duminică, 28 februarie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 28






Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 28
Cihan ajunge la Gulseren ca s-o ia pe Cansu, şi îi explică faptul că mâinile sale sunt legate şi nu prea se poate face nimic în privinţa divorţului deocamdată, din cauza cazului de custodie pe rol în instanţa de judecată. Gulseren îi răspunde că poate au ajuns la capătul drumului, şi el ar trebui să se întoarcă la casa lui de dragul copiilor. Hazal, înainte de a pleca din casă, îi reproşează Dilarei că mereu au tratat-o altfel decât pe Cansu şi că nu trebuia s-o mai ia acolo dacă ştia că într-o zi aveau să renunţe la ea. Deşi Dilara vrea s-o potolească, Hazal ridică tonul şi continuă cu acuzele. Înainte de a ieşi pe uşa vilei, apare Ozan şi se poartă frumos cu ea, dar Hazal mai are ceva gălăgie de făcut şi pleacă din casă cu nervi şi răstindu-se la toată lumea, după care mai face o scenă şi când ajunge la Gulseren, unde ţipă din nou, o acuză şi pe Gulseren că i-a distrus viaţa, şi se întreabă de ce i-o fi dat naştere la acelaşi spital cu Dilara, şi de ce nu şi-a dat seama că ea nu era fiica ei. O blamează pentru că a crescut-o într-o mahala, cu Keriman, şi că din cauza ei Cansu a stat unde nu merită. Apoi o dă afară pe Gulseren din cameră.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 28
Ozkan este fericit aflând că Cihan se va întoarce la familia lui şi crede că s-a despărţit de Gulseren. Keriman îl vizitează la atelierul mecanic şi întâmplător el vede un filmuleţ înregistrat pe telefonul mobil al surorii sale atunci când şi-a dat foc în public, şi se enervează crezând că sora lui vrea să-l şantajeze şi de aceea păstrează înregistrarea. Ozkan vrea să-i ia telefonul lui Keriman, nu reuşeşte, apoi aleargă după ea pe stradă şi până la uşa apartamentului unde speriată Keriman s-a baricadat. Ozkan sparge uşa dar numai când vede că ea sună la poliţie se potoleşte, dar se duce imediat la Candan s-o întrebe ce să facă în situaţia dată. Candan îl sfătuieşte să între în casă şi să încerce să caute telefonul şi să şteargă clipul. Ozkan o ascultă, dar când se duce el acasă, nu găseşte nimic, ba mai mult, acolo era prietena lui Keriman care făcea baie şi îl surprinde pe Ozkan cotrobăind prin sertare. Totuşi Candan îi va găsi pe toţi cei care se aflau în piaţă la momentul respectiv şi-i va plăti ca să şteargă înregistrarea cu Ozkan. Clipul lui Keriman va fi şters de Osman, până la urmă. Keriman când află ce s-a întâmplat, se enervează şi îşi promite să se răzbune pe fratele ei, care nu vrea să-i dea şi ei o parte din banii viraţi de Candan.

Hazal îşi petrece timpul liber pe internet şi astfel cunoaşte un tânăr, Teoman, care îi suceşte minţile şi o convinge că e frumoasă şi că vrea s-o cunoască pentru ea, nu pentru cine este tatăl ei. La şcoală, elevii pun un pariu, dacă Hazal va reveni să locuiască la "palat" sau nu şi scriu online că ea acum trăieşte în Tophane ca să facă haz de ea. Seyda o avertizează pe Hazal despre cele ce se găsesc pe net în dreptul numelui ei, apoi Hazal se ceartă cu Cansu pe tema asta, crezând că ea a pus totul la cale, după care începe să bârfească despre Ozkan, care este un nebun, şi e tatăl biologic al lui Cansu. Acasă, Cansu încearcă să afle ce a făcut Rahmi împotriva lui Gulseren, şi îi întreabă pe Dilara şi Ozan, dar nu află nimic de la ei. Apoi se duce să-l viziteze pe Rahmi la hotel, direct, ca să vadă ce o să-i spună acesta. Rahmi recunoaşte adevărul iar Cansu îl cere să-şi ceară scuze de la Gulseren.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 28
Yildîrîm le explică lui Cihan şi Dilarei că judecătorul îşi va da seama că presupusele relaţii ale lui Cihan cu Gulseren sau Alev sunt doar zvonuri false şi este normal ca Hazal să meargă să facă consiliere psihologică pentru că viaţa ei s-a schimbat. El este optimist acum, că Cihan a renunţat la cazul de divorţ, pentru că șansele ca Cansu să rămână la ei au crescut. Cihan vrea ca pe Hazal s-o cheme Gurpînar şi îi solicită lui Yildîrîm să facă ceea ce este necesar. Dilara dă o petrecere pentru Cansu, ca pe vremuri, şi invită inclusiv mass-media, fără ştirea lui Cihan, la fel cum făcea când nu erau în divorţ. Cei doi se prefac că sunt bine, li se fac poze pentru revistele mondene, iar Cihan o întreabă pe Dilara dacă nu a obosit să se dea în spectacol. Dilara îi spune că viaţa însăşi este un spectacol, mai ales pentru oameni ca ei. Cihan răspunde că acest spectacol nu se va sfârşi cu bine, dar Dilara spune că dimpotrivă, va fi un final fericit. Cihan ştie că Dilara a organizat această cină nu de dragul lui Cansu, ci pentru a trimite un mesaj lui Gulseren că ei sunt din nou împreună. De altfel, Ozkan nu scapă prilejul de a se duce cu revista la patiserie, să le citească Deryei şi lui Gulseren, cu voce tare, articolul scris despre Dilara şi Cihan, unde se spune că ei doi ar avea o a doua lună de miere şi că vor mai fi încă două zeci de ani împreună.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 28
Hazal începe să iasă cu Teoman, care are motocicletă şi pare un tip mai experimentat decât ea, acesta dându-şi foarte rapid seama că Hazal nu a mai avut nici un prieten. Amândoi ies în cluburi şi apoi la plimbare cu motocicleta seara târziu, iar Gulseren este îngrijorată de fiecare dată când Hazal apare noaptea acasă, dar fata îi răspunde impertinent la întrebări şi se încuie în cameră. Odată Gulseren îl cheamă pe Cihan iar când vine Hazal, aceasta se preface că totul e în regulă şi îl îmbrăţişează pe tatăl ei. Însă într-o după amiază când cei doi prieteni ies iar la plimbare, sunt văzuţi de Rahmi care reţine numărul de pe motocicletă. Din nou îi prinde noaptea, dar Teoman nu are de gând să meargă înapoi spre oraş ci propune să ajungă la Izmir apoi la Bodrum să-şi petreacă weekendul şi cumpără de mâncare de la o benzinărie, în vreme ce Hazal scoate cartela SIM din telefon şi o rupe aruncând-o la coş.

Keriman îi cere lui Osman să afle adresa lui Ozkan şi se duce pe la el tocmai când acesta era vizitat de cei de la asistenţa socială ca să vadă ce condiţii îi poate el oferi lui Cansu. În prealabil, Candan îi dăduse mulţi bani lui Ozkan din suma promisă drept compensaţie, şi acum el avea cca 600.000 de lire turceşti bani lichizi de care se bucurase nespus. În acest moment apare Keriman la uşă, iar Ozkan o duce imediat în dormitor ca să nu-l dea de gol faţă de inspectorii sociali. După ce se ceartă puţin pe tema banilor pe care el ar avea să-i dea, Ozkan o lasă pe Keriman în cameră şi merge înapoi în living unde inspectorii sociali o întreabă pe Tuba dacă vrea să aibă copii, iar ea răspunde că nu poate avea copii, dar dacă va apărea Cansu în familie, totul va fi perfect. În acest timp, Keriman găseşte banii, îi ia aproape pe toţi şi pleacă pe nesimţite, lăsându-i fratelui ei doar un singur teanc subţire de bancnote. Când Ozkan îşi dă seama de furt, se grăbeşte să ajungă la Keriman, dar este prea târziu, pentru că ea deja a plecat de acasă cu două genţi pline de bani.



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.