vineri, 12 august 2016

Elif - rezumate, episoadele 11-12







Elif rezumatul episodului 11

Elif - rezumate, episoadele 11-12
Veysel o ameninţă pe Ayșe spunând că a răpit-o pe Elif din spital, apoi îi cere bani ca să n-o reclame, ba mai mult, zice c-o omoară pe Melek, . După ce Melek vină acasă de la cumpărături, o controlează în geantă şi îi ia banii. La vilă, Serife o îngrijeşte pe copilă, îi spală piciorul rănit şi încearcă să afle dacă Tugce şi Arzu s-au purtat urât cu ea. După aceea îi spune şi lui Ayse că Arzu a pălmuit-o pe Elif degeaba. Arzu este cu Kenan în dormitorul lor şi încearcă să-l facă să creadă că Elif se poartă rău cu fiica lor, la fel şi Ayșe, dar el îi aminteşte că Ayșe este mama ei (a lui Arzu).

Veysel se află iarăşi la masa de joc iar creditorii lui vin şi-l ameninţă că-l omoară dacă nu aduce banii în două zile. Atunci el o sună pe Ayse, ameninţând că o omoară pe Melek dacă nu-i dă bani. Ayșe se află în curte iar Gonca o urmăreşte de după zidurile casei auzind ceva din conversație. După ce intră în casă, Ayșe vrea să caute ceva într-o lădiţă, dar iese imediat afară unde Tugce şi Elif se ceartă de la o păpuşă şi telefonul rămâne pe pat. Gonce profită de moment, intră la Ayse şi se uită în telefon unde Veysel lăsase un mesaj de ameninţare. Gonce se duce imediat la Arzu să-i spună că cineva vrea s-o şantajeze pe Ayșe, dar nu ştie cine. Ayșe îşi pregăteşte nişte bijuterii de aur să le vândă ca să facă rost de bani. Tugce vine cu un foarfece să taie părul păpuşii lui Elif şi o sluteşte în văzul fetiţei care începe să plângă.

Alyie îşi aminteşte de nişte discuţii tensionate cu Kenan care-i spune să nu-şi mai bage nasul în treburile lui. Enervată, se duce pe terenurile familiei la muncitorii din câmp şi îi spune şefului lor, Hasan, să-şi strângă lucrurile şi să plece. În scurt timp apare Kenan şi când vede că oamenii îi pleacă îl ia la întrebări pe şeful de echipă mirându-se de piedicile pe care i le pune maică-sa.
Selim se duce la restaurantul unde de câteva zile lucrează Zeynep ca s-o tachineze, dar în scurt timp patronul o va da afară din cauza lui. Telefonul lui Veysel sună iar el, crezând că sunt creditorii, o pune pe Melek să răspundă şi să spună că el nu e acasă, dar apelul este din partea lui Arzu care tace...

Elif rezumatul episodului 12

Arzu închide telefonul pt că intră în cameră Kenan, apoi Veysel formează numărul lui Ayse, fără să ştie că Arzu va răspunde, şi o ameninţă din nou, că o vinde pe Melek, deşi nu aude nici o replică la celălalt capăt al firului.

Tensiunea dintre Kenan şi Alyie creşte, iar bătrâna, enervată că fiul ei vrea să cultive acel pământ, merge afară şi dă telefon unui avocat, Fatih, spunându-i să vină ca să demareze procedurile pentru vinderea bucăţii de pământ. În acest timp Kenan este pe tarla şi îi reaminteşte lui Hasan că doar de el trebuie să asculte, chiar dacă o respectă pe dna Alyie. Însă pe când se află în sere, Fatih vine la el şi îi spune despre vânzare, nebănuind că el nu trebuia să ştie despre aceasta.

În orăşel, Zeynep şi Melek spală vasele iar Murat intră pe neobservate în cameră la Zeynep ca s-o controleze în ghiozdan să-i ia banii. Ea îl surprinde şi îl ceartă, apoi îl dă afară din dormitor. Tugce şi Elif se joacă fiecare cu câte o bărcuţă. Tugce are una teleghidată pe care o mișcă în piscină, iar Elif una din hârtie, pe o baltă mică. Tugce e geloasă că Elif a găsit soluţia să se joace şi ea cu o bărcuţă şi se duce să i-o zdrobească aruncând o minge peste ea, dar din baltă sare noroi pe rochiţa lui Tugce. De ciudă, ea o împinge pe Elif în baltă şi o unge toată cu noroi, apoi se duce la maică-sa să-i spună că Elif a mânjit-o pe rochie. Când Arzu vine afară, o aude pe Ayșe, care, ca s-o împace pe fetiţă, îi spune că mama ei va veni la conac şi că vor fi împreună. Arzu intră în casă şi face o criză de nervi hotărând că trebuie s-o omoare personal pe Melek.

Elif - rezumate, episoadele 11-12
Murat priveşte vitrina unui magazin de bijuterii de aur şi se gândeşte să-i cumpere o brăţară lui Seyda, fata pe care o iubeşte. Vede două femei care cumpără cu bani gheaţă nişte coliere şi le urmăreşte ca să le fure genţile.
Ayse pleacă să se întâlnească cu Veysel într-un loc stabilit la telefon şi îi spune lui Elif să stea cuminte în cameră, să nu iasă deloc afară. Dar Arzu vine şi o obligă să-i deschidă, apoi o ameninţă şi punându-i mâna la gură o târâie până la maşină repetându-i că nu are ce să caute în casa ei.
Ayșe ajunge în parcul unde trebuie să vină Veysel, dar Murat este şi el în zonă şi o vede când îşi scoate brăţările din geantă furându-i-le. Ayșe strigă "hoţul", dar nu e mai nimeni prin preajmă s-o ajute. Murat fuge cu poşeta ei.

În acest timp, Arzu, conducând extrem de neatentă şi de nervoasă, face accident...


urmează: Elif, ep.13-14

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.