marți, 17 noiembrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 15





acest episod va fi difuzat pe 23 noiembrie la Kanal D


Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 15 pulbere de stele
Gulseren se ceartă cu Ozkan apoi fuge în sufragerie și deschide geamul. Se pregătește să se arunce pe fereastră, sau cel puțin să-l sperie pe Ozkan, dar fiind în ciorapi de mătase alunecă. El o prinde mai întâi de ambele mâini dar ea scapă un braț. Lumea de jos s-a adunat, face poze și așteaptă un deznodământ care deocamdată este incert. Ozkan o trage foarte tare în sus și Gulseren reușește să revină în cameră. Ozkan, speriat, promite să se schimbe cu adevărat, să o readucă pe Hazal și să fie o familie unită. Imediat la ușă sună poliția, chemată de lumea care se adunase afară, dar Gulseren spune că totul este în ordine, a fost un accident.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 15 pulbere de stele
Solmaz vine acasă și îl caută pe Alper, apoi îl găsește în curte, nemișcat, plin de zăpada care se așternuse între timp. Cheamă disperată ambulanța și merge cu el la spital. În acest timp Rahmi ajunge acasă și îi aude pe Dilara și Ozan certându-se din cauză că el vrea să iasă în oraș cu Cansu, dar n-a cerut permisiunea. Hazal, care este și ea de față, se uită cu ură la mama ei. Ozan, un pic impertinent, răspunde că ea iese seară de seară și nu dă socoteală nimănui, el de ce nu are voie să iasă din când în când? După ce apare și Cihan pe ușă, cearta se mută de la mamă și copii la ei doi, Cihan reproșându-i că nu știe să se poarte, apoi îi spune că Alper a fost dus la spital. Dilara imediat îl bănuiește pe Rahmi ca fiind în spatele atacului, dar bătrânul neagă orice implicare. Ozan vorbește cu tatăl său și îi spune că el nu poate s-o considere pe Hazal sora lui, iar el îl sfătuiește să se gândească la mediul în care a fost crescută.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 15 pulbere de stele
Ozkan se duce la amicul lui, mecanicul, și discută împreună despre cele întâmplate, el fiind convins că numai din cauza lui Cihan a vrut Gulseren să se arunce pe fereastră. Mecanicul se întreabă dacă o fi sau nu ceva între ei doi. Ozkan este sigur că nu, dar crede că Gulseren e atrasă de banii lui Cihan și că de asta nu-l mai vrea pe el de bărbat. Mecanicul e de părere că ar trebui s-o lase în pace, că de atâta timp nu mai poate fi iubire din partea ei. Dilara se duce la biroul de la firmă și stă de vorbă cu avocata lui Gulseren care o informează când va avea loc prima înfățișare. Rahmi se duce la spital, chipurile să-și arate compasiunea față de Solmaz și se preface foarte surprins și îndurerat de cele întâmplate. Ozkan îl vede pe Cihan stând de vorbă cu Yildrîm și îi sparge parbrizul cu o rangă, apoi, pentru că Cihan sare la el la bătaie, îl rănește pe unul dintre cei de față, apoi traversează în fugă și ia un taxi. Cihan, imediat anunță poliția care vine și-l caută acasă, dar acolo nu se află decât Keriman și Gulseren. Cihan îi spune lui Yildîrîm să-i dea pedeapsa maximă lui Ozkan, pentru tentativă de omor.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 15 pulbere de stele
Cihan o sună pe Gulseren și o întreabă din nou de ce l-a apărat pe soțul ei. Ea crede că le-o fi făcut ceva fetelor, dar se termină bateria și conversația se încheie brusc și își continuă drumul către Cansu cu care merge la manej. După puțin timp, Derya îl sună pe Cihan și îi povestește întâmplarea de aseară, despre care el nu știa nimic. În acest timp Gulseren o roagă pe Cansu s-o lase să-i dea un telefon lui Hazal, pt că acum nu mai are baterie. Hazal ia alt fel lucrul ăsta și o ceartă că de ce a sunat-o de pe telefonul lui Cansu, ca s-o facă invidioasă? Apoi îi spune că n-are nevoie de ea și că nu-i pasă de ele două că sunt împreună. După aceea Cansu începe să pună întrebări despre Ozkan, dar Gulseren evită să-i răspundă direct, însă îi spune să fie atentă cu el, că nu este omul care pare să fie. Dar vine Cihan acolo și le întrerupe discuția, dorind să știe dacă Gulseren este bine. Ea zice că da, și că poate își urmează soarta. Cihan răspunde că nu crede că moartea ar fi soarta ei. Atunci Gulseren își dă seama că Derya trebuie să-i fi spus despre cele petrecute între ea și Ozkan. Cihan îi povestește ce a făcut soțul ei, apoi toți trei merg să ia masa la un restaurant în care se află și Solmaz cu câteva prietene. Văzându-i pe cei trei, îi filmează cu telefonul mobil și apoi va trimite clipul sub formă de mesaj Dilarei.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 15 pulbere de stele
Ozkan se află tot la prietenul lui în atelier, când vine poliția și îl arestează. Șeyda iese cu Ozan și astfel află sigur că Hazal l-a reclamat la poliție când băuse o gură de whisky, apoi stabilesc să devină prieteni. Cihan îi spune lui Gulseren că nu vrea s-o știe că locuiește în casa aia (alături de Ozkan), și îi propune să-i închirieze o casă, dar ea spune că nu este bine ca el, un bărbat căsătorit, să-i închirieze ei o casă. După ce se despart, ea se duce acasă la Derya s-o ajute la bucătăreală, iar între timp, Keriman îi cotrobăie prin geantă și îi ia toți banii. Dilara îi arată poza trimisă de Solmaz lui Rahmi și comentează amândoi pe tema asta. Când Cihan și Cansu ajung acasă, Dilara o ceartă pe Cansu că i-a închis telefonul, apoi se discută aprins pe tema prânzului luat în trei, Dilara punându-i sub privirile lui Cihan clipul trimis de Solmaz. Cansu o acuză pe Hazal că i-a spus Dilarei despre asta, iar Cihan o lămurește că nu este ea de vină. Când lucrurile par să revină la calm, apare Ozan acasă, foarte nervos pe Hazal și le povestește totul alor lui, făcând-o pe Hazal mincinoasă, pentru că ea inițial neagă că l-ar fi denunțat pe Ozan la poliție. Cihan o roagă să spună adevărul, că Ozan nu minte, apoi Hazal recunoaște ce a făcut, dar spune că s-a gândit doar la binele lui, să nu cumva să facă vreun accident. Rahmi se bagă și el în vorbă și o ia tare pe nepoata lui țipând la ea să nu-i ia de fraieri. Apoi Ozan le spune tuturor că Hazal i-a povestit prietenei ei, Șeyda, și despre faptul că Cihan a fost împușcat, lucru care trebuia să rămână un secret de familie. Hazal, văzându-se încolțită, începe să plângă apoi fuge în camera ei și aruncă cu lucruri, nervoasă că a fost descoperită.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 15 pulbere de stele
A doua zi Gulseren se duce la cumpărături și când să plătească, vede că portofelul este gol și nu știe ce s-a întâmplat cu banii ei. Merge acasă și o bănuiește pe cumnata ei, care joacă teatru, plânge și suspină, iar Gulseren până la urmă o crede. Keriman pleacă la bancă și plătește o rată cu banii furați. Rahmi este înștiințat de un apropiat că Alper începe să-și revină. La școală, Hazal o ia la bătaie pe Șeyda până vine un profesor s-o ia de acolo. Colegii filmează bătaia și în câteva ore este postată pe internet și toată lumea vede filmulețul. Directorul nu vrea să stea de vorbă doar cu Cihan și Dilara fără Gulseren. Dilara se supără foarte tare pe Hazal, care a fost eliminată o lună de la cursuri și nu mai vorbește cu ea. Cihan o cheamă pe Gulseren la un restaurant să discute cu Hazal, care stă bosumflată și cu nasul pe sus. Gulseren vrea ca fata ei, pe care a crescut-o, să vină înapoi acasă, dar ea refuză. La vilă, Hazal se pregătește să meargă în living și să-și ceară scuze pentru cele făcute, dar se oprește și ascultă conversația dintre Dilara și Cihan, despre ea. Dilara spune că vrea ca fata să plece imediat de unde a venit, că s-a săturat de comportamentul ei și dă vina pe Gulseren că n-a știut s-o educe. Cihan e de părere că Hazal ar trebui transferată la o școală particulară, ori să mai rămână la ei în casă o vreme, până când să se ducă înapoi la Gulseren, pentru că trece printr-o perioadă dificilă. Totuși Dilara zice că n-o mai suportă, că ori ea ori el or s-o ducă înapoi la casa ei mâine dimineață. Hazal pleacă răvășită în camera ei, iar a doua zi la micul dejun, toți ai casei o aud pe servitoare strigând, pentru că Hazal pare să-și fi pus capăt zilelor....


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.