vineri, 8 iulie 2016

Prizoniera dragostei episoadele 96-100 rezumate







Aceste rezumate sunt făcute după numerotația episoadelor originale, turcești. Happy Channel a redimensionat durata acestora astfel încât cele 2 rezumate de mai jos (35-36) ale serialului Prizoniera dragostei corespund aproximativ episoadelor 96-100 la Happy.


Prizoniera dragostei episoadele 96-100 rezumate
Iclal îi spune lui Kerem că ea vrea ca lucrurile să se desfăşoare mult mai repede. Nur iese din maşină şi vine spre ei când vede că el o minte după ce îl sună. Astfel, Iclal pleacă fără să fi terminat ce avea de spus. Nur îl acuză pe Kerem că joacă dublu şi îl avertizează că nu mai are încredere în el, dar Kerem, ca să-şi păstreze controlul asupra lui Nur, o învinovăţeşte tot pe ea, zicându-i că toată lumea o vede bine pe Iclal şi rău pe ea. Astfel o forţează pe Nur să mai facă un pas, nedorit, în relaţia lor.

Yigit o duce pe Hazal la spital, apoi cheamă şi poliţia şi are convingerea că atacul a fost produs de către Kerem. Când se întâlneşte cu Nur, îi spune să fie atentă cu Kerem că este un tip dubios, dar ea nu-l ascultă. Kerem, la cererea lui Nur, promite să-i povestească mai multe despre Hazal. Cahit declanşează procedura de divorţ şi se autoamăgeşte că nu-i pasă de Nazan care a decăzut de tot în casa fraţilor ei. Totuşi se va duce la casa ei părintească s-o vadă şi să-i dea bijuteriile luate de Elmas, apoi îşi reproşează reciproc comportamentul din timpul căsniciei.

Yigit se sfătuieşte cu un prieten din copilărie în privinţa situaţiei în care se află şi cere acestuia să se intereseze despre Kerem, ce fel de om e. După aceea stă de pază la uşa casei lui Nur, noaptea, ca să nu vină Kerem peste ea. A doua zi dimineaţă când Nur îl găseşte la uşă, cei doi se ceartă, iar Kerem îi fotografiază de după fereastra camerei sale. În ziua următoare pozele făcute de el apar în ziarele de scandal, alimentând din nou bârfa că Nur i-a furat nevasta lui Yigit.

Iclal face crize de nervi văzând că Yigit nici noaptea nu stă pe acasă. El îi aminteşte că trebuie să meargă la vizita medicală pentru evoluţia sarcinii, iar Iclal se frământă că nu ar vrea să-i spună că a pierdut copilul. Aytul minte că Iclal şi-a schimbat medicul si se iscă o discuţie tensionată pe care o aude şi Firat, astfel dându-şi seama că ceva nu este în regulă.

Nur îi cere ajutorul lui Firat ca să obţină un job, dar acesta deocamdată nu se grăbeşte să ia o decizie. Mai târziu, Nur este sunată de Hafize care are acum geamurile sparte de Mert, pus de Iclal. Mert a spus şi că îşi vrea tatăl înapoi. Nur, derutată şi afectată de comportamentul lui Mert, se sfătuieşte din nou cu Kerem care de data asta vine pregătit cu inelul de logodnă, insistând că dacă se vor căsători, Yigit va renunţa la ea, se va însura din nou cu Iclal, apoi ei doi vor divorţa. Nur acceptă propunerea lui Kerem care se grăbeşte să oficieze cununia chiar a doua zi.

La conac vine medicul lui Mert şi aminteşte despre pierderea sarcinii, astfel că Yigit aude. Iclal leşină văzând că acum nu mai are de ales. Nur şi Kerem se căsătoresc deşi Yigit, informat de omul lui de încredere, vine şi este prezent la oficiere. După ce se încheie ceremonia, Yigit nervos aruncă pe masă, către Nur, verigheta căsătoriei lor. După ce el pleacă, Nur recunoaşte faţă de Kerem că are inima sfâşiată că a trebuit să facă acest gest.

Yigit se duce pe malul mării unde îl găseşte Cahit, căruia îi spune că totul între el şi Nur pare că este terminat. Elmas este agitată că nu ştie ce s-a petrecut, Yigit este cufundat în amintirile lui cu Nur, Cahit e şi el întors pe dos din cauza stării în care a găsit-o pe Nazan, iar Iclal crede că totul e pierdut. În tot acest vârtej de jocuri şi fapte, Yigit vine la Iclal şi îi spune că se vor recăsători. Aytul şi Iclal dezbat noutatea şi deja se gândesc ce fel de nuntă să facă, iar Firat le aude şi vine să întrebe dacă într-adevăr aşa este. Acum, Firat este cel care intră în depresie pentru că visul lui de a fi alături de Iclal se spulberă iar.

Nur se află într-o altă reşedinţă a lui Kerem, într-un loc izolat, şi decide că mâine vor divorţa. Dar Kerem începe să-şi arate adevăratul caracter şi îi face o injecţie cu sedativ, spunându-i că n-o să procedeze cu ea la fel ca şi cu Inci. A doua zi, încă buimacă, ea încearcă să scape de Kerem şi să strige după ajutor, dar el o asigură că nu va veni nimeni s-o ajute. Până să mai poată face ceva ca să iasă din casa lui, Kerem îi administrează o nouă doză de sedativ.

Nazan este negociată de fraţii ei dacă s-o dea unui vecin care are un hotel, sau să stoarcă bani de la Cahit până la divorţ. Elmas este neliniştită că Nur nu răspunde la apeluri şi nici nu dă vreun semn de viaţă. Iclal şi Yigit pregătesc o nuntă cu fast, că aşa vrea ea, să moară duşmanii de necaz. Nur îi cere explicaţii lui Kerem legat de tabloul cu Inci pe care îl vede acum pentru prima oară, iar Kerem îi spune că ea este Inci, că a înviat.

Adil baba, prietenul lui Yigit, îl cheamă de urgenţă să-i spună ce a investigat şi îi arată un ziar cu o poză de-a lui Inci. Atunci Yigit îşi aminteşte de spusele lui Hazal şi se duce s-o caute, în acelaşi timp aflând de la Elmas că Nur nu e de găsit. Kerem vrea s-o forţeze pe Nur să se identifice cu Inci şi să se prefacă înviată. Nur nu acceptă acest joc şi Kerem o sedează iar, în timp ce el îşi aminteşte cum Inci îi spunea că este bolnav mintal şi are nevoie de tratament, înainte s-o omoare. Yigit ajunge la Hazal care-i confirmă că Sancaktar este nebun şi că şi-a omorât soţia, apoi îi dă pe o hârtie o adresă unde crede ea că s-ar putea afla Nur şi Kerem. Deşi Iclal îl sună să vadă ce-i cu el, Yigit se duce la acea adresă şi într-adevăr îi găseşte pe cei doi, dar este şi el sedat, apoi Kerem se duce după pistol şi îl pune la tâmpla lui Yigit. Nur simte că înnebuneşte de furie şi neputinţă şi începe să se prefacă, să între în jocul lui Kerem, sperând că astfel Yigit nu va avea de suferit. În timp ce Nur îi distrage atenţia lui Kerem, Yigit îşi scoate pistolul cu ultimele puteri şi trage în piciorul lui Kerem după care cei doi reuşesc să plece din casă. Kerem, cu o ultimă sclipire de conştiinţă, se sinucide trăgându-şi un glonte în cap.

Nur şi Yigit sunt duşi la spital şi ea încearcă să-l recâştige pe omul iubit, dar Yigit este încă deprimat de căsătoria ei cu Kerem şi îi spune că ea este aceea care a renunţat la el, de aceea el n-o s-o mai ţină de mână niciodată ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.