joi, 14 iulie 2016

Cum sa pui poze pe instagram de pe laptop si desktop







Cum sa pui poze pe instagram de pe laptop si desktop
Am vrut şi eu să intru în rând cu lumea şi să-mi fac un cont pe instagram. N-am eu blog de beauty, dar ca să îndeplinesc toate condiţiile de buzzer am vrut să-mi fac cont si acolo (nu e musai, dar ...). În paranteză fie spus, un buzzer e acela care acceptă să primească diverse produse spre testare gratuită, şi apoi să împărtăşească celorlalţi experienţa avută în urma testării. Cine vrea să devină buzzer, se poate înscrie pe buzzstore.

Aşa. Să revenim la oile noastre, era vorba de contul de Instagram. Eu n-am avut habar că dacă-ţi faci cont acolo nu poţi urca nici o poză de pe laptop ci trebuie să foloseşti doar Android, adică smartphone-ul pentru aşa ceva. Că instagram-ul e făcut exclusiv - ei, aş! - pentru cei care butonează internetul de pe telefon. Se vede treaba, acum aveam de ales. Ori încep şi eu să folosesc smartphone-ul pe post de laptop, ori... renunţ. Eram gata să renunţ după ce mi-am făcut contul pe instagram, pentru că eu nici n-am cameră performantă pe telefon (nici nu-mi doresc, a mia sută oară zic că telefonul e ca să vorbeşti la el, nu să faci poze) şi nici nu mă pot "benocla" să văd bine tastele de pe minuscula tastatură de pe ecranul telefonului. Eu tastez la viteză mare, mă enervează să tot corectez, că nu nimeresc cu degetul unde trebuie. Aşa că eu net pe telefon nu folosesc în mod uzual.

Bineînţeles, am început să butonez goagălul după niscai programe, că eram convinsă că tre'să existe ceva să pot urca poze pe instagram de pe laptop sau desktop.

Softuri free: Instapic, pentru Windows 8 și următoarele. Bluestacks, si pentru versiuni mai vechi de Windows - dezavantajul e că funcționează mai lent, cel puțin la mine pe laptop. Are o fereastră cu reclame la jocuri, dar și una numită Android de unde se folosește pentru Istagram.

Soft gratuit doar 2 zile, apoi 3 dolari pe lună DESKGRAM, e gratis, dacă nu ai un anume progrămel ţi-l instalează tot el, tot gratuit, şi chestia e că funcţionează perfect. Am pus după aia poza care trebuia pe contul meu de instagram, logându-mă în fereastra deskgram cu username-ul si parola de pe instagram. Tot aici, în deskgram urci poza, care apare imediat pe internet, în contul insta.

Dar metoda cea mai răspândită este acum o extensie Chrome cu care pagina de insta devine asemănătoare cu formatul de pe telefon și gata! Poți urca poze și de pe laptop!



Pupici şi poze frumoase!





4 comentarii:

  1. Multumesc mult de tot! Si eu eram ofticata tot din cauza asta. Maine ma apuc de pus poze pe Instagram. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare, îl voi instala și eu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte utila informatia. Si eu voiam sa renunt la instagram tot din cauza ca trebuia sa fac poze cu tel.
    Multumesc mult:)

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.