luni, 30 noiembrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 18





acest episod va fi difuzat pe 1 decembrie la Kanal D


Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 18
Cihan bate la ușă la Gulseren dar nu-i răspunde nimeni. Atunci el îl vede pe paznic căzut jos, inconștient și legat la picioare, îl dezleagă, acesta se trezește iar Cihan sparge un geam cu un scaun de grădină ca să poată intra. De pe ușa din spate, Ozkan iese fără să fie observat și pleacă acasă la Keriman care bucuroasă, număra banii furați de la Gulseren și își pusese medalionul ei la gât. Cihan o duce pe Gulseren la spital (unde aceasta își revine dar nu-și amintește ce s-a întâmplat) și îl sună pe Ozan la petrecere să-l anunțe unde se află și să-i spună s-o ia pe Cansu la ei acasă, dar ea să nu știe ce-i cu Gulseren. Dilara aude și ea conversația, dar crede că Cihan urmează să-și petreacă noaptea cu Gulseren și se plânge lui Solmaz că soțul ei este iar cu femeia aia care i-a distrus căsnicia. Ozkan o învață pe Keriman ce să spună în cazul în care l-ar căuta poliția, iar ea se sperie că o fi omorât-o pe nevastă-sa. După aceea el pleacă la Engin, prietenul său, ca să-l roage să-i facă un alibi, dar acesta nu se învoiește decât după ce Ozkan îi dă bani pentru asta.

După ce iese din spital, Gulseren merge acasă cu Cihan să reconstituie faptele și își amintește de vizita lui Keriman, apoi crede că ea a lovit-o ca să-i fure medalionul lui Cansu, după care constată că are și portofelul gol. Cihan îl sună pe Yildîrîm și conchide că și Ozkan trebuie să fie implicat, pentru că doar Keriman nu-l putea lovi pe paznicul Azmi. Gulseren este șocată de ceea ce a putut face cumnata ei, iar Cihan îi spune că ea este foarte bună la suflet, dar mulți oameni sunt cu adevărat răi. Poliția apare la ușă la Keriman care tocmai și pusese medalionul la gât cu câteva minute înainte și se admirase în oglindă. Polițistului îi spune că medalionul este un fals, dar el nu stă să asculte minciunile ei. Sunt arestați amândoi, iar Keriman face panaramă și în casă și pe stradă, ca să afle toată mahalaua că ea merge la arest. Acolo declară că Gulseren i-ar fi dat medalionul cadou, dar este închisă pentru furt.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 18
A doua zi, la micul dejun, Ozan primește cadou de la Dilara un bilet de avion pentru New York, pentru că ea vrea ca fiul ei să studieze acolo, dar el nu este de acord, cu toate că se bucură de cadou. După aceea el îi arată lui Rahmi albumul cu amintiri primit în dar de la Cansu explicându-i unele lucruri, spre invidia și disperarea lui Hazal, care din nou, la fel ca și la club, nu este băgată în seamă de fratele ei. Ba mai mult, la invitația ei de a merge la bowling sau la cinema găsește scuze, și spune că nu poartă ceasul de la ea pentru că este scump și e riscant să-l poarte în timpul zilei. După aceea Ozan și Dilara se ceartă discutând despre Cansu și Dilara pleacă de la masă, urmată de Rahmi și de Ozan. Hazal rămâne singură, strâmbându-se către ei. Gulseren merge mai întâi să deschidă patiseria în locul Deryei, care este ocupată cu socrii ei, apoi împreună cu Cansu, Cihan și Șeyda ia micul dejun la unul din restaurantele lui Cihan. Înainte ca Gulseren să ajungă la restaurant, Cansu discutase cu Cihan ca lanțul lui de restaurante Dark Blue să cumpere marfă de la patiseria lui Gulseren, dar Cihan spune că ea nu poate să acopere cererea, dar ar putea să cumpere borek de la ea pentru una dintre locații. În acest timp Dilara primește de la Candan niște fotografii pe care le comentează cu Rahmi. Pe una din ele este Gulseren și un bărbat necunoscut, iar ea îi trimite poza prin mesaj pe telefonul lui Cihan. El se ridică de la masă spunând că e un telefon de la serviciu și vorbește cu Dilara care zice că o vrea pe Cansu acasă, că tipul acela are niște probleme. Cihan îi închide în nas.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 18
Dilara nu se lasă și merge acasă la Gulseren în aceeași zi încercând s-o forțeze pe Cansu să meargă cu ea, apoi le arată tuturor (era și Cihan acolo) poza respectivă spunând că tipul are probleme cu drogurile (scoate și un ziar mai vechi cu un articol în acest sens) și că dacă este rudă de-a lui Gulseren, înseamnă că va veni pe la ea și va încerca s-o atragă pe Cansu să consume. Iar dacă nu e rudă, cine este acela? Gulseren se enervează și spune că renunță, că nu mai poate lupta cu minciunile Dilarei și că se duce să-și facă bagajul iar Cansu poate să meargă acasă. Pentru că Dilara insistă și afirmă că Cihan a lăsat fata pe mâna unei femei al cărei trecut nu-l cunoaște, Gulseren spune că Seyit este vărul ei și că poza a fost făcută la nunta fiicei lui, iar în chestiunea cu drogurile a fost găsit nevinovat. Gulseren se duce sus să împacheteze, iar Cihan o dă afară pe Dilara cu un simplu gest. Totuși Gulseren nu-și schimbă alegerea și se duce la Derya, plângând de ciudă că atâtea i se întorc împotrivă. Cihan o aduce acasă pe Cansu și îi promite că va locui din nou cu mama ei. Acasă, altă dandana: Hazal nu mai vrea să iasă din camera lui Cansu și țipă la aceasta apoi o și agresează. Dilara vine și o trimite pe Hazal în camera ei, iar ea zice că nu se duce că ea este fiica ei adevărată și că dacă Cansu rămâne acolo, ea pleacă de acasă. Dilara, obosită de extrem de proasta creștere a lui Hazal, îi răspunde că n-are decât să plece că o duce ea cu mașina unde dorește, apoi o face să înțeleagă că da, este fiica ei biologică, dar pe Cansu o crește de 15 ani și amândouă sunt acum fetele ei. Dilara îi explică lui Hazal că ea vrea ca totul să se schimbe dintr-odată dar asta nu se poate și o cheamă pe Emine să-i mute lucrurile înapoi, precizând că la vară îi va mări și camera ei. Dilara pleacă plângându-i-se lui Rahmi că îi pare rău că a adus-o aici pe Hazal. Cansu rămâne în cameră iar Hazal pleacă aruncându-i priviri veninoase, dar în aceeași seară se răzbună în felul ei: deja luase albumul dăruit lui Ozan și iese afară și-l aruncă în mare.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 18
Keriman are parte de zile grele la închisoare pentru că femeile din celulă își bat joc de ea constant. Șefa camerei este destul de dură, cel puțin ca aspect (bănuiesc că rolul e jucat de un bărbat machiat), și o tot plesnește pe Keriman cu un plici, ea neavând dreptul să facă nimic: nici să joace cărți, nici să mănânce, nici să se aplece să-și ia ceva.... Celelalte îi spun că pentru a avea voie să facă toate astea trebuie s-o recunoască pe matahala blondă de șefă, iar Keriman îi pupă mâna sperând să i se schimbe soarta, însă femeile râd și mai tare de ea. Când are voie la telefon, îl sună pe Ozkan (care având alibi, n-a fost condamnat) să-l roage s-o ajute cu bani pentru un avocat, dar el îi răspunde sec că n-a pus-o să fure medalionul și îi închide telefonul. Cihan trece pe la Gulseren la patiserie s-o convingă să revină la vilă. Ea îi mulțumește pentru toate cele, dar refuză. Mai târziu apare Ozkan pe la ea să-i spună iar aceeași placă cu iubirea și a doua șansă. Ea îl amenință cu un cuțit până când intră un client și Ozkan pleacă. Mai apoi, Gulseren și Derya primesc o comandă consistentă de produse de patiserie, fără să știe că este mâna lui Cihan la mijloc. Dilara îl convinge pe Ozan că tatăl lui face alegeri greșite și că Cansu era în potențial pericol alături de Gulseren care cunoaște tipi dubioși. Băiatul cu care Cansu se împrietenise pe internet îi cere o întâlnire iar ea spune că trebuie să vorbească cu tatăl ei dacă o lasă. Hazal își propune să țeasă niște intrigi în așa fel încât cei doi să se certe. Ea se bagă pe fir între ei doi și îl minte pe băiat (Yigiz?) că Cansu a ieșit deja cu prietenul ei de la școala de echitație, apoi se oferă să-l ajute la engleză, ceea ce el acceptă. Cihan intermediază o întâlnire între acel Seyit și Cansu, iar el, fiind rude, îi dă niște poze de familie. Dilara și Cansu au din nou divergențe pe tema locuitului ei alături de Gulseren. Cansu precizează că oricum, are dreptul să stea cu mama ei. În urma discuției, Dilara o mută înapoi pe Hazal în camera lui Cansu și pare să n-o mai intereseze foarte mult de fata pe care a crescut-o. Un gunoier care curăța apa de deșeuri găsește albumul lui Ozan aruncat de Hazal și îl dă șoferului. Ozan când îl vede, este sigur că Hazal i-a făcut asta, apoi o acuză direct, în fața Dilarei, spunându-i că se poartă așa pentru că este invidioasă.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 18
Cihan se întâlnește cu Gulseren la un restaurant și îi promite că împreună vor trece peste toate obstacolele. Cumpără un întreg coș de trandafiri de la o florăreasă ambulantă care le spune că se vede de la un kilometru cât de mult se iubesc și că le stă foarte bine împreună. Alper se duce la o ședință a boardului de administrație al firmei în calitate de reprezentant al Dilarei și administrator al acțiunilor ei, dar Cihan se supără și închide ședința, după care vorbește cu Yildîrîm să facă public pe internet divorțul lui de Dilara. Seara, Alper iese la restaurant cu Dilara și cu Candan, apoi se înțelege cu sora lui să se răzbune pe Cihan. La școală, o prietenă de-a lui Cansu îi spune acesteia că Yigiz a ieșit cu Hazal la o cafenea. Cansu este derutată. Hazal își petrece după amiaza în compania lui Yigiz iar seara tatăl lui vine să-i ia cu mașina să-i ducă acasă. Pe drum bărbatul o întreabă pe Hazal cine este și cine-i sunt părinții, iar ea foarte mândră, răspunde că e fiica lui Cihan Gurpînar. În scurt timp o mașină la taie calea și el oprește. Din cealaltă mașină ies doi tipi cu mitraliere și trag fără întrerupere preț de câteva zeci de secunde. Băiatul și tatăl lui mor pe loc, iar Hazal scapă, dar este foarte speriată. Cei doi se apropie de mașină să se asigure că toată lumea din interior este moartă, iar Hazal stă nemișcată, norocul ei fiind că este stropită cu sânge pe cap și pe față, așa că cei doi criminali cred că au împușcat-o și pe ea, apoi se îndepărtează și pleacă ....



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv






2 comentarii:

  1. Când postezi următorul episod ? Apropo , la mulți ani , de 1 Decembrie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In noaptea asta, abia am vazut cam jumatate din el. sa se deschida firefox-ul si postez ce am scris pana acum (se deschide dupa cateva minute, asa merge la mine... acum sunt pe un alt cont pe Chrome)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.