luni, 2 noiembrie 2015

Iertare/Merhamet - episodul 7 rezumat





Iertare/Merhamet episodul 7 rezumat pulbere-de-stele
Deniz dă iarăși o petrecere iar Fîrat vine să se împace cu Irmak, însă în realitate ca s-o vadă pe Narin. După aceea, Narin pleacă foarte tristă cu un amic de-al lui Deniz pe malul Bosforului, plângând. Omul lui Babur este pe urmele ei mereu, neobservat. A doua zi, Can, deși încă foarte mahmur, o cere de nevastă pe Deniz și îi dă un inel de logodnă cu diamant veritabil. Deniz este foarte fericită și se duce să-i spună lui Narin despre asta. Mai apoi Deniz o întreabă despre prostituata văzută într-o seară de Narin, dacă într-adevăr era Șayide. Narin neagă, doar de complezență, dar femeia care urca într-o mașină luxoasă, era cu adevărat sora ei.

Fîrat se întâlnește cu tatăl lui care auzindu-l că vorbește despre avocata Narin speră că nu este acea Narin, săracă, din tinerețea lui, cu care el n-ar fi de acord ca fiul lui să umble. Fîrat, precaut, spune că nu, nu este una și aceeași persoană, e doar avocata lui Sermet. Fîrat își amintește cum, în trecut, tatăl său voia să-l dezmoștenească pentru că se auzise că umblă cu Narin, iar familia lui credea, pe bună dreptate, că dacă beținul de Recep aude așa ceva, va veni la ușa lor să-l oblige pe băiat să se însoare cu fata lui, distrugându-i astfel viitorul.

Narin, la rândul ei, își amintește cum la început Șadyie o pârăște mamei lor că este îndrăgostită de "bogătașul acela" și că nu se mai joacă cu ea. Recep aude ceva, venind acasă și o ia la bătaie pe Narin, dar mai mult nu află. Mai târziu, după ani, Narin pleacă la Istanbul să-l întâlnească pe Fîrat și să-i spună că este un ticălos, pentru că a lăsat-o însărcinată pe o fată din sat și apoi i-a dat bani să avorteze. Dar supărarea îi trece repede și Fîrat o plimbă cu o ambarcațiune pe Bosfor ca să vadă Istanbulul, lucru ce o impresionează peste măsură pe Narin. Când ajunge din nou în sat și îi povestește coafezei de la salon că Fîrat este foarte îndrăgostit de ea, femeia încearcă s-o trezească la realitate și să-i spună că unui bărbat ca el nu-i pasă de ea, că el se va căsători cu o femeie pe potriva lui, bogată, nu săracă. Dar atunci Narin se supără și n-are urechi de auzit.


Pentru alte episoade accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube






Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.