duminică, 24 aprilie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 44





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 44În timp ce Gulseren şi Cihan se bucură de acest moment important din viaţa lor, un tânăr care-i urmărise le face fotografii de printre crengile copacilor din apropiere. Cei doi viitori soţi îşi petrec ziua şi mai apoi noaptea împreună, la un hotel luxos din zona aceea. Dilara se duce şi ea la Harun iar dimineaţă Ozan observă că ea nu este în camera ei şi le ia la rost pe Emine şi pe Sema, pe care le surprinsese umblând într-un telefon al Dilarei unde găsiseră nişte poze cu Cihan şi Gulseren. Cele două menajere nu ştiu ce să spună şi se uită cu subînţeles una la cealaltă, apoi Dilara intră pe uşa vilei şi Ozan află de la ea că Cihan este de acum cu Gulseren. El se enervează și pentru că și-a dat seama că mama lui are o relație din moment ce a lipsit de acasă toată noaptea, dar Dilara îl pune la punct. Supărat, Ozan vorbeşte despre asta cu Cansu, iar mai apoi şi cu Harun.

După ce află acest amănunt despre Cihan, că este cu Gulseren, Harun, profitând de faptul că-l are la mână pe Rahmi cu datoriile de la cazino, îl contactează pe bătrân şi îi cere să introducă un stick în calculatoarele lui Cihan (stickul conține un program spion iar Harun ar putea vedea astfel tot ceea ce face Cihan pe calculator). Rahmi n-ar fi de acord dar situaţia lui nu-i permite să-l refuze pe avocat. Cu toate acestea este cuprins de remuşcări şi într-o zi, plimbându-se pe malul Bosforului ar vrea să arunce stickul în mare însă îl ia de jos şi pleacă. Seara, Deniz şi Cansu sunt împreună la clubul de echitaţie apoi pleacă în oraş să mănânce la un fastfood stradal unde îi găseşte Ozkan care stă de vorbă cu ei ceva vreme (singur şi-a dat jos ghipsul şi a hotărât că se simte bine şi poate merge din nou). După aceea Ozkan îi conduce la Engin la atelier apoi Deniz o duce pe Cansu acasă cu maşina. Ozan, care tocmai venea către poarta casei lor, îi vede pupându-se de la revedere. După ce ea coboară şi maşină demarează, Ozan o ia la întrebări pe sora lui nepermiţându-i să iasă în oraş cu un băiat, dar nici Cansu nu-l lasă pe Ozan s-o controleze chiar într-atât şi de aici porneşte o ceartă între ei doi. După ceartă, Cansu se duce la Dilara să discute incidentul cu ea şi să găsească înţelegere.Dilara se poartă foarte apropiat cu fiica ei, întrebând-o despre Deniz, și cu toate că dă de înțeles că acest Deniz nu e tocmai omul potrivit pentru Cansu, conchide că este cel mai important ca ea, Cansu, să fie fericită.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 44Harun o duce pe Dilara în restaurantul bătrânului său prieten, dar de afară Candan, care îi urmărise, le face din nou poze, privindu-i nervoasă şi răzbunătoare. Apoi, când Harun ajunge acasă ea îi face o scenă de gelozie şi îi arată pozele din telefon, dar avocatul se enervează şi cheamă bodyguardul s-o conducă pe Candan acasă la ea. Rahmi, care nu se poate împăca deloc cu gândul de a-şi trăda fiul, îl cheamă pe Cihan să stea de vorbă şi trist, îi povesteşte tot adevărul. Cihan o sună pe Gulseren s-o anunţe că în seara aceea nu mai poate veni la hotel pentru că are de rezolvat o problemă urgentă iar ea îşi petrece timpul plimbându-se şi cunoscând o tânără cu o fetiţă, Melis, care erau şi ele cazate în hotel. Când Cihan revine, Gulseren constată că tânăra familie cu care-și petrecuse timpul erau de fapt niște cunoștințe de-ale lui Cihan. Tatăl lui Melis îl ia pe Cihan deoparte și îi propune un parteneriat de afaceri cu un fost coleg de facultate, american, care dorește să intre pe piața turismului din Turcia.

A doua zi la companie, Dilara şi Cihan urmează să fie prezenţi la şedinţa consiliului acţionarilor n care Cihan vrea să propună ca el să preia din nou conducerea grupului de firme Dark, iar Candan, care se află şi ea în clădire, îl sună pe Cihan convocându-l în biroul Dilarei ca să-i spună, probabil, despre relația ei cu Harun. Însă când intră în birou îl găseşte acolo pe Harun, care o auzise că vorbea cu Cihan spunându-i că are ceva șocant să-i dezvăluie. Atunci ea închide telefonul foarte deranjată de prezenţa avocatului acolo, având impresia că acesta a auzit scurta conversaţie telefonică. El o întreabă de ce se uită aşa mirată și ce avea ea să-i spună lui Cihan. Candan evită răspunsul și Harun o ia de braţ şi o duce afară din clădire la maşina lui. Harun îi cere să-i dea o sticlă cu apă din torpedou, să-şi ia un algocalmin, iar Candan vede alături de acea sticlă un pistol. Între timp, începe şedinţa, Dilara şi Cihan sunt în sală iar Cihan preia cuvântul menționând printre altele că Dilara ar vrea să-i predea din nou șefia companiei, lucru care nu este adevărat ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.