vineri, 6 noiembrie 2015

Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 21 rezumat





Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 21 rezumat pulbere-de-stele
Iclal îl împușcă pe Gazanfer care cade pe asfalt. Cei din casă, auzind detunătura, se îndreaptă rapid către locul respectiv, înmărmuriți de scena pe care o au în fața ochilor. Aytul mai ales, este speriată pentru că crede că Iclal a fost cea împușcată. Vine poliția iar cei din familie trec în casă cu polițistul care preia ancheta spunând ce știu despre caz. Iclal se preface că nu știe prea multe, inclusiv despre relația lui Nur cu Yigit. Fîrat schimbă povestea și o scoate basma curată pe Iclal, spunând că a fost legitimă apărare. Incidentul va avea darul ca Aytul să-i mulțumească lui Fîrat și ca relația dintre el și Iclal să devină foarte apropiată, inclusiv sentimental, datorită complicității.

Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 21 rezumat pulbere-de-stele
În acest timp Nur este la o cină de afaceri cu Kerem care îi propune să fie imaginea firmei lui. Nur acceptă și discutând despre amănuntele primei ședințe foto spune că preferă un decor minimalist. Când termină cina, ies afară apoi intră în mașină pentru că Nur va fi condusă până acasă de Kerem, iar doi paparazzi îi fotografiază de după un stâlp. Când ajunge la vilă, Nur află despre cele întâmplate, însă Elmas nu-i relatează totul și ea se repede în casă crezând că Yigit ar fi pățit ceva. Aytul o împiedică să intre în dormitor la Iclal dar Nur insistă și îl vede pe soțul ei cu Iclal în pat, îmbrățișați. Yigit o vede și îi face semn să plece, pentru că Iclal a adormit. A doua zi apare într-un ziar de scandal pe prima pagină poza cu Nur și Kerem ieșind din restaurant, alături de un articol scandalos, insinuând că afaceristul Kerem Sangiaktar iese cu super-modelul Nur. Yigit se enervează, o ia pe Nur în mașină și în crângul din apropierea vilei o ceartă foarte tare întrebând-o de unde-l cunoște pe Kerem, care din câte știe el este un tip fără scrupule. Nur recunoaște că Fîrat i-a făcut cunoștință cu acesta, și că n-a fost o cină romantică, ci de afaceri, că secretara lui Kerem, Hazal, trebuia să vină și ea, dar n-a mai putut. Apoi îl apără pe Kerem spunând că poate mai demult o fi fost cum spune el, dar că acum se poate avea încredere. Yigit îl învinuiește pe Fîrat pentru toată treaba asta și îi spune soției lui ca data viitoare să-i spargă mutra în loc să-i mulțumească pentru ceea ce i-a făcut apoi o avertizează din nou asupra lui Kerem, pentru că nu poți avea încredere într-un om numai după ce abia l-ai cunoscut.

Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 21 rezumat pulbere-de-stele
La birou, secretara Hazal, care speră la o relație cu șeful ei, îi atrage atenția lui Kerem asupra articolului, apoi el o sună pe Nur ca s-o asigure că nu este vinovat de cele apărute în ziar. Când Kerem și Hazal coboară din clădire, îl găsesc pe Yigit lângă mașina parcată peste drum. Kerem se duce și dă noroc cu el apoi reintră în birou la o discuție ca între bărbați. După câteva replici protocolare despre rujuri și ce fel de cosmetice își doresc femeile, Yigit se uită la ziarul de pe masă și trece la subiect. Îi spune lui Kerem că Nur este ca și o membră a familiei și că are parte de protecție specială din partea lui, ea locuind la fermă. Kerem intervine și răspunde că ferma lor este foarte frumoasă. Yigit îl întreabă când a văzut ferma Kozan, poate că el nu era acasă? Kerem îi spune că aseară a văzut-o, când a condus-o pe Nur. Yigit reia firul discuției și amenință că dacă se mai întâmplă să apară vreun articol ca acela, toată lumea va avea de suferit, inclusiv vărul său, care a fost inițiatorul indirect al acțiunii.

Iclal începe să joace un joc nou. Se apropie de Fîrat, și chiar face mici gesturi cu care îi dă speranțe acestuia, dar pe de altă parte se preface foarte îndrăgostită de soțul ei, loială și care nu iese din cuvântul lui. Cu toate acestea, Nur este sigură că Iclal joacă teatru și că știe foarte bine de relația ei cu Yigit, și va încerca să-l facă pe acesta să-și dea seama de intrigile fostei sale soții.

La agenție, după ce Nur face o ședință foto pentru un nou catalog, așteptând liftul o întreabă pe Hazal cu cine i-a spus că seamănă? Hazal înmărmurește și se face că nu pricepe, dar Nur insistă și îi reamintește că atunci când s-au cunoscut i-a spus că seamănă cu cineva, și ea ar vrea să știe cu cine. Hazal, presată de privirile tăioase ale lui Kerem, spune că e cineva din trecut și că nu are nici o importanță. De față la discuție au fost și Fîrat cu Elmas, care devine foarte interesată de caz. La vilă, Iclal controlează telefonul lui Yigit și găsește un mesaj de la Nur pe care îl șterge, apoi îl oprește iarăși pe Yigit în patul ei ca s-o adoarmă. Nazan se ceartă cu Cahit pe tema banilor din seiful dormitorului lor, Nazan spunându-i că dorea să strângă 30 de mii de lire turcești pentru fratele ei, dar acum sunt mult mai puțini bani în seif. Când vine Nur de la agenție, seara, îl așteaptă pe Yigit în grădină, dar el neștiind de mesajul ei, nu vine. Nur adoarme pe bancă, afară, iar dimineața o trezește mătușa ei. Yigit și Fîrat se întâlnesc la piscină, iar Fîrat este luat la rost în legătură cu faptul că a pus-o în legătură pe Nur cu Kerem Sangeaktar. Yigit îl amenință băgându-l cu capul în apă, să nu cumva să mai apară numele soției lui în ziarele de scandal, și apoi îi spune că numai pentru că a salvat-o pe Iclal în fața poliției nu poate el să-l bage la fundul piscinei acum.

Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 21 rezumat pulbere-de-stele
Afară, Nur îi lasă un mesaj vocal lui Yigit certându-l că n-a venit aseară în grădină așa cum l-a rugat. Iclal o aude și Nur se oprește din vorbit apoi închide telefonul. Iclal îi spune direct că a auzit-o că a lăsat un mesaj iubitului ei secret, dar Nur o ia pe ocolite și îi răspunde că s-a recuperat foarte frumos după cele petrecute cu ea în trecut, dar există și lucruri pe care nu le pot discuta amândouă. Iclal insistă, însă între timp apare Yigit, care ascultase mesajul și nu știa despre ce sms vorbea Nur. Când le întreabă ce se întâmplă, Iclal spune că Nur a lăsat un mesaj vocal iubitului ei secret, apoi insinuează că acesta ar fi Kerem, pentru că au scris ziarele despre ei doi. După aceea Yigit și Nur pleacă la mașină să discute într-un loc unde să nu poată fi auziți de alții.

Iclal se duce la Aytul să-i spună, nervoasă, că Nur i l-a luat pe Yigit de sub nasul ei. Elmas, care tocmai negocia la telefon cu Cahit suma de bani ca să nu trimită la toată lumea filmulețul cu ei doi sărutându-se în birou, le aude după ce încheie conversația și își dă seama că Iclal știe despre relația dintre Nur și Yigit. Acum, cei doi soți au ajuns cu mașina undeva pe moșie, se dau jos și Nur încearcă să-l facă pe Yigit să înțeleagă că Iclal știe totul, dar el nu crede așa ceva. Cineva, pus de către Kerem, îi fotografiază pe cei doi iar poza ajunge imediat în mâinile lui Kerem. Nur se duce înapoi la vilă unde Iclal, încă nervoasă, discută cu Fîrat, care nu-și mai poate stăpâni sentimentele pentru ea și o sărută. Nur îi surprinde îmbrățișați ...

Datorită traducerii subtitrării din limba sârbă numele unor personaje pot apărea diferit față de grafia lor normală. Vă mulțumesc pentru înțelegere!



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.