marți, 3 mai 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 46





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 46Ozan rămâne înmărmurit de ceea ce vede şi începe să se certe mai ales cu Dilara dar şi cu Harun, care îşi da seama că Candan este autoarea incidentului. Degeaba încearcă Dilara să-i explice şi să-l potolească, Ozan este foarte furios înţelegând că Harun este iubitul mamei lui şi pleacă supărat din casa lui. Pe drum, vede în paralel cu el o maşină în care şoferul şi o tânără se certau foarte tare şi îi urmăreşte până când ei opresc iar individul e gata s-o ia la bătaie pe fosta lui soție, pe care o cheamă Zeynep. Ozan se implică şi îl bate pe individ, apoi o ia în maşină pe Zeynep şi merge acasă la ea unde primeşte îngrijiri pentru buza spartă pe care o are. Pentru că fostul soț al fetei vine furios şi face gălăgie pe holul imobilului, Ozan rămâne peste noapte la ea, dormind pe o canapea din sufragerie.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 46Cansu şi-a petrecut seara cu Deniz iar când Cihan o sună şi îi spune să vină acasă, se vede nevoită să-i povestească şi lui despre prietenul ei. Dilara este îngrijorată acum şi de faptul că Ozan era prieten cu Harun, că-i știa adresa de acasă şi ea nu ştia asta, şi de apelurile la care Ozan nu răspunde. O prinde dimineaţa îngrijorată de soarta fiului ei, când Harun o sună şi o invită la un restaurant unde de data asta îi propune căsătoria şi îi dă inelul de logodnă. Alper, Solmaz şi Candan fac planuri în continuare pe seama Dilarei, căruia Alper îi este acum consilier de imagine şi pentru relaţia cu presa.

Când iese din casă cu Zeynep, Ozan nu ştie că este aşteptat de către ex-soțul fetei şi acesta vine spre ei. Ozan se bagă din nou şi vrea să plece de acolo împreună cu fata, dar tipul scoate un pistol şi trage câteva gloanţe în Ozan, apoi, după ce acesta cade secerat, pleacă de la locul faptei. Între timp, Dilara se duce să stea de vorbă cu Cihan despre copii lor (iar ea îşi scoate inelul de la Harun de pe deget înainte să coboare din maşină), dar după câteva momente Cihan este sunat să vină la spital unde Ozan este adus împuşcat, cu o ambulanţă.

Gulseren răceşte şi rămâne acasă cu Derya, iar Hazal este mereu ţâfnoasă şi pleacă în oraș fără permisiunea mamei ei, doar ca să-i facă în ciudă. De data asta, însă, Hazal se duce şi ea la spital, cu Cansu, imediat ce află despre ce i s-a întâmplat lui Ozan. Harun o vizitează pe Candan ca s-o pună la punct şi să-i arate că ştie că se răzbună pe el pentru relaţia cu Dilara, că și-a dat seama că Ozan nu avea de unde din altă parte să știe adresa lui. Imediat după ce au un schimb de replici, Harun este anunţat telefonic de către Cigdem despre Ozan şi pleacă de la Candan acuzând-o că ea ar fi în spatele atacului. Gulseren ajunge la spital dar îi vede pe Cihan şi pe Dilara îmbrăţişaţi şi iese afară aşezându-se pe o bancă, tulburată. Rahmi tocmai ieşea dintr-un taxi şi văzând-o acolo o ceartă că de ce a venit şi îi spune să plece. Ea, geloasă, se duce acasă şi dezbate chestiunea cu Derya, până când Cihan o sună şi astfel află despre ce a fost vorba, că Ozan este grav și e în comă indusă. Derya reușește s-o facă să înțeleagă că Cihan și Dilara sunt părinții copiilor lor indiferent dacă au divorțat sau nu. 

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 46Ozan a fost operat de urgenţă dar acum totul depinde de jocul hazardului. Timp de o lună familia şi cei apropiaţi îl veghează prin geamul rezervei unde el este inconştient, conectat la aparate şi hrănit artificial. Într-una din aceste zile, Candan vine să-l viziteze şi află de la Yîldîrîm că ea nu are voie să-l vadă pe Ozan, Dilara fiind internată şi ea în spital într-o rezervă şi lăsând la recepţie o listă cu persoanele care pot veni să-l vadă pe fiul ei, iar Candan nu este pe acea listă. După o lună, în sfârşit Ozan este scos din coma indusă, redevine conştient şi toată lumea este foarte bucuroasă de asta. Cansu îl sună pe Deniz să-i dea vestea cea bună şi el cu mama lui, Nergis, vin la spital să-l vadă pe Ozan, dar se pare că mama lui Deniz e o veche cunoştinţă de-a lui Rahmi, care are o scurtă discuţie particulară cu ea în care o ameninţă să nu cumva să se dea de gol faţă de ceilalţi că ei doi se cunosc și să-l convingă pe Deniz să nu se mai vadă cu Cansu apoi să dispară amândoi din viața lor. Nergis, speriată, promite că așa va face apoi intră n rezerva lui Ozan să-i ureze refacere grabnică. 

După aceea Ozan merge acasă, primit cu bucurie de toată lumea. Dilara însă, revine la spital pentru o consultaţie şi o ecografie abdominală, acuzând dureri. Doctoriţa, după ce îi face ecografia, o anunţă că este însărcinată ...




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv









12 comentarii:

  1. Eu cred ca Deniz este copilul bosorogului de Rahmi ...Tu ai vre-o informatie legat de asta Oana?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt tentata sa cred asta, dar vom vedea. Nu, deocamdata nu stiu nimic precis, si, din pacate, site-ul de unde traduc si adaptez materialele are niste rezumate de toata jena, aproape niciodata nu spune exact ce se dicuta intre personaje, lucrurile astea de cele mai multe ori le intuiesc eu :( dar nu am gasit in alta parte rezumate la acest serial ...

      Ștergere
    2. Sunt tare curios sa aflu ce se va intampla am auzit ca serialul ar fi undeva putin peste jumatate... eu sincer inainte sa ma uit la episodul de se difuzeaza intai citesc rezumatul tau (sunt o multime de rezumate dar sunt scurte rau adica echivalent a 20 30 de min din episod )Si nu imi place ca e difuzat doar de 2 ori pe saptamna pt ca Bahar e slab rau deja incep sa se repete aceleas evenimente si daca le a trebuit atata sa afle ca aia e fata alora cine sti cat mai dureaza pana la sfarsit ...astept cu nerabdare urmatoarel rezumate ca sunt tare curios ce o sa se intqmple cu copilul lui Harun

      Ștergere
    3. Ma bucur ca spuneti asta despre blogul meu! :) :-f Incerc sa caut informatii despre cele ce m-ati intrebat, acum nu stiu nici eu ce va fi cu copilul lui Harun (ori parca Dilara are gemeni?? in fine, nu stau chiar asa de bine cu memoria:)) ). Revin cu un raspuns cand dau de niste detalii. Sper sa nu dureze mai mult de o zi.

      Ștergere
  2. Ati observat ca Cihan so Gulseren nu s-au mai intilnit in aceiasi scena de ceva timp? Cei doi actori s-au certat de la un sarut , actrita s-a simtit jignita si a parasit serialul. Scenaristii o omoara in curind si pe Cihan il recasatoresc cu Dilara ...epic ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi s-a parut ca s-au mai intalnit, la restaurant, pentru scurt timp. Da, cunosc povestea, si aveam impresia ca Nurgul a fost data afara de producatori, dar e posibil sa fi plecat ea, suna foarte plauzibil, stiu ca Erkan a jignit-o ca ar fi o usuratica.

      Da' parca il pune sa cunoasca pe altcineva,nu?! Ce idee aiurita, sa-l insoare iar cu Dilara...!

      Ștergere
    2. Se insoar inapoi cu Dilara ca sa nu se faca de ras Dilara asta dupa ce naste copilul lui Harun dar dupa ceva timp Chihan se indragosteste de alta femeie pe care o intalneste la firma la el (cam iubaret dupa parerea mea)

      Ștergere
    3. Pai Harun nu se mai insoara cu ea??

      Ștergere
    4. Daca ati observat ei nu s-au sarutat niciodata . Pe cand Dilara cu Harun ...una doua s-au sarutat , culcat , facut copil...
      In episodul 43 parca a fost o scena in care el a evitat un sarut, si ea a insistat fiindca ar fi fost in scenariu. El i-a spus !ce-ti mai place sa te saruti! Ea s-a simtit jignita si a plecat din filmari si a anuntat ca iese din distributie. A acceptat doar inca cateva episoade pentru scoaterea ei plauzibila. Si va fi impuscata ...cred ca saptamana viitoare. Da, Cihan merge la Londra cu Dilara sa faca avort , se reinoada iubirea si in final se recasatoresc. Harun, ce mai conteaza sau ceilalti ...cand toti am stat cu sufletul la gura pentru povestea lui Gulseren si Cihan ....restul e scenarita ....de fapt ca in viata .

      Ștergere
    5. Se pare ca sunt in total 65 de episoade originale. Ai nostri le mai cosmetizeaza in functie de interese , emisiuni, sezon si alte telenovele

      Ștergere
    6. 1. Am observat ca Erkan este cu capu'... ce altceva pot sa zic?! da, cunosc povestea scandalului, insa am crezut ca din cauza asta ea a fost data afara de producatori, nu ca ar fi plecat singura. Adica.. vreau sa zic, ca in lumea civilizata un contract rupt inseamna si daune platite de catre cel care-l rupe unilateral. Dar in fine... astea-s amanunte care pentru telespectatori nu conteaza.

      Si Hazal Kaya a fost data afara din Feriha pt ca n-a vrut sa joace o scena a verificarii virginitatii personajului.

      2. Deocamdata s-a ajuns la episodul 64 care va fi difuzat (sau a fost deja) la turci saptamana asta. Nu cunosc informatia cu 65 de episoade in total, n-o pot confirma.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.