vineri, 22 ianuarie 2016

Bijuterii de comanda la preturi mici





Bijuterii de comanda la preturi mici
De mult nu mai puteam purta un inel pe deget din cauza formei mâinilor mele (stați liniștiți, nu-s extraterestră, dar nu toată lumea are degete de pianistă). De ziua mea, anul trecut, am vrut să-mi fac un astfel de cadou și am constatat, dezamăgită, că nu găsesc nicăieri în magazinele din urbea mea natală un inel de aur, de damă, pe măsură mea. De obicei, ceea ce se aduce în magazinele de bijuterii este de mărime medie, de la 15 la 17, rareori vreun 18. Iar mie îmi trebuie mărimea 20 sau chiar 21. Am rămas cu dorul de a avea un inel frumos și pentru că nici unul dintre bijutierii de pe la noi nu s-a oferit să-mi lucreze un inel pe comandă, mi-am zis că probabil nici nu mai există artiști bijutieri în orașul meu. De altfel, din câte știu, mai toate magazinele care comercializează bijuterii aici sunt turcești.

Bijuterii de comanda la preturi mici

Anul trecut, cu vreo două săptămâni înainte de Revelion am început să răsfoiesc internetul după un site care să ofere bijuterii din aur la comandă. Ce să spun? Sunt multe și variate, care oferă în special inele de logodnă, unii vând inele cu diamante, dar prețurile mi-au ostoit pofta de un astfel de cadou de ziua mea. Mă știți, nu contează cât costă un produs dacă mi-l doresc și consider că merită, însă nu pot să-mi cumpăr ceva ce depășește cu mult posibilitățile mele. Așa că, am mers mai departe pe net. Și am dat peste un site al casei de bijuterii CIP ZET din Iași, peste care mai dădusem și altă dată. Mi-am amintit că răsfoisem cu plăcere zecile de pagini cu bijuterii de comandă, în special inele, unde oferta atelierului de bijuterie este cea mai generoasă.

Bijuterii de comanda la preturi miciAm răsfoit din nou, mi-am ales în prima fază vreo douăzeci de inele - dacă aş fi putut, le-aş fi comandat pe toate - apoi am redus lista până când am rămas la o singură alegere. Era un inel din aur de 14k cu piatră centrală şi anturaj, clasic, de cca 5 grame, la prețul de 150 lei gramul (unde mai găsiți asemenea preț rezonabil la noi? dacă știți, spuneți). Am plasat comanda specificând că vreau ca inelul să fie gata în jurul datei de 15 ianuarie (ziua mea e mai încolo, dar voiam să fiu sigură că-l am la timp pe deget). Imediat am primit un telefon de la patronul firmei care, foarte amabil, mi-a explicat cum procedează dânșii: execută comanda, trimit apoi pe email factura cu prețul final și gramajul, apoi primești prin poșta prioripost sau curier bijuteria comandată, factura și certificatele de autenticitate. Dacă nu sunteți sigur-ă că ați măsurat bine circumferința degetului conform indicațiilor de pe site, mergeți la un magazin de bijuterii de aur să vă aflați mărimea exactă, pe care o veți transmite ulterior casei de bijuterii CIP ZET. Pe data de 14 ianuarie primeam acasă cu poșta prioripost inelul meu drag, cu zirconiu roz și alb.

Din nou țin să menționez că acest articol nu este un advertorial, ci am ales să recomand astfel atelierul de bijuterii din aur CIP ZET din Iași pentru că am fost foarte mulțumită de colaborarea cu ei și vreau să mai comand și alte bijuterii. Al doilea inel e deja pe lista priorităților mele, ca și un lănțișor mai lung. Ah, era să uit! Acum, la a doua comandă, am o reducere substanțială de preț. Așa că, foarte probabil n-o să aștept să vină 8 martie ca să-mi fac un cadou frumos. Că dacă nu avem noi grijă de noi însene, cine alta o să aibă? :)

-------------------------------

later edit: octombrie 2017 - am purtat efectiv acel inel după mai multe luni. Însă după cca 2 săptămâni de purtare zilnică, la un moment dat am observat că piatra nu mai era. Atunci am văzut că CIP Zet îmi pusese o piatră rotundă, când, de fapt, modelul de pe site era cu piatră ovală. Locul unde ar fi trebuit să fie piatra era oval, dar asta nu s-a observat decât după ce piatra n-a mai fost. Nu înțeleg de ce au ales să facă asta. Nu era obligatoriu să am piatră roz la inel, ci să nu aibă defecte, să nu cadă piatra în scurt timp, să fie totul ok.

Așa că, recomandarea acestui atelier de bijuterii o dau cu rezerve.... din păcate!


Dacă dorești, recomandă și prietenilor tăi!





3 comentarii:

  1. Vai cat e de frumusel si finut !Daca imi faceam comanda, cu siguranta pe acesta il alegeam !
    Sa il porti sanatoasa...merg sa rasfoiesc catalogul, sa vad ce frumuseti mai au...!
    Te tzuc cu drag Oana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Sidy! Da, au inele foarte frumoase si foarte multe modele!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.