luni, 23 mai 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 52







Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 52
Dilara vorbeşte cu Gulseren să aibă grijă de fete cât timp va lipsi ea fiind plecată în Statele Unite să nască. La început Gulseren nu înţelege ce vrea Dilara de la ea, dar apoi conversaţia se leagă şi gheaţa dintre cele două se topeşte. Dilara îi povesteşte totul despre sarcina ei şi de Harun, apoi îi cere lui Gulseren să fie mamă pentru fetele ei şi să mai arunce un ochi şi către Ozan, deşi este mai mare decât ele. La sfârşit, înainte să plece, Dilara o invită pe Gulseren împreună cu Hazal la cină.

Candan este dusă într-o clădire părăsită unde Cagatay şi încă un bodyguard au grijă de ea. Harun se duce acolo şi îi cere lui Cagatay pistolul, aşezându-se lângă ea şi apoi îi arată plicul cu pozele care au îndepărtat-o pe Dilara de el. Harun o ameninţă cu pistolul şi Candan începe să-l roage s-o ierte. El trage în lateral ca s-o sperie, după care îi pune iar pistolul la tâmplă şi trage, dar acesta nu mai avea gloanţe. Harun râde în timp ce Candan este speriată, apoi el îi spune să plece şi îi dă drumul.

Yildirim se află la birou şi îi spune lui Cihan că Candan a dispărut apoi ea, care ajunge acasă, tocmai îl sună pe avocat.
La vilă are loc o ultimă cină înaintea plecării Dilarei, care le dă toate indicaţiile Semei şi lui Emine, şi cărora le dezvăluie despre plecarea ei, dar le roagă să nu vorbească cu nimeni altcineva despre asta. La masă se adună cu toţii, Gulseren, Cihan, Hazal, Cansu, Ozan şi Dilara, vizita desfăşurându-se fără incidente.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 52
A doua zi încep pregătirile lui Gulseren pentru nuntă, şi ea încearcă mai multe rochii de mireasă, împreună cu Derya şi Cansu. Acasă, Dilara sortează unele amintiri pe care să le ia cu ea, poze de la nunta cu Cihan şi albumul de familie.
Zeynep şi Ozan formează deja un cuplu şi discută despre viitorul lor împreună, dar vecina băgăcioasă nu poate să accepte aşa ceva şi sună la uşă ca să-i spună lui Zeynep că nu este corect ceea ce face. A doua zi, când cei doi, îmbrăcaţi elegant, ies din casă să se urce în maşină ca să meargă la nunta lui Cihan, vecina iese din nou şi îi hărţuieşte, Ozan luând-o pe sus şi împingând-o înapoi pe casa scării.

Ziua nunţii lui Cihan cu Gulseren a venit. Ucigaşul plătit de Harun îşi pregăteşte pistolul, Cansu, Hazal, Derya şi Gulseren se află la salonul de frumuseţe, Dilara îşi face valiza pt America. Keriman află de la Rahmi, ascultând o conversaţie telefonică de-a acestuia, că are loc nunta şi îl anunţă pe Ozkan care se întristează foarte tare. Cihan o conduce pe Dilara la aeroport și varsă două lacrimi după ce ea trece în zona punctelor de control. Harun este neliniştit şi aflând despre nuntă, îl sună pe ucigaş să anuleze crima, dar acesta urmează să între într-un tunel şi, nemaiavând semnal, aruncă telefonul pe geamul maşinii. Harun se aruncă în jeep şi porneşte după el, să-l oprească.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 52
La restaurantul unui hotel luxos invitaţii se adună. Deniz se pregăteşte şi el să meargă, invitat de Cansu, deşi Nergis se împotriveşte. Ozkan este la cârciumă, deja beat, iar Engin se străduieşte să-l facă să nu mai bea pentru că şi aşa a întrecut măsura. Keriman ajunge şi ea la restaurant, deşi n-a fost invitată, şi îl pune pe Rahmi să-i ia haina dintre umeri, ca şi cum el ar fi partenerul ei.
Apare Deniz, care urcă spre camerele hotelului şi Cansu aude o discuţie dintre el şi Rahmi, care-l ceartă pe Deniz că de ce a venit la petrecere. În urma discuţiei, Deniz pleacă precipitat. Cansu îl sună dar el îi închide telefonul, apoi Cansu o sună pe Dilara, plângând. Dilara, care se afla exact la poarta de îmbarcare şi urma să între în avion, se întoarce din drum şi ia un taxi spre locul unde se ţine nunta, tulburată de lacrimile lui Cansu.

Are loc ceremonia cununiei civile. [Remarc că în afară de a-i săruta mâna când coboară scările, Erkan n-o pupă pe Nurgul, nu se îmbrăţişează, nu nimic...! ce mai miri...! :) ] Ucigaşul plătit de Harun se apropie de restaurant. Cihan şi Gulseren se îmbrăţişează cu cei apropiaţi. Ucigaşul rămâne afară, pregăteşte pistolul şi priveşte prin lunetă, ţinta. Fostul soţ al lui Zeynep intră în restaurant şi scoate pistolul îndreptându-l către Ozan pe care îl și strigă. Lumea ntoarce capul către el, speriată. Dilara iese din taxi. Harun ajunge şi el acolo, aleargă către intrarea în restaurant, dar glonţul destinat lui Ozan porneşte ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv










6 comentarii:

  1. Nu imi place Hazal !
    Care va fi destinul ei in acest serial ?!
    Cate episoade are serialul Furtuna pe Bosfor ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie.
      Deocamdata nu se intampla nimic deosebit cu ea.
      Inca se filmeaza.

      Ștergere
  2. Intimplator, am vizionat in reluare azi noapte acest episod..Mi se pare actiunea tare incetinita, probabil ca sa mareasca tensiunea...dar nu produce emotiile din alte seriale...turcesti! Din rezumatul Oanei -53, am vazut cum o scot pe actrita principala din serial (de fapt, declara ea ca a semnat doar pt.t 52 episoade contracte)! Asadar, iar o moarte tragica, iar la o nunta! Ioc originalitate...
    O zi buna iti doresc OANA si .... si sa vina primavara, pina...nu vine VARA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vina vara, sa vina, Dana, insa deocamdata "ploua-ploua-ploua, nu-stiu-ce la ora noua" parca era o melodie :DDD sau asa ceva.

      Ai perfecta dreptate, originalitate, nema. Adica, dom'ne, chiar toata lumea care iese din serial iese "cu picioarele inainte" si musai in ziua nuntii???? Vezi si Feriha si probabil alte seriale de care nu-mi mai amintesc eu acum.

      Da, Gulseren apare doar cateva minute in episodul 53, in scena mortii ei, apoi mai apare in amintirile fetelor si ale lui Cihan, dar astea sunt scene din episoadele anterioare.

      Seara frumoasa, Dana!

      Ștergere
  3. Furtuna pe Bosfor are cumva 84 de episoade? Pe tpu așa întrebă cineva și toată lumea, ca are 84. Cum adică încă se filmează? Fac episoade, în continuare? Cum va fi cu Demir, îl va creste Cihan până la 2 ani și apoi afla Harun sau cum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de unde provine informatia cu 84 de episoade. Se poate sa se ajunga si la 84, poate se vehiculeaza asta pe paginile turcesti de fb.

      Deocamdata, lunea asta a fost la turci episodul 67. Dovada (scrie in josul articolasului ca episodul se difuzeaza luni, 23 mai): http://www.izleyiciplatformu.com/paramparca-episode-67-preview/

      Nu-mi dau seama cand afla Harun despre copil, dar nu cred ca atat de tarziu, n-as zice ca dupa doi ani...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.