luni, 6 iunie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 56







Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 56
Dilara îl aşteaptă pe Cihan la biroul de magistratură, dar el nu se află acolo deocamdată. Spre surpriza ei apare Harun, a cărui prezenţă o tulbură. Pentru că este respins din nou - de teamă să nu afle că e însărcinată, Harun se duce la restaurantul bătrânului său prieten şi ia la bătaie un chelner aflat în drumul lui dând cu un scaun peste el de mai multe ori, apoi îşi cere iertare plângând. Cihan şi Ayse reuşesc să iasă din camera unde au fost încuiaţi şi el se grăbeşte să ajungă la Dilara unde semnează actul de căsătorie şi pleacă acasă.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 56
Din cauza jocurilor şi manipulărilor lui Hazal, Sema pleacă din casă, cu toate că Emine şi Bahtiar încearcă s-o convingă să rămână. După plecarea ei, Dilara, care nu e lămurită dacă Hazal are dreptate, vorbeşte cu Cihan care face un soi de investigaţie. Emrah, care este şi el angajat la vilă acum, ştie adevărul, pentru că e nevoit să-i accepte tot felul de rugăminţi lui Hazal, care astfel profită de lipsa lui de experienţă şi de faptul că are o slăbiciune pentru ea. Din nou, la intervenţia ei, va minţi către Cihan astfel că maşinaţiunile lui Hazal par adevăr în ochii părinţilor ei. Cansu, când aude că Sema a plecat, imediat îşi dă seama din cauza cui, dar Cihan o pune la punct.

Candan se află la spital şi se trezeşte, iar alături de ea o vede pe Maide, care apoi iese pe coridor să-l informeze pe Harun că avocata s-a trezit. La vilă Rahmi stă de vorbă cu Ozan şi cu Cihan şi le aminteşte că pistolul înregistrat pe numele lui Cihan, a rămas la Harun (iar el îl dăduse ucigaşului plătit...) şi că trebuie recuperat într-un fel, ca să nu apară cine ştie ce probleme.
Deniz continuă să se vadă cu Cansu şi păstrează relaţia cu Ozkan, deşi pe Nergis toate astea o macină şi o distrug, cu atât mai mult cu cât Rahmi a minţit şi ea nu poate să-i spună tot adevărul băiatului ei. Atunci, ia o altă hotărâre, merge la clubul de echitație şi discută cu Cansu, în speranţa că o va face să renunţe la Deniz.

Cansu pleacă foarte tulburată acasă și caută consolare la Dilara. Harun se află cu bătrânul său prieten la restaurant și discută despre Dilara și iubirea lor. La rândul ei, Dilara își amintește de ceea ce i-a scris Harun într-o lungă confesiune epistolară. Intre timp, Ozan, care este preocupat de pistolul rămas acasă la Harun, se duce la Ozkan să-i propună să meargă la vila bogătașului și să încerce să păcălească oamenii de pază, iar unul din ei să pătrundă în casă și să ia pistolul.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 56
Planul lor este ca Ozkan să se deghizeze în lucrător la gaz şi cu o maşină a unei firme care oferă servicii pentru reţeaua de conducte de gaze se duc acasă la Harun. Ozkan, cu trusa pregătită, e condus în debaraua unde se află centrala vilei dar după ce servitoarea pleacă, începe să cotrobăie prin camere după pistol. Servitoarea aude paşi pe la etaj şi vine după el, văzându-l în biroul lui Harun pe lângă seif. Atunci se impacientează, el încearcă să-i explice că trebuie să verifice sistemul de încălzire din fiecare cameră, dar servitoarea nu-l crede şi se duce jos să se sfătuiască cu paznicii, care cheamă poliţia. Astfel, Ozkan este săltat şi dus, încătuşat, la secţie. Ozan, care a rămas în maşină şi a văzut totul, îl sună pe Rahmi să se întâlnească în oraş, pe malul Bosforului, ca să pună la cale un plan de salvare.

În tot acest timp Hazal ieşise în oraş şi mergea la un magazin de instrumente muzicale să-şi cumpere o chitară. Bineînţeles că acolo începe să se dea mare că ea e fiica lui Cihan Gurpînar şi ajunge să fie lovită în cap din greşeală, nu foarte tare, cu o chitară, de către vânzător. Hazal ţipă în continuare că ea e fata lui Cihan Gurpînar, dar vânzătorul, prea puţin impresionat, o dă afară din magazin. Mai departe, Șeyda o aduce acasă pe prietena ei frustrată şi în plină criză de nervi.



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








6 comentarii:

  1. Buna oana,am si eu o intrebare pt tine ;Harun si dilara de impaca ,vor mai fi impreuna ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara! Nu stiu acest amanunt, nu vad episoadele in avans fara sa le rezum, ca uit actiunea, detaliile, vreau sa zic. Dar azi am vazut o poza din ultimul episod care se difuzeaza sapt. asta la turci cu o mana de barbat care pune un inel de logodna pe inelarul unei femei. Din pacate nu stiu daca Harun o cere pe Dilara sau Cihan pe Ayse. Desi am inteles ca si Ayse moare, pt ca si actrita aceea are certuri cu Erkan pe platoul de filmare si va plceca din serial.

      Ștergere
    2. In episodul 70 Deniz o cere in casatorie pe Cansu....

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Doar 70 de episode sunt ? Am inteles ca se ia pauza acum in vara si se contiunua cu alt sezon ,ar fi pacat sa se termina pt ca e destul de captivant
      fata de bahae de exemplu care e penibil

      Ștergere
    2. N-are 70, ca nu s-a terminat de filmat. Nu se stie cate va avea. Da, asa am citit si eu, ca vara se ia vacanta apoi se reiau filmarile, dar contractele se vor face pe 13 episoade si apoi iar 13 si tot asa. Iar daca serialul nu va avea rating, se va imagina un sfarsit, si gata.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.