miercuri, 16 decembrie 2015

In dragoste si in razboi ep. 11 rezumat





In dragoste si in razboi ep. 11 rezumat
Lui Seyit parcă nu-i vine să-și creadă ochilor, mai ales că Șura l-ar fi uitat atât de repede. Împreună cu Petro - care a discutat anterior cu mătușa Șurei - merge la aceasta să-i ceară detalii și să o întrebe dacă Șura este cu adevărat cu altcineva. Nadya îi confirmă și îi spune că n-a fost fericită lângă el și că a așteptat ani de zile să o ia de nevastă, dar acum nu mai vrea să-l aștepte la infinit să se hotărască între ea și baroneasă. Lola se pregătește pentru seara la care va participa, și primește un bilet pe sub ușă adus de un bărbat necunoscut.

Seara, lumea se adună la localul unde Tina cântă la pian. Șura stă de vorbă cu Boris, un amic care vrea s-o atenționeze că Petro nu e chiar așa de prieten cum crede ea. La hotelul Șeref, în timp ce Rîza doarme, Alya deschide seiful din birou și ia pistolul, cu gândul de a se răzbuna pentru moartea fratelui ei. Seyit, devastat de durere, pleacă spre hotelul Șeref ca să-și verse amarul și să aibă cu cine sta de vorbă. Împreună cu Celil și cu Petro, revede camera în care a locuit cu Șura și amintirile îl năpădesc. Începe să țipe că de ce s-au întâmplat toate astea și răstoarnă mobilele din cameră. Ali și restul personalului hotelului aud ce se petrece dar Ali îi trimite pe fiecare la locul lui. Ayșe este singura care zâmbește auzindu-l pe Kurt Seyit, pentru că acum, că el și Șura nu mai sunt împreună, crede că poate să spere la atenția lui. Seyit are o sticlă de băutură în mână și nu se lasă până n-o golește. După ce se mai potolește, își aduce aminte de o discuție cu Lola în care ea i-a mărturisit că-l iubește și îl implora să nu se însoare cu Șura.

In dragoste si in razboi ep. 11 rezumat
Căpitanul William cu câțiva soldați vine pe neașteptate la hotel. Yahia se află în compania celor cu care organizează transporturi de arme către rezistență și imediat este anunțat. Iese din magazia unde avea loc întrunirea și ajunge în hotel, dar William prinde doi rebeli pe care îi împușcă pe loc. Șura primește un bilet de la Petro din care află că Seyit trăiește și că a revenit la hotel. Surescitată, pleacă imediat către Șeref. Lola se duce să ceară ajutor lui Victor, dezvăluindu-i că Petro a atras-o într-o cursă și că viața ei este în pericol. Ayșe, prinzând curaj, se duce la Seyit în cameră, se servește din sticla lui și bea în cinstea revenirii lui. Seyit o privește curios, dar nu comentează nimic. Ea începe să strângă bucățile de mobilă rupte și cioburile de sticlă dar Seyit insistă să lase asta pe mâine. Ayșe consideră că este momentul să-i atragă atenția asupra sa, vorbindu-i despre interesul pe care i-l poartă de când l-a văzut, apoi vrea să-l sărute, dar Seyit o evită și îi urează noapte bună.

In dragoste si in razboi ep. 11 rezumat
Seyit iese din cameră, iar Celil auzindu-l, îl lasă pe Petro la hotel și îl însoțește pe Seyit la o crâșmă unde el continuă să bea și invită la masă o femeie pe care o cunoaște întâmplător. La hotel, Ayșe se îmbracă într-o cămașă de noapte și, știind că vine Șura, se bagă în patul lui Seyit. Așa o găsesc Petro și Șura. Petro se bucură că asta este o intrigă care-i vine ca o mănușă pe jocurile lui. Șura este înmărmurită și pleacă în grabă. Seyit nici nu vine în acea noapte acasă ci și-o petrece cu necunoscuta din local. Celil, văzând câte se întâmplă, înțelege că nu se poate să fie totul adevărat și începe să acționeze ca să vadă cât e intrigă și cât adevăr.

William vine iar la hotel, iar Alya îl vede și scoate pistolul de unde l-a ascuns. William stă de vorbă cu Petro, apoi cu Ali, după care vine și Seyit la hotel. Alya țintește, îi tremură mâna, dar Celil o vede și o oprește de la a face o prostie. În seara aceea datorită lui Celil, încep să cadă măștile tuturor și jocurile lui Petro ies la iveală. Seyit îl ia la bătaie pe acela pe care l-a crezut prieten, iar Petro acum mărturisește că o iubește pe Șura. Dar ea, sătulă de toate prin care a trecut, își face bagajele să plece. Inelul cu un lup gravat îi cade din deget și rămâne pe podea ...




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








4 comentarii:

  1. O sa faci si la serialul ,,Bahar'' ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am materiale acolo, decat pentru prezentarea serialului.

      Ștergere
  2. Buna Oana, episodul 12 când o sa l postezi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Am postat episodul dar cu intarziere, si am explicat pe facebook de ce. Poate este doar o impresie sau n-am observat eu bine, dar episoadele noastre nu mai coincid cu cele turcesti. De exemplu, episodul 12 turcesc se incheie cu intalnirea dintre Sura si Seyit, inainte sa fie ea impuscata, dupa care apar, in prezent, Tina batrana si autoarea romanului dupa care s-a facut serialul. Ultimele episoade contin asemenea scene, iar de multe ori vocea Tinei batrana se aude in fundal explicand unele lucruri, dar cred ca cei de la Kanal D au taiat scenele respective.

      Cum eu vad episoadele in spaniola ca sa le rezum, iar acelea au doar 40 de minute fiecare, azi mi-a trebuit mai bine de o ora sa-mi dau seama pe unde ma aflu la cele spaniole, si unde au ramas aseara cei de la Kanal d. Mi-e greu sa revad episoadele la tv, pt ca in acest timp de 2 ore mai vad un alt episod in avans pe net pe care sa-l urc pe blog. De aceea uneori nu stiu cum se croiesc episoadele la noi si apar decalaje intre ce postez eu si ce se vede la TV. Incerc sa tin pasul :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.