luni, 21 decembrie 2015

Avenida Brasil episodul 13-14 rezumat





Acesta este rezumatul episoadelor 13 și 14 de la Acasă TV.


Avenida Brasil episodul 13-14 rezumat Nina este afectată când află că Batata este fiul adoptiv al Carminei, adică al femeii pe care o urăște atât. Ea nu poate să uite momentele petrecute cu el, iar acest fapt îi va schimba planurile. Carmina încearcă o apropiere de Debora pentru a-și îmbunătăți relația cu fiul ei. La conac se anunță o cină festivă în seara în care Jorgito are de gând să anunțe logodna lui cu Debora. Nina este foarte tulburată pentru că se va întâlni cu iubirea vieții ei.

Carlitos pendulează de la o casă la alta. Ambele soții locuiesc în Rio acum, iar el trebuie să se descurce fără ca vreuna să-și dea seama de bigamia lui. Acum trebuie să doarmă la Noemia, dar ea îi dă un somnifer și când el adoarme ea îi cotrobăie prin lucruri și găsește un mesaj de la o femeie care îl așteaptă la farmacie. Paloma este bolnavă iar Alexia îl roagă pe Carlitos să treacă pe la farmacie să cumpere un medicament pentru fetiță. Noemia merge la acea farmacie și descoperă că soțul ei are o amantă.

Nina se confruntă cu mama Lucinda și o acuză că i-a ascuns faptul că Batata e în casa Carminei. Lucinda se apără spunându-i că ar trebui să renunțe la gândurile de răzbunare. Când ajunge acasă, se scuză că nu a gătit nimic pentru că a venit Jorgito care este obișnuit cu mâncarea altei bucătărese. De fapt, evită să se întâlnească cu el.

Cina de logodnă este gătită de dona Murici, dar bucatele nu sunt așa de apreciate, ocazie cu care Nina este rugată să facă o parte din cele mai delicioase mâncăruri pe care le știa. Deși n-ar vrea să gătească pentru logodna persoanei celei mai dragi, nu poate să refuze rugămintea și pleacă la bucătărie. La un moment dat, Jorgito vine să ceară niște gheață. Nina se emoționează foarte tare, iar Jorgito recunoaște ceva cunoscut la ea, dar nu poate să-și dea seama ce anume. Nina îl spionează și îl vede când o cere de nevastă pe Debora și îi dă inelul de logodnă.

Noemia descoperă că Dudu (Carlitos) are o relație cu Alexia, care minte că se cunosc doar de o lună. A doua zi Carlitos se duce la cealaltă casă și se gândește ce-o fi apucat-o pe Noemia să-i propună să aibă o relație deschisă și să mai cunoască și alte persoane?

Jorgito se lovește la cap în timpul unui antrenament și este adus acasă. Nina trebuie să-i pregătească mâncarea. Deși totul strălucește de curățenie, Carmina varsă niște vin pe jos ca să aibă ce curăța Nina. După aceea ea plânge de nervi, dar îi spune Carminei că pentru greșelile ei, de vină este mama ei vitregă și că acum este îngrijorată că va rămâne fără job. Jorgito o vede și o trimite să se odihnească și să stea de vorbă mai pe urmă cu Carmina.

La groapa de gunoi, Nilo merge în vizită la mama Lucinda și îi spune că știe tot adevărul. El a aflat că Rita s-a întors în Brazilia și bănuiește că motivul pentru care s-a întors este răzbunarea.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.