luni, 18 aprilie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 42





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 42
Dilara şi Cihan sunt anunţaţi că acasă li se face o percheziţie. Amândoi se duc să vadă despre ce-i vorba şi înţeleg că Candan este în spatele acestei mişcări. Keriman şi Ozkan, bucuroşi că deocamdată au scăpat de datorii şi au rămas în casă, îşi cumpără o aerotermă cu care să se încălzească pe timpul iernii. Din cauză că banii sunt foarte puţini, Ozkan va găsi de lucru că taximetrist, dar foarte repede se întâmplă să cadă rostogolindu-se pe scara blocului şi îşi fracturează un picior, iar Keriman îi va ţine locul. Gulseren acceptă şi ea să-l ajute pe Ozkan cu bani ori de câte ori este posibil. Hazal ajunge acasă şi o vede pe Gulseren foarte frumos machiată şi elegant îmbrăcată apoi îşi dă seama că Cihan era acolo şi venise să ia cina cu iubita lui. Hazal se bucură că-l vede pe tatăl ei, dar nu-i convine că acesta o iubeşte pe Gulseren. Cihan însă, îi face o bucurie fetei scoţând din buzunar actul ei de identitate cu numele de familie Gurpînar. În momentele următoare Hazal se duce cu buletinul în camera ei şi o sună pe Seyda să-i dea şi ei vestea. La masă, în bucătărie, Cihan îi povesteşte lui Gulseren despre divorţul lui de Dilara.

Harun o contactează pe Dilara şi îi propune o nouă întâlnire, la o cină romantică, dar mai înainte de asta, se va întâlni la o cafenea cu Cihan, care acceptă invitaţia deşi este stânjenit de prezenţa aşa bruscă a lui Harun în viaţa lui. După această întrevedere, Harun devine gânditor şi merge la bătrânul proprietar al cafenelei cu care are nişte divergenţe de păreri. Cihan se duce la birou şi organizându-şi documentele, dă peste o hârtie semnată de cineva cunoscut, un nume cu rezonanţă sârbească, despre care începe să caute informaţii pe internet. După aceea îl informează şi pe Yîldîrîm cu privire la ceea ce descoperise.

Cansu ţine legătura cu Deniz pe telefon şi pe internet, iar într-o zi, pe când vorbea cu acesta la telefon, Ozan o aude şi începe s-o întrebe, curios fiind, despre băiatul cu care ea a devenit prietenă. Hazal se ceartă cu Gulseren pentru că vrea să iasă în oraş cu Seyda iar ea n-o lasă până când nu sună la mama lui Seyda să se convingă dacă este adevărat că fetele vor ieşi la plimbare împreună. Rahmi se supără foarte tare şi se ceartă cu Dilara în toiul nopţii când află de la ea că a divorţat de Cihan.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 42
Harun închiriază un restaurant luxos numai pentru el şi Dilara pentru seara în care a invitat-o la cină. După ce se simt foarte bine în acea atmosfera romantică, atunci când vine vremea să plece, Candan, care aflase că Harun era aici cu Dilara le strică toată seara făcându-i o scenă avocatului. Harun pare că rămâne imperturbabil, deşi este evident că nu-i convine deloc că Candan i-a aflat secretul, şi se urcă în maşină alături de Dilara conducând-o până acasă. Mai târziu se ceartă cu Candan acasă la el, iar ea este hotărâtă să se răzbune pe amândoi, dar mai ales pe prietena ei, crezând că ea a acţionat pentru a-l seduce pe Harun. Avocatul, răvăşit, se duce la Dilara deşi era o oră târzie şi îi mărturiseşte sentimentele după care o sărută.

Patronul firmei de taxiuri e foarte mulţumit de prestaţia lui Keriman care este prietenoasă şi vorbăreaţă cu clienţii. Gulseren ajunge să discute cu femeia pusă de Harun, pentru un nou job. Hazal se laudă la şcoală în faţă lui Cansu că acum şi pe ea o cheamă Gurpînar, apoi se duce la Cihan la birou să-i reproşeze că degeaba are numele lui de familie dacă ei tot pe Cansu o iubesc. La îndemnul lui Candan, Hazal deranjează o întreagă şedinţă de board administrativ ca să-i facă o scenă Dilarei. În acea seară ea şi Harun sunt împreună acasă la el, dar Candan pândește din maşină şi fotografiază cu telefonul mobil, apoi o sună pe Dilara şi îi spune să dea drumul la televizor. Atât Harun cât şi Dilara privesc înmărmuriţi la un interviu luat lui Hazal care vorbeşte despre cum a fost ea aruncată în sărăcie de către părinţii săi pentru Cansu ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.