duminică, 31 ianuarie 2016

Drumul lui Emir episodul 2 rezumat





Drumul lui Emir episodul 2 rezumat
Emir îi povesteşte lui Koray ceea ce are de gând să facă, dar acesta îl avertizează că poate nu este în regulă să-şi bată joc de o persoană nevinovată. Yavuz îi dăruieşte lui Guneș o maşină, aşa că acum, ea se poate întâlni singură cu Emir. Cei doi încep să devină tot mai apropiaţi, se văd în oraş, apoi la sală, unde Yavuz i-a cumpărat surorii lui un abonament, îşi petrec mult timp împreună şi ajung să fie destul de intimi în scurtă vreme. Zulal îi vede pe cei doi întâmplător, dar nu mai are cum să se gândească la Emir o vreme pentru că Rîza este sunat că tatăl lui Zulal a avut un accident şi fata se întoarce pentru o vreme în satul ei.

Gulsum, care acum stă la demisol la Rîza, o vede pe Pînar plecând şi venind cu Koray din oraş, apoi îl ia pe Khan la plimbare şi îi bagă în cap copilului că bona lui este o vrăjitoare şi din cauza vrăjilor ei, ea, mama lui, nu poate veni să stea cu el acasă. Astfel speriindu-l, ori de câte ori Pînar este cu el, Khan plânge şi ea nu mai ştie cum să-l liniştească, aşa că o va chema în cele din urmă pe Gulsum. Koray o vede pe stradă pe Hande, care acum s-a vopsit brunetă, dar nu e sigur dacă era ea sau nu şi merge la Lara s-o întrebe dacă mai ştie ceva de ea. Lara nu are să-i spună mare lucru, dar spre sfârşitul episodului, Hande vine pe la ea, la vechiul apartament în care acum stă Koray, şi sună la uşă. Koray şi Pînar sunt uimiţi s-o vadă pe Hande la uşa lui.

Drumul lui Emir episodul 2 rezumat
Poliţista Can este dată afară din serviciu datorită unor maşinaţiuni ale lui Yavuz. Selim o sfătuieşte să-l întrebe pe Emir dacă n-o poate ajuta, dar ea, care îl văzuse pe acesta prin oraş cu Guneș, nu vrea să-i ceară ajutorul. Emir îi dă de înţeles lui Guneș că vrea mai mult de la ea şi că Yavuz şi Saliha i-ar sta în cale. Gunes se întristează şi în aceste condiţii, întâmplător, face cunoştinţă cu Sanem care începe să-l viziteze pe Yavuz. Sanem se apropie de Guneș şi încearcă s-o ajute, dar Yavuz ar vrea ca ea să stea deoparte, însă femeia îl convinge că este bine ca Gunes să aibă pe cineva apropiat, o femeie, dar nu pe Saliha care este prea bătrână.

Emir, care începe să o iubească pe Gunes, îi cere acesteia o întâlnire la o cină romantică, dar în acelaşi timp îi spune lui Koray că jocul pe care l-a început cu nişte zile în urmă se va termina foarte curând. Ea se descurcă să ajungă la restaurant cu ajutorul lui Sanem care-l reţine pe Yavuz la apartamentul ei. Cina decurge excelent, numai că Guneș, neobişnuită cu vinul, bea până se ameţeşte bine de tot. Emir o aduce acasă la el şi începe s-o dezbrace. Gunes este răvăşită, şi de dorinţă dar şi pentru că e confuză şi se teme. Îi spune că ea nu a mai făcut asta până acum, dar Emir continuă jocul ...







8 comentarii:

  1. Buna seara,doamna Oana.Este prima oara când intru pe acest blog si imi place foarte mult.Am si eu un blog de cateva luni dar nu am decat vreo 30 de vizite pe zi.Ce pot face ca sa am mai multe vizite,cum aveti si dvs. 4000 de vizite pe zi.Am intrebat si la alte bloguri si mi s-a spus ca trebuie sa pun postari care sa atraga cititorul,sa fie o postare buna,etc.Am facut asta zilnic dar nu mi-a prea fost de folos.Ma scuzati,dar sa-mi spuneti altceva decat ”ai rabdare”.Va rog frumos sa-mi raspundeti.O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, blogger drag! Ce pot sa-ti spun? Da, intr-adevar, continutul interesant pentru ceilalti este cheia. Eu am descoperit intamplator ca daca scriu despre un serial, lumea ma acceseaza. Blogul meu a "sarit" de la cateva zeci de vizitatori la 4-5.000 de afisari pe zi, in cateva zile, cand am inceput sa scriu despre serialul Suleyman Magnificul. Asa, mi-am gasit nisa. La fel si tu, ar trebui sa te gandesti ce le place oamenilor sa vada/auda? Despre ce? Bancuri, masini, filme, politica, stiri senzationale, fotbal, moda, emisiuni TV de divertisment, calatorii, muzica/vedete, restaurante si alte locuri de petrecut timpul liber, sau ce altceva crezi tu ca atrage? Dar sa-ti placa si tie despre ceea ce scrii, altfel te vei plictisi si vei lasa balta blogul la un moment dat.

      Tatoneaza terenul, scrie si despre unele si despre altele, apoi vezi care dintre articole sunt cele mai accesate si axeaza-te pe acel(e) subiect(e). Dupa aceea trebuie sa distribui articolul pe site-urile de socializare: eu le dau pe facebook, pinterest, twitter, G+.

      Este foarte bine daca la inceput poti publica uneori mai multe articole pe zi, maxim 4 as recomanda. Daca nu se poate nu e nici o problema, dar blogul trebuie actualizat zilnic. Apoi, asa, cam o data pe luna, dai un ping (adica inscrii blogul tau aici - pingomatic.com - bifezi toate site-urile alea din primele coloane si dai click pe ping. Nu uita sa pui semn de carte la adresa ca sa mai dai ping si alta data.). In felul asta continutul blogului tau ajunge mai repede la motoarele de cautare, dar nu trebuie sa abuzezi de acest ping, cum spuneam, pt ca poti fi blocat de google si nu asta este interesul tau.

      Apoi, e bine sa faci schimburi de linkuri cu bloguri de aceeasi nisa cu a ta. Adica linkul blogului tau sa fie pe alte bloguri/site-uri. Nici aici nu e bine sa faci exces, adica sa contactezi 10-15 site-uri asemanatoare si sa faci schimb de link cu ele in cateva zile. Cam 2-3 linkuri noi pe luna ar fi ok. Desi unii zic ca acest schimb de link nu mai are valoare pentru google, eu cred ca inca mai conteaza acest lucru, intr-o anumita masura. Si aici, ideal ar fi ca linkul blogului tau sa existe pe alte site-uri fara ca linkul lor sa fie si la tine pe pagina. Dar asa ceva este destul de greu de obtinut. Dar nu imposibil. Daca scrii lucruri foarte interesante, ai sansa ca unii sa copieze vreun articol de-al tau si sa mentioneze ca de la tine au luat articolul.

      ... urmeaza partea a doua (ca nu ma lasa sa postez asa mult deodata :(( )

      Ștergere
    2. partea a doua, cum ziceam ...

      Acum vine si partea aia cu "ai rabdare" :) Nu, blogger drag, nu intotdeauna e nevoie de rabdare. Intr-adevar, un site actualizat constant va creste de la sine in timp. Dar uite un contra-exemplu: am un blog cu rezumate la seriale in engleza. L-am lasat balta mai bine de un an si in decembrie 2015 am constatat ca pe anumite cuvinte cheie aparea in prima pagina a cautarilor google. L-am "inviat" si am reluat postarile si in 2 zile site-ul meu a ajuns la 4.500-5.000 de accesari. De ce? Simplu, pentru ca unul din serialele despre care scriu acolo se difuzeaza acum intr-o mare tara asiatica. Revin la ideea principala: site-ul acela are cca 5000 de afisari zilnic in cateva zile pt ca scriu pe el ceva ce lumea vrea sa citeasca. Si acel blog al meu nu are schimb de linkuri cu nimeni; doar distribui fiecare postare pe FB, pinterest, twitter si G+. Si nici nu l-am pinguit pana azi, cand mi-am amintit, scriindu-ti tie, sa fac asta.

      Asadar, da, au dreptate cei care te sfatuiesc sa scrii bine. Nu uita, nu intereseaza pe nimeni ce-ai facut tu azi sau ieri, ce ti-ai cumparat si ce faci la scoala sau mai stiu eu ce. Vaneaza exclusiv subiecte vizate de multi, multi oameni.

      Si inca ceva: NU INCALCA REGULILE GOOGLE! Adica nu copia de la altii, nu pune filme, sau alte materiale pt care n-ai drepturi de autor, nici macar poze (fa printscreen la ele, si posteaza pozele tale, dar totusi evita-le pe cele cu drepturi de autor).

      Si scrie BINE, corect gramatical. Daca-ti place cat de cat sa citesti, ia cartea/povestirea/textul preferat-a si citeste-o de mai multe ori la rand. Incearca sa imiti acel stil in articolele tale. Formeaza-ti stilul propriu, curgator, sa nu simti cand trece timpul citind ceea ce este scris de tine. Foloseste adjective, nuanteaza-ti frazele. Scrie ca un scriitor de romane bine vandute, nu ca un elev de clasa a patra :) imita stilul scriitorului tau preferat si ai sa vezi ca merge.

      Da, ai dreptate, am si cate 4.000 de unici, si cate 9.000. Numarul accesarilor a crescut iarasi brusc, probabil in urma updatarilor unor programe google care depisteaza site-urile care gresesc grav. De aia ziceam sa nu incalci regulile. Este foarte important. Niciodata nu stii de ce te penalizeaza google, de fapt.

      Mult, mult succes iti doresc!

      Ștergere
    3. P.S. Reiau ideea ultimului paragraf, ca poate nu s-a inteles. M-am gandit ca accesarile la site-ul meu au crescut pt ca altii au fost penalizati pt greselile facute (au incalcat grav regulile, si lui google nu-i place asta) si nu mai apar la cautari, o vreme. E o parere, nu pretind ca am dreptate, dar din nou vin si spun:
      UNU - RESPECTA REGULILE JOCULUI!
      DOI - SCRIE CEEA CE VOR ALTII SA CITEASCA

      Bafta!

      Ștergere
    4. Multumesc enorm de mult,doamna Oana! O sa incerc sa fac asa cum mi-ati zis dvs.

      Ștergere
    5. Costa bani sa dai ping la blogul tau?

      Ștergere
    6. Ai incercat cu al tau si te-a costat ceva?

      Ștergere
    7. Nu am încercat. Eu am întrebat ca sa nu ma risc.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.