pe nesimțite pe Nur din cabine, dar Iclal o vede și Nur e nevoită să se pitească după o barcă până când Yigit se depărtează de mal pentru ca ea să poată pleca. Astfel, Iclal se hotărăște s-o enerveze pe Nur dar în curând acest joc de-a șoarecele și pisica o va acapara și se va transforma într-un gând foarte periculos.

Nazan îl prinde pe Cahit făcând schimb de sms-uri cu Elmas, care are de gând să se răzbune cu ajutorul înregistrării de pe camera de supraveghere din biroul lui, din ziua în care s-a dus și l-a sărutat. Nur joacă fotbal cu Mert iar Iclal se preface că intră și ea în joc apoi îi pune o piedică lui Nur și o zgârie pe față cu piatra de la inel. În acest timp Fîrat îi prezintă portofoliul foto a lui Nur unui alt afacerist, jucător de pe piața reclamelor, care, după ce vede prima fotografie, ia dosarul și pleacă tulburat. Acesta își amintește de o întâlnire mai veche cu Yigit la un hangar cu mașini de colecție, apoi scoate de la pieptul hainei poza unei femei, roșcată și având o altă coafură, dar altfel, identică cu Nur. După aceea acceptă o întâlnire cu Fîrat și cu Nur, acompaniați de Elmas, și face cunoștință cu ea ca și cum ar ști cine este, deși toți trei îl privesc cu reticență.

Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 19 rezumat
Nazan este cât pe ce să-l surprindă pe Cahit la firmă pe când primise un mesaj în care se afla filmulețul deținut de Elmas cu ei doi giugiulindu-se pe birou. Ea vede că soțului ei îi tremură foarte tare mâinile, iar Cahit spune că de la stres. Când intră Yigit acolo, Cahit profită de ocazie și iese din birou luând și laptopul cu el, apoi se duce la agenție. Acolo, o scoate pe Elmas afară și o strânge de gât amenințând-o dar ea îl lovește cu genunchiul sub centură și amândoi cad pe asfalt. Elmas îl face nebun și nu recunoaște nimic, iar când el îi pune filmulețul pe laptop, ea se preface uimită și leșină. Cahit începe s-o creadă, căzând din nou în capcana ei, care este foarte preocupată să nu cumva să afle părinții ei. Între timp, Iclal se duce într-unul din cartierele sărace ale orașului, într-un birt plin de bărbați și întreabă de cineva anume. Individul se duce cu ea într-un fel de birou personal și îi scoate ochelarii spunându-i pe nume, apoi stau de vorbă, Iclal dorind să-l angajeze ca s-o omoare pe Nur. După ce pleacă, Iclal îl sună pe Fîrat și aranjează cu el să-i ia telefonul lui Nur din geantă.

Pe drum, Iclal intenționat izbește mașina de un zid și apoi este dusă la spital. Yigit se află lângă ea, dar o sună pe Nur (cu care trebuia să se întâlnească din nou pe iaht) care bineînțeles că nu răspunde. Nur nu observă că nu are telefonul la ea și se duce la debarcader unde o așteaptă individul angajat de Iclal, care pusese o bombă pe iaht. Nur intră înăuntru dar mai stă acolo, așteptându-l pe Yigit care după scurt timp apare. Ceasul de pe iaht cronometrează invers și mai sunt câteva secunde. La spital, Iclal o întreabă pe Aytul unde este Yigit și ea i spune că a plecat la debarcader. Iclal disperată nu știe ce să facă, dându-și seama că în capcana ei va cădea și Yigit. Nur și Yigit își declară iubire, ceasul indică 0 minute și 0 secunde și iahtul explodează....



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.








33 de comentarii:

  1. Cand va reincepe serialul pe Euforia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cineva a comentat pe acest blog ca dupa ce se termina serialul "20 de minute". Dar vom vedea...

      Ștergere
  2. Doamne iti multumesc din suflet oana pentru rezumat , ador acest serial . Aștept cu nerăbdare următorul episod și felicitări pentru treaba pe care o faci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag! :) multumesc de cuvintele frumoase si pentru vizita!

      Ștergere
    2. Va rog imi spuneti si mie cand se mai afiseaza si unde ca imi place mult de tot filmul va multumesc frumos.

      Ștergere
    3. Este deja pus episodul 20 :)

      Ștergere
  3. Super! Nu faci un rezumat si la ep 20?

    RăspundețiȘtergere
  4. Potii sa imi zici si mie te rog cand il difuzeaza la exact la euforia sezonul 2 din film si la ce ora ..

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Nu am aceasta informatie, din pacate. Sper sa fie cumparat sezonul doi cat mai repede.

      Ștergere
  6. nu ai putea sa faci tu subtitrarea te rugam frumos. Macar sa o publici sa o descarcam. te rugam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) mi-ai inseninat sufletul catranit zilele astea. Ca sa faci o subtitrare trebuie sa ai subtitrarea din filmul original, adica turcesc in cazul de fata, dupa care traduci rand cu rand in limba ta. Dar subtitrarile in turca eu nu le-am gasit niciodata pe nicaieri. Ca sa generezi tu o subtitrare, cred ca este ori aproape imposibil (trebuie trecuti timpii cand apar replicile cu exactitate, cu fractiuni de secunda, iar un episod are cam 2000-2300 de linii/randuri) ori e o munca la care nu stiu cine se baga.

      De fapt, am vazut ca la Kosem s-a bagat cineva (arab, sau asa ceva) dar cere bani acelora carora le trimite subtitrarile pe email. Adica probabil ca daca cca 1500 de oameni (cam atatia sunt pe grupul respectiv) trimit 1 dolar sau 1 euro pt fiecare subtitrare, sigur ca merita sa stai cateva zile sa muncesti la ea, dar....

      Oricum, eu nestiind turca nu m-as baga nicicum. Si nici n-as putea sa-mi oblig cititorii sa-mi ofere bani pe ceea ce fac. Nici pana acum n-am facut-o si nici in viitor n-o voi face.

      Ștergere
  7. Stie cineva cand se va difuza serialul şi pe ce canal??????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu avem nici o informatie cu privire la data reluarii serialului. Multumim de vizita si comentariu!

      Ștergere
  8. Va rog frumos sa ne spuneti corect daca se poate cand începe ador serialul asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place, dar eu nu am nici o legatura cu televiziunile de la noi sau din alte parti. Adresati intrebarea canalului TV Euforia Lifestyle.

      Ștergere
    2. Serialul se va difuza pe 7-8 martie pe Euforia tv,dar nu am fost atenta și la ce ora😊☺

      Ștergere
  9. Răspunsuri
    1. Francez Fra a scris: "Cand incepe sezonul 2 va rogggg"

      Nu avem nici o informatie cu privire la data reluarii serialului. Multumim de vizita si comentariu!

      Ștergere
  10. Adica asa s-a terminat ep 19.... Nu au murit amandoi?

    RăspundețiȘtergere
  11. ep 19 unde il gasesc subtitrat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se gaseste, poate dupa ce va fi reluat la tv se va gasi.

      Ștergere
  12. pe 7 martie incepe sezonul 2 pe auforia, nu?

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna nu va suparati ati putea sa imi spuneti si mie cand incepe prizoniera dragostei sezonul doi ?
    Ptr.ca a inceput in data de 07-03-2016 pe euforia(Happy Channel)dar a bagat dinou sezonul 1, iar pe Antena1 zicea ca va fi un episod din sezonul1 ,iar pe urma va incepe sezonul 2.... As vrea sa stiu cand incepe ptr a putea uita la acest serial... Il ador...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, probabil deja ati vazut ce episod se transmite la tv (al meu este stricat, deci ...). Eu am citit pe un site ca se reia tot sezonul 1 apoi se continua cu sezonul 2.

      Ștergere
  14. Buna ! Exista si sezonul 3 la serial ? Am vazut ultimul ep la sezonul 2 si se termina asa in ceata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Cred ca da, acum este vacanta, dar serialul nu s-a terminat. Se reiau filmarile in toamna.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.