miercuri, 13 iulie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 68








Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 68
Ayșe insistă să plece cu Cihan de acolo, dar Harun o zăreşte, însă cei doi pleacă înainte ca el să iasă din restaurant. Această schimbare neaşteptată de plan are darul de a-l intriga pe Cihan, şi chiar dacă îşi petrece seara la Ayșe acasă, are loc o nouă distanţare între ei.
Candan îşi retrage plângerea, aşa cum a fost înţelegerea cu Harun, însă mai înainte de asta Dilara iese din închisoare, pe cauțiune, fără să fie aşteptată de nimeni. Ia un taxi şi ajunge acasă unde îl găseşte pe Cihan în hol. El o pune la curent cu noutăţile, stabilind că nu vrea s-o mai vadă și că el se va muta într-o altă reședință, sfătuind-o să le țină la vilă pe fete. Mai încolo ea se întâlneşte cu Ozan pe stradă, ca să-i spună că-i transferă lui acţiunile firmei şi ca să mai încerce odată s-o ierte. El, ca de obicei, nu vrea să audă de aşa ceva, şi nu poate să accepte relaţia Dilarei cu Harun. Acesta din urmă se află în maşină, peste drum de cei doi, care nici nu-l observă, şi după ce Ozan pleacă, profită de faptul că Dilara este singură la volan şi o urmăreşte până ajung pe o stradă unde fiind doar ei doi cu mașinile, o depăşeşte şi îi blochează drumul obligând-o să oprească şi să coboare. Harun insistă să fie iertat de Dilara, pentru că a greşit în legătură cu Demir, însă nu face decât să toarne gaz peste foc şi se ceartă iarăşi. După acest incident, într-o noapte Dilara visează că Harun a venit să-i răpească băiatul, şi se trezeşte brusc din somn, apoi se duce să verifice dacă nu cumva visul e real. Demir era liniştit, în pătuţ.

Hazal se întâlneşte mereu cu Ozgur însă într-una din ocazii îl vede la o masă, vorbind la telefon cu o altă fată despre visele lor și viața lor comună, iar el nu o observă decât când este deja târziu, pentru că Hazal a auzit o parte din conversaţie. Ozgur o minte în legătură cu persoana cu care stătea de vorbă.
Sevinc trece pe la atelier la Ozkan, chemată chiar de el pentru că vrea să-i spună adevărul în ceea ce-l privește şi îl găseşte sub o maşină, uluită. Ozkan o opreşte să stea de vorbă dar pentru că Sevinc se arată scârbită de posibilitatea ca el să fie doar un muncitor, Ozkan o minte din nou, mai ales că Cansu tocmai îl sunase să-i spună că-i dă 30.000 de lire din banii care i-a primit în urma procesului cu spitalul unde s-a născut. După ce ies afară pentru că Sevinc trebuie să plece, vine Keriman care face gălăgie după cum îi este obiceiul, surprinsă că el o are de iubită pe bona lui Demir.

Burhan îi face cadou lui Deniz o firmă și o clădire cu birouri, cu numele CNS (Cansu) iar el o cheamă pe Cansu, seara, să-i arate unde va lucra de acum înainte. Ea face poze pe care le pune pe internet, iar Merve i le arată lui Hazal care devine invidioasă și va pune bani din cei primiți de la spitalul unde s-a născut ca să-l ajute pe Ozgur să lanseze noul album.
A doua zi are loc consiliul de administraţie al companiei lui Cihan, unde este aşteptat Ozan pentru a se îndeplini procedura de transfer ale acţiunilor Dilarei. Toată lumea este prezentă iar el se lasă aşteptat. Când se deschide uşa, Cihan şi Yildirim, la fel cu toţi membrii consiliului, cred că Ozan va intra în sala de şedinţă, dar vine Candan, ca reprezentantă legală a celui căruia Ozan i-a vândut toate acțiunile sale, 30 de procente din total. Cihan şi Yildirim se uită unul la celălalt, uluiţi, pentru că habar nu aveau de această tranzacție.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 68
Seara, Ozan şi Candan, într-un apartament luxos, îmbrăcaţi ca pentru a sărbători intriga pusă la cale, desfac o sticlă de şampanie şi ciocnesc în cinstea victoriei lor, privind triumfători Istanbulul cu luminile lui. Dar Ozan, tânăr şi lipsit de experienţă, e prins într-o plasă (întinsă de Rahmi) din care nici nu ştie că nu poate scăpa. Bucuria lui durează doar o noapte. Dimineaţa, când iese din casă, este răpit de niște indivizi şi băgat cu forţa într-o maşină apoi injectat cu sedativ (şi poate nu numai). Imediat răpitorii cheamă o ambulanţă şi el este dus la spital, ca şi cum ar fi drogat, legat de targă cu curele de siguranţă ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.