miercuri, 23 decembrie 2015

In dragoste si in razboi ep. 14 rezumat





In dragoste si in razboi ep. 14 rezumat
In clădirea unde locuiește Murvet se iscă un incendiu și astfel Seyit vine să dea o mână de ajutor iar în învălmășeala creată ajunge s-o scoată pe Murvet afară din clădire (cu toate că și ea era acolo ca să ajute). După ce focul este stins, se constată că sunt pagube în casa lor, așa că Murvet și cu mama ei, Emine, urmează să fie aduse la hotel Șeref, să locuiască până le este reparată locuința.

Șura nu poate să uite că omul iubit a trădat-o (sau cel puțin, aparențele așa indică) și după aceea i-a spus să plece și să-și refacă viața fiecare cum știe mai bine. Apoi, după ce o dă afară pe Ayșe din camera lor și susține că nu mai este nevoie ca ea să le facă curat, îi spune lui Seyit că știe totul, că știe despre ce a fost între el și Ayșe. Seyit habar nu are de jocul lui Ayșe din acea zi când Șura a văzut-o în patul lor și astfel, se ceartă iar Șura, care crede că Seyit o ia drept proastă, iese din hotel nervoasă. Seyit, și el înfuriat, se duce și țipă la Ayșe cum de a putut să se bage în patul lui ca să o facă pe Șura să creadă că ar fi ceva între ei doi? Ayșe încearcă să se apere dar Seyit n-o lasă să mai spună nimic. De pe hol, Ali și soția lui aud discuția și se îngrozesc că fata lor a putut face așa ceva. După ce Seyit pleacă, Ali o pălmuiește pe fiică-sa și o dojenește aspru, la rândul său.

In dragoste si in razboi ep. 14 rezumat
 Kurt Seyit se duce acum la Șura, care se consolează în brațele lui Petro. El îi cere lui Borinski să iasă din cameră ca să discute între patru ochi. Dar Șura nu pare dispusă să-l creadă și să revină la sentimentele de dinainte de despărțirea lor. Murvet și mama ei ajută la bucătărie și într-o zi apare și Seyit pe acolo. Ele îl întreabă ce dorește, iar el le explică faptul că acolo locuiește. Murvet, care l-a plăcut pe Seyit din prima clipă, rememorează seara când Seyit a salvat-o pentru că-i luase foc rochia.

In dragoste si in razboi ep. 14 rezumat
Căpitanul William îl șantajează pe Petro și îi ia toți banii din seif, menționând că dacă se împotrivește, va scoate la iveală scrisoarea Lolei în care mărturisește adevărul despre faptele lui. Seyit în roagă pe Celil să-i dea una din scrisorile pe care el le scrisese Șurei în închisoare, când credea că va muri spânzurat. Șura o citește cu lacrimi pe obraz, profund emoționată de câtă iubire putea Seyit să-i poarte înaintea morții, și la urmă îi mulțumește lui Celil pentru că i-a dat această scrisoare. Drept consecință, Șura se duce într-o seară să se împace cu Seyit, dar nimerește într-un moment când Murvet venise acolo cu pretextul de a lua niște prosoape. Murvet se face că pleacă, dar pândește de afară pe geam și îi vede sărutându-se. Emine vine după ea și o bate că unde stă până la ora asta, apoi iar țipă la Murvet când vede poalele rochiei rupte (se agățase într-un cui când a luat prosoapele de la Seyit). El auzind țipetele nervoase ale lui Emine, se uită pe geam și vede că Murvet este agresată, dar fiind Șura acolo, nu poate să vină să-i ia apărarea. Emine încearcă mai târziu să se disculpe în fața fiicei ei spunând că este încă un copil și că ea trebuie s-o protejeze.

A doua zi Murvet stă de vorbă cu Ayșe și ea îi spune că Șura este amanta lui Seyit și că viața lui e distrusă din cauza ei. Murvet este geloasă pe Șura și să gândește să acționeze cumva, dar timpul e scurt, pentru că Emine decide să plece din Istanbul considerând că sunt prea multe tentații acolo. Ali, care se gândise să-i facă o surpriză lui Seyit și se pune pe pregătiri, o roagă pe Emine să-și amâne plecarea pentru că e nevoie de ea la bucătărie.

Guzide discută cu Celil și îi spune că va divorța de Yahia, pentru că aici femeile pot să dea divorț, dar Celil nu este de acord. Ea îl întreabă dacă e mai bine să sufere toată viața alături de Yahia sau să divorțeze? Șura îi reproșează lui Seyit că nu ține cont de părerea ei și că așteaptă doar aprobare de la cei din jur. Petro se aliază cu Ayșe iar aceasta se duce la Seyit să-i spună că o vor omorî, că și așa iubirea ei pentru el este un infern și că s-o ajute el, că poate a iertat-o. După asta Seyit se duce la Ali să-i spună că vrea să se însoare cu Șura iar bătrânul promite să-și dea tot concursul, dar Petro este după ușă și aude ce vorbesc cei doi.

Tina vine la Seyit a doua zi să-l preseze s-o lase în pace pe Șura, care trăiește cu el ca și o prostituată de ani de zile, fără să fie cununați. Dar seara începe surpriza lui Ali, ca un bal de mare clasă la hotel. Însă în acest timp multe se mai întâmplă. Petro, forțat de William, face rost de niște bani pe care îi împart jumătate-jumătate. Seyit și Șura apar la braț, iar totul este urmărit de după draperie de Murvet, care nu a avut voie la această serată. Dar totul se încheie neașteptat și abrupt ....


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








8 comentarii:

  1. Buna Seyit se va casatori cu Murvet?
    Episodul 15 cand il vei posta?
    Sarbatori fericite !Multumesc pentru rezumat,te admir foarte mult pentru ceea ce faci .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarbatori fericite si tie, Dana! Da, Seyit se insoara cu Murvet. In ultimul sau penultimul episod se desparte de Sura, cu inima grea.

      Uite ca episodul 15 n-am mai avut timp sa-l urc, de altfel nu este scris inca. O sa trec direct la urmatorul.

      Ștergere
  2. Buna!O prietena de-a mea are un blog: www.violetta-super.blogspot.ro si as vrea sa-i fac reclama ca sa aiba mai multi vizitatori.Sper sa nu va suparati.Multumesc si Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar stii ca pe mine ma penalizeaza Google pentru ca am pe site linkuri ale unor site-uri mai jos in rankinguri decat mine, nu? Tu ai face cuiva un bine facandu-ti tie un rau? O sa stea linkul acolo vreo saptamana, dupa anul nou fara suparare, voi sterge comentariul tau.

      Ștergere
    2. Ok.Nu este nicio problema,stai linistita.Sarbatori fericite!

      Ștergere
  3. Ce se intampla intre sura si seyit in urmatoarele episoade? De ce se despart si cum ajunge seyit sa se casatoreasca cu murvet? Celil si guzide vor fi impreuna in final? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate rezumatele sunt pe acest site, numai ca numerotatia difera din cauza ca televiziunea Kanal D le-a lungit ca sa se incheie serialul inainte de sarbatori. Ultimele 4 episoade turcesti sunt intr-un singur articol.

      Ștergere
  4. Ce se mai intimpla cu Sura, dupa plecarea ei la Paris???
    Cred ca ar mai fi ceva informatii in cartea "Seyit si Murka". Dar cine poate citi cartea (chiar daca ar fi adusa din Turcia).
    Poate o va traduce cineva si in limba romana.......

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.