miercuri, 29 iunie 2016

Prizoniera dragostei episoadele 31-32 turcesti (85-89 Happy), rezumate








Aceste rezumate sunt făcute după numerotația episoadelor originale, turcești. Happy Channel a redimensionat durata acestora astfel încât cele 2 rezumate de mai jos ale serialului Prizoniera dragostei corespund aproximativ episoadelor 85-89 la Happy.



Prizoniera dragostei episoadele 85-89 Happy Channel


Prizoniera dragostei episoadele 31-32 turcesti, rezumate
Yigit şi Nur pleacă în afara Istanbulului la o cabană, ca să poată sta de vorba liniştiţi, deşi ea este supărată pe felul în care a acţionat fostul ei soţ. În acest timp Kerem o caută pe Nur sunând-o pe Iclal să vadă dacă nu știe ceva, care tocmai întrebase şi ea pe Cahit de Yigit, şi i se spusese că a plecat de urgenţă. Auzind că nici Nur nu e de găsit, imediat face legătura şi îşi dă seama că cei doi au plecat împreună. Discută cu Kerem despre asta, iar el zice că probabil a mers cu Yigit de bună voie şi nu forţată.

După ce ajung la cabană şi Nur se convinge că degeaba ţipă după ajutor, că nu e nimeni acolo. Între timp Aytul plecase de la fermă spre agenţie să stea de vorbă cu Firat. După ce îl găseşte, scoate un pistol şi îl împuşcă în braţ atenționându-l că e ultimul avertisment să se despartă de fiică-sa şi că n-are decât să se ducă la poliţie să spună totul. La cabană Nur caută prin sertare un cuţit, iar Yigit o avertizează că toate sunt din plastic. Apoi Nur găseşte un tocător metalic şi îl aruncă în dreptul lui Yigit care se preface rănit şi-i cere să plece. Ea, disperată că i-a făcut într-adevăr un rău, începe să-i spună că regretă şi că n-ar vrea niciodată să-l piardă. Yigit auzind-o îi arată că s-a prefăcut, apoi ea se înfurie şi din nou zice că-l urăşte, şi totul devine mai apoi joacă de-a supărarea a doi îndrăgostiţi nebuneşte unul de altul.

Aytul vine acasă dar Iclal vede pistolul şi intuieşte cam ce a făcut maică-sa, însă bătrâna îi pune în vedere să-l uite pe Fîrat şi să nu-l mai vadă niciodată dacă vrea să-i păstreze copilul. Nur se trezeşte înaintea lui Yigit şi fără să facă zgomot, îi ia cheile de la cabană şi de la maşină, dar nu poate fugi pentru că maşina nu face contact. Ca să se răzbune, Nur îl lasă pe el să pregătească micul dejun, apoi când el se duce după lemne de foc şi începuse ploaia, îl lasă afară încuind uşa pe dinăuntru.
Iclal se duce să vadă ce face Firat iar acesta o anunţă că va pleca înapoi în Franţa din cauza lui Aytul care-l consideră un pericol pentru familia Kozan.
Nazan când o aude pe Elmas că se duce să ia rezultatul celui de-al doilea test de paternitate, intră în panică şi se încaieră cu ea pe stradă, după care o loveşte o maşină în aşa fel încât Elmas ajunge la spital. Cahit tocmai pregătea o mică surpriză în ziua aceea, crezând că va fi ziua în care va scapă definitiv de Elmas şi de minciunile ei. Însă înainte de asta, se duce cu avocaţii lui la medici şi ia rezultatul cu toate că Elmas nu este acolo, astfel aflând că el nu este steril iar copilul e al lui.
Iclal se joacă încă odată cu sănătatea lui Mert şi îl forţează să bea medicamentele ei ca să-i producă iarăşi febră, dar de data asta îl duce la spital şi o pune pe servitoare să anunţe paparazzi ca să vină la spital şi să le facă poze pentru articolele de a doua zi.

Pentru că Yigit a răcit în ploaie, Nur îl primeşte înăuntru şi îi face o supă. Mai apoi el începe să-i povestească din viaţa lui, cum taică-său, care era un tip violent, a omorât-o pe mama lui. Atunci Nur este impresionată şi cei doi se îmbrăţişează. A doua zi dimineaţă, amândoi văd ziarele şi decid că trebuie să se întoarcă acasă. Yigit se duce la spital unde o găseşte pe Iclal, care începe să-l toace mărunt cu întrebări de genul "unde-ai fost şi cu cine?" Însă imediat sunt întrerupţi de o asistentă care le spune că inima lui Mert nu mai bate. Nur se duce la Kerem să-i spună că e de acord să fie împreună, ca să scape de Yigit....

Prizoniera dragostei episoadele 31-32 turcesti (85-89 Happy), rezumate
Până la urmă Mert îşi revine iar Yigit află de la medic că în sângele lui s-au găsit medicamentele lui Iclal. Yigit face o criză de nervi în faţa ei şi a lui Aytul, crezând că băiatul a luat medicamentele pentru ca a fost curios, găsindu-le la îndemână, dar Aytul îşi dă seama imediat ce-a făcut fiica ei.
Kerem stă de vorbă cu Nur despre casa pe care i-a dat-o să locuiască în ea apoi, când să plece, apare Hazal cu care se ceartă şi de la care află că ea l-a anunţat pe Yigit unde stă Nur. Kerem se înfurie foarte tare şi o concediază pe loc pe Hazal.

Cahit a aflat în sfârşit adevărul despre starea lui de sănătate şi o asigură pe Elmas că ştie ce va face în continuare în privinţa lui Nazan.
Mai întâi Cahit se duce la primul medic, cel care a falsificat rezultatele analizelor şi îl ameninţă. Acesta o sună pe Nazan, care acum de disperare că s-a aflat adevărul, ia mai multe pastile. Când Cahit ajunge acasă, nu mai trebuie decât s-o ducă la spital. Nur, după ce-şi despachetează lucrurile, stă de vorbă cu Elmas şi apoi se duce s-o viziteze. Întâmplător, ea se află la acelaşi spital cu Mert şi Iclal văzând-o acolo, o ia la rost că de ce are nesimţirea să vină să-l vadă pe Mert. Nur îi da replica şi o informează că ea a venit la Elmas, nu la copilul ei. Mai apoi Iclal se supără pe Yigit care-i spune că va sta la conac doar până ce Mert se face bine. Când Mert este adus acasă, Firat le iese în întâmpinare, cu braţul bandajat, spre marea surpriza a tuturor, pentru ca se stia ca va pleca inapoi in Franta.

Seara, Yigit se duce pe la Nur, fără veste, iar ea tocmai era la cină cu Kerem, deşi această apropiere bruscă nu-i este pe plac. Yigit aruncă tot de pe masă şi îl bruschează pe Kerem, după care pleacă. La scurt timp după asta, lui Nur i se face rău şi se duce la baie, crezând că toate evenimentele din ultima vreme au afectat-o psihic. Cahit o aduce acasă pe Elmas şi pune să-i fie pregătită o cameră de oaspeţi, dar Nazan, care trebuia să fie dusă în alt loc, printr-o stratagemă ia cheile maşinii de la şofer şi vine şi ea la conac. Familia este de acord ca Nazan să plece de acolo dat fiind minciunile cu sterilitatea lui Cahit, dar n-o doreşte pe Elmas în locul ei. Cahit o alungă personal pe Nazan din casă apoi lucrurile se precipită puţin şi Yigit nu observă că Iclal cu Mert au ieşit deja afară şi sunt în drum spre noua locuinţă a lui Nur ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.