miercuri, 18 mai 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 51







Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 51
Dilara se răzgândeşte în legătură cu avortul şi începe să plângă regretând că era cât pe ce să facă o greşeală. Împreună cu Cihan pleacă imediat, cu primul avion, către Istanbul şi ajung acasă, fiecare la locuinţa lui. Ozan, care bănuieşte despre ce este vorba, insistă la Dilara să afle adevărul, dar ea deocamdată evită să vorbească despre asta, hotărându-se să plece în Statele Unite ca să nască acolo.

Într-o dimineaţă Ozkan este hotărât să afle pentru cine lucrează Keriman, de la Hacer, care nu ştie. Atunci el face în aşa fel încât o forţează pe Keriman să meargă cu el cu maşina la locul ei de muncă. Dar, la un moment dat, ajung undeva pe o stradă unde un buldozer blochează traficul. Ozkan vorbeşte cu Engin la telefon să-i spună că mai întârzie puţin şi Keriman profită de moment ieşind din maşină, apoi alergând la autobuz. Ozkan o vede şi o urmăreşte pe aleea care duce către vila unde locuieşte Rahmi, care momentan este plecat împreună cu Suat. După ce sora lui intră în casă, vine şi el să sune la uşă. Ea se miră că-l vede acolo, dar Ozkan o dă la o parte, să vadă şi el interiorul vilei, apoi se așează pe canapea cerând un ceai. Pentru că nu poate scăpa de el, Keriman îi pune un batic pe cap sugerându-i s-o ajute la treabă. Ozkan se enervează şi pleacă, la timp, deoarece Rahmi tocmai sosea şi el acasă.

Cihan se întâlneşte cu Gulseren la o ceainărie şi stând de vorbă despre ale lor, îi spune că Dilara este însărcinată. Yildirim stă cu Candan seară de seară şi ea ajunge să-l facă să vorbească despre compania lui Cihan, fără că avocatul să bănuiască de ce. Ba mai mult, Candan îi ascultă convorbirile telefonice prefăcându-se că e la bucătărie. Într-o seară, pe când el era la baie, Candan scoate din geanta lui Yildirim un dosar anume, răsfiră documentele şi le pozează cu telefonul mobil, apoi pune totul înapoi. Gulseren, pentru că a discutat cu Cihan despre data căsătoriei lor, merge cu Derya să vadă o vilă pe malul Bosforului, ce va fi casa lor după căsătorie.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 51
Hazal încearcă să fie prietenoasă cu Emrah şi, pentru că-i promisese lui Seyda că va ieşi în club, seara reuşeşte să-l convingă pe tânăr să se îndepărteze cu Azmi de pe coridor ca să poată ajunge la lift să iasă din hotel. După ce ajunge acolo, la un moment dat Cihan o sună şi o anunţă că vine acasă cu Cansu şi Ozan, iar Hazal trebuie să plece imediat, fără să-i mai explice Seydei de ce. Însă Hazal mai are de trecut un hop, pentru că Cansu este deja în apartamentul din hotel, cu o cartelă magnetică dată de Cihan, iar Hazal se teme ca nu cumva Cansu să-i spună tatălui ei că de fapt, ea nu era acasă. Încurajată că de dată asta a păcălit pe toată lumea, Hazal mai iese odată la o cafenea cu prietenii, însă Cihan tocmai trecea pe acolo şi o vede la masă. O sună, iar Hazal iese afară să vorbească, el fiind exact în spatele ei. Din nou, pedeapsa i se înăspreşte.

Harun, disperat că Dilara nu răspunde (i-a blocat numărul de telefon astfel că lui îi intră mereu robotul), se duce cu maşina la zidul de care s-a izbit Hayal când s-a sinucis. După ce-şi revine, începe s-o pândească pe Dilara la intrarea în vilă. Ea stă mai mult în pat, dar într-o zi se îmbracă şi se duce la doica ei pe care o găseşte bolnavă, în criză. Dilara îl trimisese de acolo pe șofer cu mașina ei, dar Harun, care o urmărise, se și oferă s-o ducă pe bătrână cu maşina lui la spital. După aceea rămâne să discute cu Dilara, ca s-o înduplece să revină la el, dar ea îl minte că se întoarce la Cihan și se mărită din nou cu el. Harun e înmărmurit de cumplita veste, nemairămânându-i decât să-l elimine fizic pe Cihan, care crede el că este singurul obstacol din calea iubirii lui. Mai apoi Dilara se duce la Gulseren să vorbească cu ea în legătură cu plecarea în Statele Unite, ca să aibă grijă de fete în perioada cât va lipsi ea din ţară.

Candan pică până la urmă în mâinile lui Cagatay, care se urcă la volanul maşinii ei, în locul şoferului, pe care-l anihilează. Cagatay îl sună pe Harun să-l anunţe că a prins-o şi primeşte ordinul s-o lege şi s-o ducă într-un loc secret. După ce Harun încheie convorbirea cu Cagatay, se duce acasă unde chemase un ucigaș plătit căruia îi dă o poză de-al lui Cihan şi un pistol, şi îi cere să-l împuşte ....


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







4 comentarii:

  1. Cate episoade sunt in total ? Si revin cu o intrebare de ti -am adresat-o cu 2 saptamani in urma Deniz e baiatul lui Rahmi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Inca nu s-a terminat de filmat la serial.
      2. Daca stiam, raspundeam de atunci :) personal, nu cred sa fie.

      Ștergere
  2. Mai bine nu citeam rezumatele... nu-mi vine să cred că Gulseren va muri :(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca sunteti dezamagit/a de evolutia actiunii din serial. In orice caz, pe retelele de socializare se stia despre moartea lui Gulseren de acum cateva luni, de cand cu scandalul dintre Erkan si Nurgul, pentru ca Erkan prin contract scrie ca nu saruta partenera de platou, nici chiar la scena cand o cere de sotie (atunci a izbucnit cearta dintre actori). Nurgul, fiind jignita de Erkan ca prea i-ar placea sa se sarute, a decis sa paraseasca serialul, iar scenaristii n-au gasit alta varianta decat sa-i omoare personajul.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.