joi, 21 iulie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 72







Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 72
Dilara se duce imediat acasă la Harun şi îi cere explicaţii cu privire la jocul pe care ea crede că l-a făcut împreună cu Maide, şi îl anunţă că-l părăseşte definitiv. Harun este confuz, pentru că el acum află că Maide lucrase împotriva lui pe la spate şi se ceartă tare de tot cu mătuşa lui ajungând să ţipe la ea, cine este ea să-i dirijeze viaţa. Hatice înregistrează totul cu telefonul ei mobil. Maide se simte vinovată pentru că din nou i-a distrus nepotului său relaţia cu femeia iubită şi va încerca să repare greşeala.

Ozkan se duce la firmă să-i spună lui Cihan despre atacul asupra cafenelei lui Deniz şi de răfuielile acestuia cu mafioţii. Coroborând acest fapt cu gălăgia făcută anterior de Dilara legat de logodna lui Cansu cu Deniz, Cihan îl convoacă pe Deniz la vilă, la o discuţie foarte scurtă şi la obiect, în care-i spune să stea departe de fata lui. Cansu, care auzise conversaţia, îşi apară iubirea şi protestează faţă de decizia tatălui ei, dar Cihan este neînduplecat. Hazal, care ascultă din capul scărilor, este cât se poate de satisfăcută că Cansu începe să aibă probleme.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 72
Ozan află de la Cihan cui a vândut el, de fapt, acţiunile firmei (lui Harun) şi în ce fel a fost manipulat de Candan. Înțelegând acum că acel raport de la spitalul de boli mintale este important în recuperarea acțiunilor, Ozan se duce personal la acel doctor și îi cere raportul, pe care i-l pune în față lui Cihan. Acesta rupe hârtia spunând că poate să piardă totul, dar nu-și poate declara fiul nebun. După aceea Ozan se întâlneşte cu Candan şi se ceartă cu ea, dar ea minte că-l iubeşte şi îi potoleşte nervii. Ozan, nemaiavând încredere în avocată, urmează să facă un joc al răzbunării faţă de ea.
Maide vine din proprie iniţiativă la vila de pe Bosfor încercând să repare ce a stricat, spunându-i Dilarei că Harun n-a ştiut de ceea ce a făcut ea şi că el chiar o iubeşte și nu merită să plătească pentru ceea ce n-a făptuit. Dilara n-o crede, iar Maide se duce înapoi supărată că nu ştie cum să o convingă pe Dilara de adevărul spuselor ei. Atunci Hatice îi dă înregistrarea, pe care Maide i-o trimite Dilarei. După ce ascultă cearta care avusese loc între Harun şi mătuşa sa, ea se duce pe iaht şi se împacă cu el.

Sevinc, sfătuită de mama ei să facă cumva şi să se împace cu Ozkan pentru că Cansu, fiind bogată, o să-l ajute financiar, îl vizitează pe acesta la atelier, se împacă iar el o invită acasă, la Keriman. Deniz ajunge din nou în situaţia de a se înfrunta cu mafiotul care-i face probleme din cauza terenului cumpărat, ocupându-se personal să-l bată măr.
Hazal îi trimite mesaj lui Cihan, care se află la Ayșe, că Cansu este cu Deniz la cafenea. Imediat el pleacă într-acolo, cu Ayșe, şi face gălăgie, îi dă şi-o palmă lui Deniz, apoi o ia cu forţa pe Cansu acasă unde are loc o discuţie. Hazal urmăreşte totul din umbră şi se bucură, că acum Cihan o sechestrează în casă şi pe favorita Cansu.

Hatice caută într-un birou un dosar cu poze vechi şi articole de ziar despre cum a intrat ea la închisoare şi pleacă cu el la Ayșe, să-i arate că ea este mama ei. Maide observă lipsa acestuia şi se impacientează foarte tare, dar deja Hatice este în cabinetul fiicei sale. Când Maide intră, este prea târziu, Ayșe se uită cu o privire plină de reproş la ea, pentru că i-a ascuns atâta vreme că mama ei trăieşte, şi iese din încăpere.
Cihan află întâmplător despre faptul că Hazal e sponsor al formației lui Ozgur și o cheamă la el în birou, certând-o că aruncă banii aiurea. Înfuriindu-se, el se răzgândește în privința celor 10 procente din acțiunile firmei pe care voia să i le transfere. Hazal se enervează și ea și ripostează, dar Cihan îi amintește că minte mereu și de aceea nu are încredere să-i dea așa de mulți bani. Hazal se supără şi pleacă, ţipând şi insultându-l pe Emrah care o urmărise iarăși și o aştepta pe trotuar. Hazal e acum hotărâtă să se mute cu Ozgur.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 72
Yeliz se află la spital, adusă de Ozgur, ca să facă avort, însă ea nu-şi doreşte asta. Pentru a-l forţa pe chitarist s-o ia de nevasta şi să-şi asume responsabilitatea copilului, ea vine cu taică-său acasă la Ozgur. Tatăl lui Yeliz se poartă violent şi-l ameninţă cu pistolul, iar el, speriat, promite că se va căsători cu fata lui.
Cansu dispare de acasă într-o dimineaţă şi se duce să se cunune cu Deniz. Cihan şi Rahmi află și se confruntă cu Burhan, astfel Rahmi văzând cine-i prietenul lui de la pescuit, iar Cihan află de la Burhan adevărul despre moartea surorii lui şi implicarea lui Rahmi în acel deces. Cihan este din nou lovit, iar Rahmi plânge neştiind ce să mai facă acum că un secret atât de mare al trecutului său a ieşit la iveală.
Hazal ajunge la Ozgur, dar acesta-i spune că totul s-a terminat între ei, reproșându-i că singură l-a sponsorizat și apoi și-a cumpărat inel de logodnă. Ea cere o lămurire şi reacţionează foarte agresiv, iar când vede că Ozgur nu se răzgândeşte, insistă să afle de ce se întâmplă aşa, când totul a fost atât de frumos între ei? Ozgur recunoaşte că fosta lui iubită e însărcinată, iar Hazal auzind aşa ceva, ia un cuţit de pe masă şi îl înjunghie în abdomen.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 72
Candan îl convinge pe Ozan că cea mai bună soluţie pentru ei doi este să plece cu toţi banii de care dispun în străinătate. Se prezintă amândoi la aeroport, Ozan cărând după el şi o valijoară cu bani. Înainte de îmbarcare Ozan pleacă pentru câteva minute, dar Candan este nevoită să între în avion, cu valiza, spunându-i stewardesei că Ozan trebuie să vină imediat. Când se aşează pe scaun şi îl vede în aeroport, zâmbitor, ea vorbeşte cu stewardesa să-l cheme, dar femeia o informează că ușile s-au închis și nu se mai poate face nimic. Avionul e pe cale să decoleze iar Ozan se uită tot mai batjocoritor către Candan, din incinta aeroportului. Ea atunci și dă seama că a fost trasă pe sfoară, deschide valijoara şi găseşte în ea câteva pachete de hârtii tăiate în loc de bani. Ozan face cale întoarsă cu zâmbetul pe buze.

Rahmi, având mustrări de conştiinţă pentru cele făcute în trecut, se duce la Cihan la birou și scoate pistolul în ideea de a se sinucide. Cihan încearcă să-i ia pistolul din mână. Ayse, apare şi ea în încăpere, apoi Maide. Rahmi şi Cihan se încaieră preţ de câteva secunde iar pistolul se descarcă accidental în plin, rănind-o grav pe Ayșe...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







24 de comentarii:

  1. Ai scris in comentariu ca ,chihan afla de la burhan ce se intamplase de fapt cu (hayal sora lui harun )sau (denize sora lui chihan) ca nu imi dau seama

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre Hayal stiu ca este vorba, daca am gresit ceva, o sa corectez.

      Ștergere
    2. In foarte scurtul rezumat in engleza de pe izeyiciplatformu.com zice de Hayal... dar tot ce se poate sa fie gresit, am mai intalnit greseli la ei la mini-rezumate.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Nu stim, deocamdata. Sezonul se termina cu ea inconstienta in urma ranii de glont, in bratele lui Cihan si ale lui Maide.

      Ștergere
  3. Sa ne mai anumti si pe noi cand reincep filmarile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca moare pentru ca am căutat pe net dacă ayse moare și am găsit un articol, cum ca ar fi semnat doar pentru un sezon, și ca iese din serial...... :((, mă enervează ca e prea la indigo, ca cu Gulseren. ..

      Ștergere
    2. Da, am citit si eu articolul de pe site-ul Kanal D. Mno, ce sa zic? E decizia lor, dar e aiurea, intr-adevar... chiar asa, toate in viata lui Cihan mor impuscate?? :D

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Nu este posibil, deocamdata. Vor reincepe filmarile, si apoi, dupa un anumit nr. de episoade, se va vinde catre televiziunile din alte tari. Parerea mea e ca prin 2017 vom vedea urmarea.

      Ștergere
    2. Pe 19 septembrie incepe la ei,in Turcia,deci au filmat ceva. Ramane de vazut cand il difuzeaza si la noi,prin octombrie probabil...

      Ștergere
    3. Nu cunosc procedurile astea, dar din cate am vazut, inclusiv pe la alte televiziuni care dau seriale truccesti, dureaza cateva luni de cand il cumpara pana il difuzeaza. Om vedea... si eu il astept, e un serial pe care mi-a placut sa-l urmaresc.

      Ștergere
  5. Si eu tot asa am auzit ca prin decembrie ianuarie ar incepe ... dar am mai vazut ca au inceput deja filmarile acum nu stiu cat de adevarat este

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-o revista online turceasca, de prestigiu, scrie ca filmarile reincep la mijlocul lunii septembrie.

      Ștergere
  6. Am vazut un fel de trailer pe canalul official de youtube in care e doar cihan pe mare cu un iaht de unde rezulta ca moare ayse dar mi se pare aiurea trailerul daca il pot numi asa ... si ai avut dreptate din septembrie se filmeaza si undeva in noiembrie vine si la noi ... tu ce mai sti despre sez 3 ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am distribuit si eu acel trailer pe pagina de facebook a blogului, azi dimineata, altceva nu mai stiu. Da, se pare ca Ayse a murit, dar va intra in distributie Mine Tugay, adica Ender din Yaman. Si in tradarea a jucat-o pe Bahar, aceea care ramane cu Soner dupa moartea lui Aylin.

      Ștergere
  7. Si in sfarsit vedem si noi o secventa din noul sezon din furtuna pe bosfor care dupa mine incep sa il abureasca si sa ... nu gasesc cuvantul potrivit oricum ideea e ca incet ince devine ne interesant ca bahat (poate doar mie mi se pare asa dar din ce am vazut in secventele deja nu ma mai intriga sa ma uit la el asa mult pt ca sunt chestii aiurea cu ozkan si keriman bogati cansu facand intr un fel schimb de personalitate cu hazal acum pare ca hazal e cuminte si aia e a rea ca din ce cunosc limba zice la un moment dat ca e gravida si cu cihan ca un boschetar si cred ca personajul ala nou ar putea fi sora lui harun de care se zicea ca a avut nu stiu ce accident (sper ca nu te deranjez cu acest medaj sau postare dar tu pari interesanta de poveste si de asta am zis sa punctez asta din nou imi pare rau daca te deranj cu acest mesaj (ru unu raman mai de graba la gunes care pare ceva mai bun decat ce arata sez 3 din furtuna pr bosfor (ps scza mi greselile gramaticale si virgulele ne puse )multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  8. pe 19 septembrie se va difuza primul ep din sezonul 3 la turci pe star tv

    RăspundețiȘtergere
  9. Episodul 143,din ce sezon este?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde cat dureaza episodul. Daca este de cca 40 de minute, sau o ora cu tot cu reclame, impartiti la 3, asta ar fi ep. 47 sau 48 turcesc. Sezonul 2 cred.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.