marți, 1 decembrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 19





acest episod va fi difuzat pe 7 decembrie la Kanal D


Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 19 pulbere de stele
Înainte de a veni poliția, foarte speriată și surescitată, Hazal fuge prin pădurea de lângă șosea și se ascunde după un mal de pământ apoi o sună pe Gulseren și îi spune ce s-a întâmplat și unde se află, iar Gulseren îl sună pe Cihan care vine cu Yildîrm la locul indicat, apoi merg împreună acasă la Gulseren. Cansu izbucnește în plâns când află ce s-a întâmplat. Cihan o sună pe Dilara, care era în vizită la Alper, și ea împreună cu Rahmi vin la vila închiriată. După ce dezbat problema, deși Hazal ar vrea să vină acasă la Dilara, Cihan spune că este mai bine pentru fată să stea cu Gulseren acum, pentru că unul dintre criminali a văzut-o cum arată, iar ea la fel, și este riscant să doarmă acasă. Dilara înțelege și pleacă. Cihan rămâne la vila lui Gulseren cu Cansu iar Hazal doarme cu Gulseren.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 19 pulbere de stele
A doua zi dimineața, la știri, crainicii anunță crima și o indică pe Hazal Gurpînar drept martora care a rămas în viață. Cihan le explică fetelor că va cere protecție specială la vilă din partea poliției. Keriman vede și ea știrile, din închisoare, apoi se ceartă cu matahala blondă și se strâmbă la ea, dar până la urmă aceea o și plesnește de-o pune la pământ dintr-o lovitură, iar restul femeilor din nou râd de Keriman cu gura până la urechi. Dilara vine s-o ia pe Hazal acasă și îi reproșează lui Gulseren că dacă ar fi educat-o cum trebuie, fata ar fi știut că trebuie să ceară voie înainte de a pleca de acasă în oraș. Cihan propune ca Cansu să stea la ei o vreme, iar Hazal să mai rămână la vilă. În mașină, Cansu îi spune Dilarei că dacă Hazal nu s-ar fi băgat pe fir între ea și băiat, acum alta ar fi fost situația. Dilara comentează că poate băiatul a vrut să iasă cu amândouă fetele și a invitat-o în oraș pe Hazal pentru că așa a considerat el, nu în locul lui Cansu.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 19 pulbere de stele
Ozkan vine s-o vadă pe Hazal după ce află și el știrile de la bârfitoarea cartierului. Ajunge doar la poartă unde îl opresc bodyguarzii. Vine Dilara și îl întreabă ce-i pasă acum de Hazal dacă zece ani nu l-a interesat? Apoi el o întreabă dacă scrisoarea lui a ajuns la Cansu, dar Cansu este deja la poartă, pregătită cu valiza să se întoarcă la Gulseren, și îl aude ce vorbește - el îi spune Dilarei că dacă ea îl oprește s-o vadă pe Cansu sau să-i scrie, nu-i nimic, va lua legătura cu ea pe facebook. Cansu se răzgândește și se ceartă cu Dilara pe tema scrisorii lui Ozkna, pe care mai târziu o recuperează din camera mamei ei, în timp ce ea era ocupată cu vizita lui Alper și Solmaz. Dar Dilara se ridică și iese din living, prinzând-o pe Cansu citind scrisoarea și din nou are loc un schimb de replici tensionate, Dilara spunându-i fetei că Ozkan a primit bani ca să stea departe de ea și de Hazal. Cansu e nevoită să intre în cameră la Hazal și se încuie acolo, apoi îl sună pe Cihan, dar răspunde Hazal și din nou se bat în replici tăioase, Hazal informând-o că n-are rost să-l sune pe un om care nu-i este tată adevărat și că ea n-o să-i spună lui că Cansu l-a sunat.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 19 pulbere de stele
Hazal merge cu Cihan și cu Yildrîm la poliție să identifice criminalul și îl recunoaște pe unul dintre ei. Seara, Gulseren stă de vorbă cu Cihan pe terasa vilei și își exprimă temerea că viața pe care o are acum Hazal nu este bună pentru viitorul ei, că bogăția o va strica în loc să-i potolească foamea de lux. A doua zi, Yildîrîm vine să anunțe că au fost prinși criminalii iar Hazal îi cere tatălui ei s-o ia acasă, că nu mai vrea să stea la Gulseren. Când ajunge la vila de pe Bosfor, Cihan află că Cansu a dispărut din casă. De fapt, ea s-a dus acasă la Ozkan ca să-l întrebe despre bani. Ozkan recunoaște că a luat bani de la Dilara, dar spune că după ce a cunoscut-o ca fiica lui adevărată, lucrurile s-au schimbat și n-ar renunța la ea pentru nimic în lume. Cihan vine la el la ușă și o ia acasă pe Cansu interzicându-i să-l mai vadă pe Ozkan. Acesta este deranjat de atitudinea lui Cihan și la un moment dat îl sună și îl întreabă dacă n-a fost niciodată curios cum a ieșit din închisoarea din Germania și apoi cum a scăpat de arestul pentru ultraj contra bodyguardului lui. Adaugă apoi că detaliile sunt la Dilara și Rahmi. Cihan îl pune pe Yildîrîm să se intereseze și acesta îi confirmă că Dilara și Rahmi l-au ajutat pe Ozkan în ambele cazuri. Apoi el îl sună pe Rahmi să-l întrebe ce înseamnă chestia asta, dar bătrânul nu vrea să dezvolte subiectul, dar o anunță pe nora lui că Cihan a aflat despre sforăriile lor.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 19 pulbere de stele
Hacer, bârfa cartierului, merge la vorbitor la Keriman și aceasta o roagă și pe ea să facă ceva s-o ajute cu bani pentru un avocat. Dilara află că știrea despre divorțul ei de Cihan este de-acum în ziare. De nervi, îl cheamă pe Rahmi, îi arată ziarul, apoi îl face bucățele în timp ce Rahmi încearcă s-o potolească. Alper și Solmaz dansează de bucurie când citesc articolul. Dilara îi cere socoteală lui Cihan pentru asta, iar el îi spune că n-are dreptul să facă așa ceva din moment ce l-a numit administrator al acțiunilor ei din firmă pe Alper, adică omul care l-a împușcat. Ca să-l scoată din sărite pe Cihan, Dilara îl contactează pe Ozkan, îl duce la un magazin și îi cumpără un costum elegant și îl angajează șoferul ei. Seara are loc un eveniment monden și sunt invitați amândoi acolo, dar vin separat. Cihan o vede pe Dilara, iar în spatele ei Ozkan îi ia haina de pe umeri s-o ducă la vestiar. Se enervează și o ia pe Dilara deoparte ca s-o întrebe ce are de gând. Ozan a fost provocat de un coleg la o întrecere cu mașinile. Mai mulți colegi se află într-o parcare unde cei doi se învârt cu mașinile în marșarier. După aceea urmează o probă de viteză și pornesc într-o cursă pe șosea. Carosabilul este umed, muzica e dată la maxim ... șoseaua este din fericire liberă de alte vehicule, dar Ozan accelerează, depășește și apoi derapează și iese în peisaj făcând accident ..



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv






4 comentarii:

  1. Am citit la Tv Mania că începând cu data din 15 decembrie intră în vacanță acest serial . În locul acestui serial va rămâne Dragoste si război până în februarie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. offff......! da, e logic, sezonul 1 se incheie la episodul 28 turcesc. adica 29 romanesc.

      Ștergere
    2. Pe youtube apare pana la ep43 turcesc.

      Ștergere
    3. La turci se filmeaza inca, nu se stie cate episoade va avea acest serial.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.